KRIG – WAR

NÄR DET ÄR KRIG, DÅ MÅSTE LÄNDER HJÄLPA VARANDRA. Det handlar om alla länder då. Men alla länder har inte krig. Men ingen verka se vem som ska åka dit eller dit.

MEN FLYR TILL SVERGIE SOM LEVER UTAN BÖNEUTROP.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpg

MEN EFTER KOFMMER BURKA, SLÖJOR NIQAB, BURQA HIJAB. MEN DET FINNS RIKA LÄNDER SOM KAN ÄTA PENGAR. Men är så rik, som har som dem. Med böneutrop på köpet får folk, SOM FLYR TILL RIKA ARABLÄNDER. Men har som dem. Kan gå som de vill och kvinnor är som dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpg

KVINNOR FICK PROBLEM MED VÅLDTÄKTER GRUPPVÅLDTÄKTER. Men fick landet kolsvart när kvinnor och männen ,som kommer från burka, slöjor niqab burqa. Männen kör med våldtäkter gruppvåldtäkter ,genom att männen blev galen när kommer hit.

Kolla hur folk ser ut, då kan ni förstå att regeringen visar fel land. MEN FINNNS INGEN LIKEHET MED OSS ENS. Men vi fick springa när männen dök. Bränner och kör med gruppvåldtäkter våldtäkt ,som landet blev kolsvart för oss.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6200677-dfncjhwe-7.jpg

VI VILL BEHÅLLA VÅRA BARN, SOM INGEN FATTAR INOM REGERINGEN ,NÄR DET FINNS LÄNDER SOM DEM. Vi har en annan stil än klarar av då ska visa dem till länder som har som dem. Men vi har inte likhet ens. Men kontraster för kvinnor som kommer hit men även tjejer får lida som har inte som oss. Vi kan leva ett fritt liv.

BARNEN BLEV RÄDD NÄR SER SPÖKEN MITT PÅ DAGEN. Men är rädd för burka niqab burqa slöjor. Barn har svårt att ta in dem i samhället genom att är svensk. Men går med andra kläder. Men barn blir rädd ,som ingen inom regeringen tänker på.

Skicka folk till länder som är som dem, istället för att skada oss. NÄR SKA REGERINGEN FATTA DET. När vi har sett barn blir dödad av folk ni hjälper. Men är dags att rätta till skadan ,som blev när tog in skit folk som skadar oss. Men visar inte ens respekt, eller säger ett tack till oss. MEN KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKER OCH VÅLDTÄKER PÅ LÖPANDE BAND.

Men vi ska se nu hur många våldtäkter gruppvåldtäkter som blir under 2021. MEN INGEN SKA BLI UTSATT FÖR DET. Men svag regering, genom att skickar inte hem männen med enkelbiljett ,får inte ens komma hit mer. Men svarta tar äldre kvinnor ,men igen skickar hem när 90 år blev utsatt för våldtäkt. HON SATT I RULLSTOLEN NÄR HAN DÖK UPP. Men var ute på sin runda. Men händer mitt på dagen när hon blev utsatt. Men ingen fattar inom regeringen att det är fel. 90 år då är det galet med män ni tar in. Men ingen signal att han ska hem till där han kommer ifrån????

När kvinnor fyller 90 år, men ute och går, men ingen tror att ska bli utsatt för våldtäkt när fyllt 90 år. Men är knepigt och farligt folk ,som regeringen tar in. Men gör inte enkla saker lämna landet med en enkelbiljett när har skadad henne. Men ingen skulle ens våga skada kvinnor och tjejer barn utan gatorna var fria. VI KAN GÅ FRITT NÄR VET VAD SOM HÄNDER MED MÄNNEN.

Men pysslar om våldtäktsmännen när enkelbiljett till Afrika. Men har tagit in män ,som är farlig som ingen verka fatta då. Men läser inte på när 90 år blev utsatt. REGERINGEN MÅSTE VARA BLIND NÄR DET FINNS LÄNDER SOM PASSAR DEM.

MEN VI HAR SETT EN BLIND REGERING När det finns rika länder som kan hjälpa dem bättre. Kan bada med burk slöjor niqab, burqa ,som har som dem med böneutrop, som vi ska inte sätta upp här ens.

Men bor muslimer i Sverige, och ingen av dem tjatar om böneutrop tills ni tok in galet folk, som kör med gruppvåldtäkter våldtäkter på löpnade band. GALNINGAR NÄR KAN TA IN VETTIGT FOLK.

NU TOG IN MÖRKASTE KULTUR SOM KOMMER IN I SVERIGE. Men vi fick springa från männen ,genom att har inget hyfs när dyker upp här. Men hoppar på oss, som har ingen uppfostran från sin barndom ens.

Men beter sig som svin, som ingen fattar som är svensk.

MEN VAD HAR VI TAGIT IN I SVERIGE SOM GÖR SÅ?????? Men vi gör inte så fula saker som dem. Men fortsätter och hjälper dem ,när det finns länder som är som dem. Nu får vi vända landet mot rika arabländer. Vi vill inte skada mer kvinnor och tjejer barn VI MÅSTE VAKTA HELA TIDEN RÄDD ATT DET HÄNDER DEM NÄR ÄR UTE. Så illa är det idag.

MEN SLÄPP INTE IN MÄNNEN ÖVER GRÄNSEN, GENOM ATT SKYDDA KVINNOR, BARN OCH TJEJER, så lever männen loppa med oss. Men vi är rädd att gå ut, genom att ingen vet vem vi möter i varje hörn. Hon som var 90 år träffade på våldtäktsman vid Horsbergskyrkan. Men ingen fattar vad som händer när hon blev så skadad.

Men sätter upp böneutrop ,som ska bort nu. Men har moské som finns på flera ställen ,och inget mer tok när vi har länder, som passar dem bäst rika arabländer. Men vi är inte rik ens. Men rika arabländer får hjälpa till nu. MEN DET HANDLAR OM ATT HJÄLPA FOLK RÄTT NÄR DET ÄR KRIG, så vi kan behålla våra tjejer barn kvinnor, som fått problem när regeringen tar in galningar hit till oss. Men kolla hur män och kvinnor lever ,som kommer från länder som har mörk kultur.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

NÄR SKA NI SKYDDA MÄNNISKOR, då måste skicka dem till arabländer ,som går klädd som dem. Men är till och mer rikare än svenska folket kassa är.

Men håller på att sina nu, genom att igen fattar att prata med rika arabländer, som kan äta pengar. Men svenskarna håller på att gå på knäna idag. Men andra länder har problem med män, som beter sig som svin. Kan fly till länder som är som dem. Men tror inte att männen har sån dålig uppfostran flyr hit. MEN LANDET BLEV SVART, SOM VI VARNAR FÖR LÄNGE SEN.

Men ingen fattar att Sverige har inte böneutrop ens. Kan ni se det???? NEJ SÅKLART VI HAR KYRKA. Men får ta kyrkan om folk måste be. Sätt inte upp ett enda bönetrop när det finns länder, som har böneutrop för människor ,verka inte klara sig utan böneutrop. Men ska bli stopp här inget mer böneutrop, när det finns länder som lever som dem.

REGERINGEN MÅSTE TA HAND OM SVENSKA FOLKET NU. VI ÄR MER VIKTIG ÄN ANDRA ÄR. VI ÄR FÖDD HÄR. När det inte fungera blanda grupper med oss. Men får fly till länder som är som dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.