KRONOFOGDEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1280-1024-124063.jpg

NU HAR KRONOFOGDEN LOVAT FOLK SKULDSANERING. UNGA OCH GAMLA. Men folk lämnar in om skuldsanering, genom att bli fri skulder som sitter med. Men kronfogen har till och med lagt ut på teven skuldsanering. Nu ska folk rensa skulder och komma till ruta 1.

Folk har skulder genom mycket arbetslöshet, eller folk sjukskriven eller andra orsaker. MEN FOLK KAN DRA PÅ SIG SKULDER IDAG ,genom att vi har en regering som hjälper inte folk rätt i samhället. Arbetslöshet, men nu har notan stigit enormt idag, genom att folk får lägga ner företag efter företag. MEN SLUTA SÄTTA PRICKAR ,SOM HJÄLPER INTE ENS. FOLK BLIR STRAFFAD.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nc3a4r-tiden-har-gc3a5tt-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN FOLK HAMNAR I SKULDFÄLLOR SÅKLART. Men folk drar på sig skulder ,som har blivit för mycket att hantera för folk idag.

MEN HAMNAR HOS KRONOFOGDEN, som ingen önskar. Men unga människor har hamnat hos dem idag. Men även äldre hamna hos kronofogden.

DET VÄRSTA FOLK BLIR LÅST SOM HAMNAR HOS KRONOFOGDEN, genom att blir låst. Kan inte ens gå till en tandläkare frågar efter kreditupplysning. Tandläkaren lämnar ut en lista kan söka hjälp och fixa sina tänder.

Men fortfarande kan inte folk gå till en tandläkare, NÄR SKA LIGGA INOM VÅRDEN INFÖR SJUHUSETS DÖRRAR. Men regeringen har inte gjort ett dugg att hjälpa folk. Men hjälper andra, men nu ska svenska folket få samma som dem, genom att vi är född här. Men går först i kön såklart.

Men många har dålig tandhälsa ung som gammal idag ,genom att har inte råd som förr i tiden. Men förr kunde folk dela upp hos tandläkaren. MEN REGERINGEN FÅR SKÖTA SIN TANDHÄLSA, MEN DÅ SKA ANDRA SÄTTA SIG I TANDLÄKARSTOLEN SOM DEM. Men alla behöver sköta om sina tänder. Men regeringen får till med gratis tandvård ,som tjänar så bra pengar kan betala själv, men vi måste betala tandläkaren. Men svenska folket ska gå gratis men mycket sjukdomar kommer från tänderna.

Men kan inte dela upp när går till tandläkaren, som blir fel nu. Men folk kommer bli sjuk när igen fattar att folk måste gå till tandläkaren, genom att sköta sin hälsa. Men allt ska inom sjukhuset dörrar såklart. GENOM ATT TÄNDERNA TILLHÖR KROPPEN. MEN HAR UPPTÄCKT EN LÄNGRE TID ATT VI MÅSTE IBLAND TILL EN LÄKARE INNAN VI SKA TILL TANDLÄKAREN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpg

SKULDSANERING SÖKER FOLK, MEN KAN TILL OCH MED SÄGA NEJ NÄR GICK UT PÅ TEVEN OM SKULDSANERING. Men skulle hjälpa folk såklart. Men söker hjälp för att bli fri sin skuld. Men kan vara så fräck och säga NEJ till skuldsanering, som måste bli fri sin skuld genom att kunna leva normalt liv.

MEN KRONOFOGEN KAN VARA SÅ HEMSK OCH GRYM ,OCH SÄGER NEJ TILL SKULDSANERING FAST LOVAR SÅ MYCKET OM DET. Men lovar så stort att unga kan få hjälp att bli fri. Men folk kan bli, så lurad av tevereklamen, så folk söker hjälp, men kan vara så hemsk och fräck, och lämna in för att bli fri sin skuld.

MEN FÅR NEJ, SÅ HEMSK KAN KRONOFOGDEN VARA ,men har inget hjärta alls. Men folk som hamnar hos dem får problem att leva då. Men ingen fattar när kronofogdemyndighet gör så. Men lova inte när kan inte hålla det. Men hjälp folk bli fri, istället för att sänka folk i skiten, genom att ni tar extra avgifter, som alla vet att ni lägger på enormt mycket.

Men måste bli en ändring på allt, genom att folk kan hamna fel ,men så hamnar hos dem ,som tar allt från dem. Men vill göra rätt och bli fri problem ,men står prickad hos kronofogden, SOM MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ. Men folk kan ha 1 prick långt tillbaka, men sköter sig alla räkningar betalar folk. Men så står kronofogden inkasso.

