ROLAND SAND

ROLAND SAND VI FICK UPP ETT NAMN ROLAND SAND HÖR VI NÅGRA GÅNGER. Men vi tar reda på allt, vem han var, genom att vi har inte kännedom om han. Han tillhör eliten där han gör saker som andra vill ha. Han föddes i USA, men måste kolla på det.

Men hans skola har inte varit raka vägen. Vi ser han kan mycket om saker och ting. Men vägen att lyckas kan gå olika vägar att lyckas en dag ,som vi kände in Roland Sand. Men vi följer den länken när vi känner in han. ROLAND HADE EN ANNAN SKOLA ,SOM HAN LYCKAS BRA MED.

Men var svart runt Roland när han började som liten grabb. Han satt och bläddrar i böcker, genom att han hade ett brinnande intresse om rymden planeter universum. Men ser han sitter ensam ,och läser vad folk har skrivit ner. Han hade ett brinnande intresse för allt som fanns utanför han. ROLAND FICK SIN MOTCYKEL NÄR HAN VAR FÖR LITEN ATT KÖRA MOTORCYKEL. Han skadade sig genom att han var för liten att köra motorcykel såklart. Hans ben blev skadad.

MEN VI SKRIVER OM FOLK SOM TAR SIG FRAM PÅ ANNAT SÄTT I LIVET. SOM ÄVEN LYCKAS MED DET. Men dålig skola, men tar sig fram när han får visa upp sin kunskap ,som har sen han var barn. Han lärde sig från dem. Han tillverkar och design motorcyklar. Men han blev stor inom det.

ROLANDS VÄG BLEV LÅNG ,NÄR HAN HITTAR EN BÄTTRE PLATS I LIVET. Han var intresserad vad folk forskar fram. Men han ville flytta undan som var svårt att göra. Han levde mycket ensam och bläddrar i böcker ,som växer hans intresse ännu mer. Roland hade kontakt med människor som sökte svar på ,han var en av många där som kan ta sig dit. Men skolan var problem med. Han fick dålig skola att ta sig fram på. Men ändå fanns ett brinnande intresse som han gick emot.

HAN ÄNDRADE OM SIN VÄG, SOM GYNNAR MÅNGA MÄNNISKOR. NASA HITTAR HAN, sen började han samarbeta med dem. Men vägen var lång ,men bättre plats i livet när han fick jobba med Nasa.

Ibland finns det folk, SOM KAN MER ÄN ANDRA KAN. Men en dag tar hjälp av folk, som kan mer än dem, genom att går andra vägar och lär sig på annat sätt. HAR MYCKET KUNSKAP FRÅN DET.

DET FINNS MYCKET FOLK, SOM HAN KAN MER ÄN ANDRA KAN, GENOM ATT GÅR ANDRA VÄGAR OCH UTBILDAR SIG PÅ SITT SÄTT. Men bra att ta in i samarbete ,som delar med sig de ser.

Genom att folk kan gå så mycket olika vägar, men lär sig under vägen. Men har praktik efter vägen, men ser mer än andra ser. NÄR GÅR LÅNG VÄG, DÅ HAR LÅNG SKOLA NÄR GÅR LÅNG VÄG.

VI SKRIVER OM MÄNNISKOR SOM HAR TAGIT SIG FRAM I LIVET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.