FLYGPLAN – AIRCRAFT

VI FÅR BILDER HELA TIDEN OM ETT FLYPLAN SOM SNURRAR RUNT I LUFTEN, flyger genom molnen. Ser flygplansvingar som flyger och snurrar runt. VI TAR UPP OM DET. FÖLJER BILDER NÄR VI FICK DEN BILDEN.

MEN SER ETT VANLIGT FLYPLAN, som har passagerare med i flygplanet. Men flygplanet flyger genom en massa moln snurrar runt i luften.

MEN FLYGER ÄNDÅ FAST HAR DÅLIG SIKT. Men är mörkt på natten ,men flyger med dålig sikt. Men ser från flygplanet asfalt och blöt asfalt. Ser folk står och pratar med varandra.

MEN FLYGPLANET DYKER UPP, men börjar brinna ser lågor från flygplanet. Ser runt vingarna brinner, osar och vit rök från vingen. Vi ser att flygplanet har problem att flyga.

DET KAN HÄNDA FLYGPLAN. Ser molnen och brinner eld från flygplanet. Ser brinner en eld från flygplanet.

SER VART DET KOMMER , ser svart under flygplanet, flyger genom molnen. Vingarna är våt. Ser flygplan vatten på vingarna. Det brinner fast vingarna fullt med vatten.

FLYGPLANET HAR PROBLEM, ser brinner snurrar genom molnen.

Ser instrumentbräda som alla flygplan har. Det börjar bli svart på ett ställe. MEN GER SIGNALER, SÅ PILOTEN SKA SE. Ser hela instrumentbrädan, som är fullt med lampor som ska fungera att flyga. Piloten sitter i flygplanet ,men tittar mot ett annat håll. Piloten sitter i flygplanet ,fast det lyser en lampa gör inget åt det. Något är fel ,men han gör ingenting.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d5f076ba595f941c41a5b26b3ab3fb97.jpg

VAD DRICKER PILOTEN??? Han dricker för att lugna sig. Han har ett stressat arbete, och kan ta några glas. Men har hjärtfel, han är inte pigg att flyga. Han har ett arbete att sköta har en påse med sig. Han gömmer undan flaskan i papper. Folk ser inte det han sköter det så fint. Men trött när han flyger på natten. Han har problem jobb när han kan inte låta bil alkohol. Han kan ta renat vodka eller andra märken, som innehåller alkohol.

DET HÄR HÄNDER EN DEL FOLK NÄR HAR STRESSAT LIV. Men är så mörkt runt han. Ser påsar på golvet. Det är så lätt att ta lite alkohol när kroppen känns inte bra. Men för passagerare åker livsfarligt när åker med han. Han har svårt att se signaler. Handlar även om hans ekonomi ,som gör att han har svårt att dra ner på sitt arbete. Men hans hjärta är som en tickande bomb. Men ska även respektera människor när flyger med honom. HAN MÅSTE DRAR NER PÅ SITT ARBETE.

DET HÄR HÄNDER MÅNGA IDAG ,MEN LEVER EN STRESSAD TID. Men folk tar ett glas, men ser att lugna dem. Men så fortsätter mycket folk idag ,genom att folk lever i en stressad tid. Men han ska egentligen säga NEJ och dra ner på tiden att flyga.

MEN PILOTEN LEVER FARLIGT OCH FOLK SOM FLYGER MED HONOM. Ser mörkt runt han, som visar att han kan skada folk när han inte ser signaler. Att sluta i tid. Det är onödiga olyckor. Men brinner runt planet och åker rakt ner mot marken. HAN SKULLE SLUTA I TID.

FOLK MÅSTE HÅLLA UPPSIKT NÄR ANSTÄLLER PILOTER. HAR ANSVAR NÄR ANSTÄLLER PILOTER. Folk som anställer piloter måste hålla uppsikt när tar den tjänsten. Det handlar om liv, som kör långa sträckor utan vila. Men måste ändra om stressen runt piloter. Kolla upp dem, så flyter bra för dem. Men annars kan skada folk, som ni såg att det händer idag. Men har med människor att göra ,då måste se om det genom att folk kan dö en onödig död.

NI SKA HA KOLL PÅ PILOTER GENOM ATT KOLLA UPP HÄLSAN PÅ DEM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.