GOD JUL – MERRY CHRISTMAS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cfefc3791ff9c97af3bd1f00b4b85aab.gif

GUD TITTAR PÅ VÄRLDEN HUR DEN SER UT. Vi har mycket mörker framför oss. Men i ljuset finns det hopp fast vi ser mörker nu. Det är bara mörker framför oss. Men jorden har fått sig en smäll idag, genom coronavirus som vi måste se framåt. Men svårt att se framåt när mörkret finns där, som jorden fick problem med. Det är krig och konflikter idag, men coronavirus tar allt vi sett framåt nu.

MEN CORONAVIRUS HAR ENERGI SOM DRAR FRAM ÖVER JORDEN NU. När länder sköter dåligt ,då får vi andra en mörk jul. Vi kan inte samlas som förr tiden, genom att ingen tar in varningen stoppa coronavirus i tid, DÅ HAR VI FIRAT JUL OCH NY ÅR TILLSAMMANS, SOM DET BRUKAR VARA DÅ.

Men nu fick problem att ta sig hem till julen, som en del brukar fira JULEN TILLSAMMANS. Julen var viktig för alla människor ,som är viktig att vara tillsammans med julen och allt som hör till.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tenor.gif

MEN NU HAR VI EN JUL, SOM VI ALDRIG KOMMER GLÖMMA BORT när julen var bara mörker.

Men får inte ens samlas som förr tiden. FOLK FÅR BARA VARA EN LITEN GRUPP MÄNNISOR utan bara några kan vara ihop på grund av att ingen stoppar gränsen i tid. När vi fick problem första gången, då stoppar ingen gränsen flyger och åker tåg ,utan att ens tänka sig för. Men kommer människor från länder som är sjuk ,men sprider i Sverige coronavirus. MEN INGEN STOPPAR I TID. TOG INTE ALLVAR PÅ DET.

NÄR INGEN TAR ANSVAR FÖR PROBLEM VI FICK, DÅ FICK FÖRETAGEN PROBLEM ATT ÖVERLEVA. Men lägger ner företag efter företag. Men företagen lägger ner än idag när vi mötte på coronavirus. Men restaurang kan vi fira julen.

Men hur många kan fira där???? Men kanske lägger ner restaurang vi tänkte åka till ,som vi alltid gjort. Men den här julen blev det inget firande. Men måste dra in på personalen. GENOM ATT VI MÖTTE PÅ CORONAVIRUS.

MEN REGERINGEN STOPPAR INTE I TID, då fick svenska folket problem att överleva. Men att åka som förr i tiden. NEJ, folk har dålig ekonomi när coronavirus dök upp. Men måste ändå fira julen på sitt sätt, fast vi har coronavirus i hälarna. FOLK FICK PROBLEM MED PENGAR NU.

MEN SVERIGE ÄR DÅLIG ATT SKÖTA OM SITT LAND GENOM ATT CORONAVIRUS ÖKAR DÅ. Men vi har en regering, som är svag att säga NEJ, nu räcker det att flya ut och in från Sverige. Men har till och med lovat åka flyga ut och in. Men folk har köpt biljetter när ingen ska ens lämna landet.

MEN VAD HAR VI FÖR REGERINGE. Vi vet att det finns länder som sköter det fint ,men Sverige är urdålig. Men vi får leva med det när ingen kan säga till ,nu är det stopp på allt ,genom att få stopp på coronavirus. Men julen för en del blir problem när ingen kan stoppa i tid. Folk vill resa hem till julen.

MEN DET BLEV EN ÄNDRING DEN HÄR JULEN FÖR MYCKET MÄNNISKOR. GAMLA VILL TRÄFFA SINA BARN OCH BARNBARN. Men får fira på varit håll ,men vilken kul regering vi har ,eller så är folk urdålig att lyssna på regler att hålla avstånd kuta inte runt på fester som vi sett.

2 reaktioner till “GOD JUL – MERRY CHRISTMAS

  1. hej fina ljusarbetare. Är glad att se att det finns de som går den långa vägen för att sprida ljus. Coronaviruset tror jag handlar om att våran ekonomi i Sverige inte håller längre…du har så rätt i att regeringen är märklig.Tack för att du kämpar påDu får gärna vägleda mig lite är så trött i själen ibland…
    M vh Kajsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.