GOTT NYTT ÅR – HAPPY NEW YEAR

GOTT NYTT ÅR VILL VI SÄGA TILL ALLA MÄNNISKOR. Världen är så mörk idag. Hur ska vi kunna vända till en ljus värld när allt är så mörkt idag. Idag måste folk hjälpa varandra i svåra tider. Även om jorden är mörk ,så måste vi ändå ta in ljuset i varje hem idag.

Ibland blir det problem när människor går baklänges med Sverige. DET BLIR EKONOMISKA FÖLJDER AV DET. Men hur ska vi få till ett bra liv i Sverige när allt går baklänges. Genom att vi måste ändå önska landet bättre tider fast landet är mörk idag.

Men världen utför Sverige har en tuff tid idag. Men länder har börjat mycket bättre, än Sverige att skydda landet sitt mot coronavirus. MEN VI HAR ETT LAND I KRIS.

MEN SVENSKA FOLKET HAR SÅ SVÅRT ATT LYSSNA PÅ RÅD FOLK GER, MEN TITTA HUR LANDET SER UT IDAG. DET ÄR BARA KAUS. Men vi ser att andra länder har ljusare land än vi har, men beror på styret landet har. Men svenska folket har även svårt att lyssnar på råd.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 82db54c155e11757c60af5b911ef5aae.jpg

Nu gör vi så. MEN LYSSNAR INTE PÅ RÅD ENS DÄRFÖR HAR VI PROBLEM MED ALLT. Men till och med tillåter flyg från England landa i Sverige ,som var sjuk men fick den värre då.

MEN VI FICK DET VÄRRE GENOM ATT REGERINGEN GÖR FEL IDAG.

Men tror inte att tillät flyg från England eller andra länder genom att vi måste skydda mot coronavirus. MEN DROG IN NY SJUKDOMEN. Men fattar inte att regeringen håller öppet flyg från andra länder. Nu har vi ännu mer problem med coronavirus. Men ingen ska ens flyga idag när vi har problem.

MEN VI MÅSTE ÄNDÅ SE LJUSET ÖVER HELA JORDEN FAST FOLK FLYR FRÅN KRIG OCH PROBLEM IDAG. Jorden har smal vit stråle av ljus som vi får hoppas på bättre tider. Vi ser andra länder har problem idag genom att jorden är upp och ner idag. Folk har problem att hjälpa varandra rätt i livet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ba2853995053379be45187arz4new.gif

VI SER EN SVART JORD MED BARA PROBLEM. Men problem infattar ekonomiska biten för mycket folk idag, genom att ingen stoppar i tid när coronavirus drog igång.

Men ingen förstod vad det var, tills folk börjar låsa gränser. Men ekonomiska problem, GENOM ATT INGEN SÅG FARAN I TID. Men även om länder såg, så fortsatte tills det blev problem.

Men vi har varnat för coronavirus, genom att vi visste vad det var. Men ställer till för varje land låsa gränser och ingen ska ens flyga idag. INGEN STOPPAR DET I TID.

MEN VI HAR RESANDE FOLKET, SOM STÖKAR TILL FÖR ANDRA MÄNNSIKOR, men sprider vidare in i länder, som lever sämre än andra lever med bättre immunförsvar, än folk har. Men köper biljett efter biljett måste ut och resa ,och fortsätter sprida mer och mer problem med ekonomin ,som länder blir drabbad av. Men vi ser länder som sköter sig bra ,men så har vi Sverige som flyger även nu. DET ÄR ETT SKÄMT. MEN TITTA MOT GRANNLANDET NORGE.

TITTA DÄR SVENSKA FOLKET. Men vi fattar varför Sverige har problem ,att stanna hemma när folk är sjuk. Men åker till jobbet, men får nästan inte vara sjuk ens.

MEN NORGE SKA HA ETT STORT HJÄRTA FRÅN OSS, genom att folk får stanna hemma när folk är sjuk. Men hjälper landet bli fri smittan, genom att folk får pengar att vara hemma.

DET ÄR NORGE OCH INTE SVERGIE NI SER SIFFORNA.

Totalt antal fall 48 278Friskförklarade 17 998Dödsfall 433

Men vi kan Norge och Sverige ,därför har vi problem att stanna hemma. Folk får inte pengar idag, att stanna hemma som är bland det viktigaste, att ge dem pengar utan att snåla. Men vi vet varför Sverige har ökat på coronavirus. Men vi vet hur landet har det. NÄR BETALAR UT ERSÄTTING ,DÅ FÅR INTE FULL ERSÄTTNING ENS. Men folk måste gå till jobbet när ska stanna hemma, genom att ersättningen håller inte då.

FOLK FÅR LÄGGA NER FÖRETAG EFTER FÖRETAG GNOM ATT REGERINGEN BLUNDAR FÖR ALLT. Men folk blir även arbetslös när vi fick problem med en virus, som skulle stoppa i tid.

CORONAVIRUS, SOM VI FICK PROBLEM MED ETT LAND SOM MÅSTE RESA TILL ANDRA LÄNDER. Men åker till andra länder och inom landet. Men kan inte stoppa folk ,och då har vi ett land i kris. Men vi lägger ut råd, men ingen verka fatta, än det är försent. Men har gjort som vi visat när det är för sent.

FINNS DET NÅGOT LJUS I FRAMTIDEN??? Det finns ett ljus i framtiden. Men nu är det bara mörker. Men tar tid för många människor att hämta sig efter den här smällen. Men folk har kunnat gjort som vi visar ,då har landet varit ljust idag. Men kommer bli bättre tider. Men länder går på knäna idag. Men måste hjälpa varandra när har problem med ekonomin. Folk måste överleva idag.

MEN VI SER ÄNDÅ LJUST PÅ ALLT.

4 reaktioner till “GOTT NYTT ÅR – HAPPY NEW YEAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.