USA

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b343601a27505e2a9d35c6fa7f72154e.jpg

NU HAR USA HAMNAT I CHOCK NÄR DONALD TRUMP FICK LÄMNA SIN PLATS. Men folk har känt att mycket har gått fel idag. När gör uppror mot en ledare vill ta bort Joe Biden.

Men vi såg igenom Donald Trump och Joe Biden, genom att leda ett land kan vara tuft när NÄR JOE BIDEN SKA TA VID RODRET, som folk har upptänkt att något har gott fel, ingen vill ha han där ens, folk som ser en bättre ledare. Men folk har röstat fram en man ,som folk har svårt för.

När allt kommer fram, då får problem med allt. JOE BIDEN HAR SVÅRT ATT LEDA ETT LAND. Som folk har upptäckt, men ändra om val folk gjort, det är stora problemet. Men folk väljer sin ledare ,som inte ser felen hos honom. Nu har det varit val ,som gör folk tokig och galen när han vann. Men folk vill se Donald Trump, som ledare som känns mer äkta för människor.

Joe Biden har en del problem att leda ett stort land som USA. Men folk har upptäckt det ,som gör att folk går till attack mot allt. MEN TROR ATT DET HAR VARIT VALFUSK. Men svårt att bevisa det. Ser papper runt Joe Biden. Folk har lagt mer på Joe Biden, som har fått hjälp av folk att rösta fram han. Men vi ser folk är inblandad att rösta fram han.

Det finns folk, som har makten att göra fula saker. Men är fult att göra så, genom att folk lägger sin röst på en ledare som har tillit till. Men folk håller på att bli galen ,genom att folk vet att det Joe Biden är fel. FOLK ACCPETAR INTE DET SÅKLART.

DONAL TRUMP HAR EN ANNAN SYN PÅ SAKER OCH TING. Som gör att folk gillar han. Men landet är splittrat när det gäller det. USA kommer få problem efter valet sitt. Joe Biden har inte den styrkan måste ha idag. Han har problem att styra ett land ,som folk upptäcker som kommer från hans svaghet ,då måste vara stark ledare. Joe Biden har ett gott hjärta, men räcker inte långt att ha hjärtat idag. USA kommer få problem nu.

Vi lever i en tid där styrkan ska vara med och hjärtat såklart. Men kommer få problem med mycket nu. Han har inte den styrkan att leda ett land. DET BLIR FEL NÄR FOLK INTE KAN SAMARBETA, SOM ÄR BLAND DET VIKTAGASTE ATT GÖRA IDAG.

En reaktion till “USA

  1. Hello colleagues, how is the whole thing, and what you want to
    say on the topic of this paragraph, in my view its genuinely
    remarkable designed for me.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.