MEN BOVEN I DRAMAT. Men kan hamna efter på olika sätt sjukdom arbetslös ,som regeringen stökar till fattas pengar för dem. Men får jobb, men har hamnat efter, men sitter hos kronofogden. Men blir straffad efter den gången, kan inte ens köpa saker ni vill ha. Men måste betala kontakt.

Men ser ni att det måste bli en ändring på det. Men folk kan balat bort alla skulder. Men kronofogden är så fräck blir inte fri, fast ni har betalt bort allt. Men pricken sitter kvar i flera år fast ni är fri. MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DET.

Men ser ni ett knäppt samhället vi lever idag. Men måste bli ändringar runt kronofogden, genom att folk kan bli låst när gamla händelser gick inte rätt till. MEN FOLK KAN VARA SÅ SKADAD EFTER DET. Men även genom folk skiljer sig, men kan sitta fast där, men då kan folk inte göra ett dyft.

Men OJ står kronofogdemyndigheten inkasso ,som kommer från en skuld långt tillbaka, SOM ANDRA HAR PÅVERKAT DET. Men andra som har stökat till, men då åker de på det ,som har inte med det att göra.

Men måste ändra om regler hos kronofogden ,genom att saker kan gå fel, men andra blir drabbad, men får den fakturan som ska andra ha. Men måste börja göra rätt nu genom att folk får en stämpel ,även om försöker klara sig undan. Vill betala göra rätt då. Men regeringen gör så folk får dålig ekonomi. MEN MÅSTE BLI ÄNDRING I SAMHÄLLLET NU.

3 reaktioner till “KRONOFOGDEN

 1. First of all I would like to say wonderful blog!

  I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind.

  I was curious to know how you center yourself and
  clear your head before writing. I have had a tough time clearing my thoughts
  in getting my thoughts out. I truly do take pleasure in writing but it
  just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or hints?
  Appreciate it!

  1. Thanks so much.
   WHEN YOU HAVE DIFFICULTY TO FOCUS, IT IS BEST FOR YOU TO START WITH A LIGHT THEN. Light a candle and put a candle in a candlestick.

   Light a candle and sit and watch the flame and follow the flame all the time as you sit and meditate. But sit for a while and just look at the logo then.

   But after a while you close your eyes and see the flame inside you. But open your eyes again, and just sit quietly and see how the light flickers then. But close your eyes again.
   You can sit as long as you want to close your eyes then.

   When you have trouble focusing, that workout is good, look at the light, but had to learn it when I was young then.
   You have trouble focusing, then the light is good, by concentrating on the light then. Follow the flame while sitting quietly and watching the light.
   But then close your eyes.
   But opens his eyes after a while and looks at the light and the logo, which flutters a little.
   But the flame follows all the time.
   that you see the light in you when you sit and work with yourself.

   Looking at a candle for a while is good, because you have to focus then. You have no choice but to look at the flame. You follow the gaze with the light and the flame as you sit and look at the light. You sit quietly and just follow the flame all the time. Sit there until you feel your body release your tension as you concentrate.
   It is important to feel that the body releases the tension, and then you completely relax

   But try that exercise and then you can do other meditations

   Birgitta spiritual inspiration
   Meditation

   Meditation
   But the easy way to meditate and learn to focus is to start with simple things then.

   WHEN YOU HAVE DIFFICULTY TO FOCUS, IT IS BEST FOR YOU TO START WITH A LIGHT THEN. Light a candle and put the candle in a candlestick.

   Light a candle, and sit and watch the flame and follow the flame all the time as you sit and meditate. But sit for a while and just look at the logo then.

   But after a while you close your eyes and see the flame inside you. But open your eyes again, and just sit quietly and see how the light flickers then. But close your eyes again.
   You can sit as long as you want to close your eyes then.

   When you have trouble focusing, that workout is good, look at the light, but had to learn it when I was young then. You have problems focusing, then the light is good by concentrating on the light then. Follow the flame while sitting quietly and watching the light.
   But then close your eyes.
   But opens his eyes after a while and looks at the light and the logo, which flutters a little. But the flame follows all the time.
   You see the light in you when you sit and work with yourself.

   Looking at a candle for a while is good, because you have to focus then. You have no choice when looking at the lodge. You follow the gaze with the light and the flame as you sit and look at the light. You sit quietly and just follow the flame all the time. Sit there until you feel your body even release its tension as you concentrate on me. It is important to feel that the body releases the tension and you relax completely then

   But try that exercise and then you can do other meditations

   Birgitta spiritual inspiration
   Meditation

 2. Thanks on your marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you can be a great author.
  I will always bookmark your blog and may come back very soon. I want to encourage you continue your great job, have a nice morning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.