VI TITTAR PÅ JESUS LIV- WE LOOK AT JESUS ​​’LIFE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-jesus-birgitta-andlig-inspiration.png

VI SER ATT JORDEN ÄR MÖRK PÅ DEN TIDEN. Vi ser jorden mörk ,ser han fick börja med en ljus väg. Han föds från en grupp av människor, som ska ljusa upp jordens konflikter. JESUS KOMMER FRÅN LIGHT.

NÄR JESUS FÖDDE VI SER EN LJUS VÄG. GUD HAR FOLK PÅ JORDEN, och Jesus var där genom problem med människor. Jesus var där, för att vända landet folk led på den tiden. Vi ser en ljus väg som går runt landet han föds i. Ser mörker runt han. Jesus står på en ljus väg, som ska följa då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 689609c5a814d7292773f614464dd4be.jpg

JESUS ÄR LITET BARN. Jesus föräldrar håller om honom. Men linda in Jesus i lakan. Ser mörk himmel natten är mörk ute, Jesus föräldrar bor i trähus.

Har inte så mycket saker. JUNGFRU MARIA VAR TILLSAMMANS MED JOSEF. På den tiden hade föräldrar till dem, lagt fram att gifta sig. Men det var så ,ingen fick välja själv den ska leva med. Men kommer inte från rika människor.

MEN VILL ATT MARIA OCH JOSEF GIFTER SIG. Men fick inte välja själv vem vill leva med. Det är mörk där de bor. Det fanns inte så mycket folk där. JESUS kommer från en grupp människor, som ska till jorden. Det har med mycket problem, som jorden går igenom då.

MEN VAD KAN JESUS GÖRA DÄR ??? Han är där för att ljusa upp landet. Jesus gör landet ljusare. Han sätter sig att be. Men folk ser att han ber till någon ,när han tittar uppåt himlen. Han visar ett annat liv för folk som lever där. Jorden hade krig och problem. Jesus avskyr krig där han kommer ifrån. Vi ser bibeln ,som blev en tjock bok. Men fanns skribenter på den tiden.

NÄR JESUS FÖDDES människor hade problem med honom. Han gick mycket ensam. Jesus måste sitta ensam, han gillar inte folk ,som gick in i problem och konflikter.

Han gick mycket ensam. Men Jesus måste ha den vägen, genom att ljusa upp landet. HAN ÄLSKAR ENSAMHET.

VI SER EN RING EN DAG KOMMER ETT ERBJUDANDE ATT GIFTA SIG . Jesus föräldrar har sett ut till han ,som det var på den tiden. Alla måste gifta sig, genom att föra sin del vidare. Vi ser en väg när folk tar över efter varandra. Jesus fick inte välja själv sin fru.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 76a8f5f5457a1be4d107add5e79a31a7.jpg

Men mår inte bra av valet ens. Jesus gifter sig med en kvinna, som föräldrar har sett ut. JESUS BLEV BORTGIFT. Han ville inte gifta sig med henne ens. Jesus går undan mår inte bra ens. Jesus föder barn med en kvinna ,som var hans barn.

JESUS GÅR MYCKET ENSAM, han vill inte vara nära ingen människa. Han går iväg ,men sätter sig på ett berg. Jesus ber när han sitter där. VI SER EN VIT STOR ENERGI HAN BER TILL. Han knyter sina händer och ber till en ljus energi. Han är så förtvivlad då.

VARFÖR SÄGER HAN FLERA GÅNGER. Men hon familjen, varför??? Han sitter där, och mår inte bra. Han vill inte vara med dem. Han går iväg och bär en tygpåse. Jesus går och går. Men sätter sig ner. Men är varmt han svettas. Solen skiner så starkt. Han häller vatten över huvudet. Jesus har svart hår. Han vill bort från allt. Jesus går och går ser berg träd. Han sätter sig ner.

Det här är ett liv Jesus vill inte leva ens. Ser en sjö, han häller vatten över huvudet. Han går lätta kläder och sandaler. HAN AVSKYR SITT LIV.

Ser vita stenar gråvit stenar ,han står där tittar över vattnet. Jesus är mycket ute och går. HAN ÄR INTE HEMMA SÅ MYCKET. Jesus går hem och äter mat. Han tittar på sin fru ,men gillar inte henne ens. Vi ser hans blick säger allt.

JESUS ARBETAR, men ser han lindar en tjock töm. Vi ser fiskar. Båt och han fiskar. Ser han åker ut med en båt. Men sitter flera i båten. Han är inte ensam, genom att han jobbar som fiskare. Han lägger ut nät.

MEN SER EN HÄNDELSE, GULD, ser marknaden han sitter på en bänk. Han sålde saker. Fiska och sålde fisk. Men även andra saker sålde han. Han bor dåligt.

Han fick problem med prästerna, han pratade förmycket. Jesus visar vad han såg ,som var fel. JESUS LYFTER SINA HÄNDER, SER LJUS FRÅN HANS HÄNDER. Jesus sätter sig bredvid en man som ligger ner. Jesus tar sin hand och håller i hans hand.

MEN SER LJUS RUNT HANS HAND. Jesus hjälper han upp. Han var sjuk. Men lägger sin arm, han stöttar han och hjälper han hem. Jesus vänder på mannen. Han drar av kläderna på mannen han hjälpte. Han är skadad där bak. Han tar en trasa och torkar av där. Jesus lindar om såret. Jesus gör något med händerna, ser ljus från hans händer. Jesus ger healing till skadade mannen.

Jesus Heals Peter’s Mother-in-Law Luke 4:38-3

FOLK SÅG DET. Men folk gick fram har skadade händer. Lägger fram sina händer ,och ber han att titta på händerna. Jesus tar bort omlindade handen. Men har en röd hand ,och Jesus lägger sin hand över hans hans hand. Ser ljus från hans hand.

Jesus gnuggar händerna mot varandra. Han får energi från händerna. Han sätter sig och ger healing till han. Men ser ljuset från Jesus. Han gav healing till människor. JESUS VAR LJUSET FÖR DEM. HAN LEVDE MYCKET SÅ. JESUS JOBBAR MED HEALING.

Jesus har problem med prästerna. Han visar en annan syn på det. Prästerna hade ett annat tankesätt än Jesus hade. Han gick in i konflikter ,när han såg fel prästerna gjorde. Jesus hade andra tankar än prästerna ,då blev problem för honom. JESUS VILL ÄNDRA OM MYCKET, SOM HAN SÅG VAR FEL.

JESUS VAR LJUSET ,SOM FÖDDES TILL JORDEN. KOMMER FRÅN LIGHT.

JORDEN VAR SVART OCH MÖRK MED KONFLIKTER OCH KRIG.

MEN JORDEN FORTSÄTTER PÅ SAMMA SÄTT. PROBLEMFOLK.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.