KOKAIN COCAINE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beautiful-butterflies-angels-17100429-593-800.jpg

VI FICK BILDER OM KOKAIN ,SOM JORDEN HAR PROBLEM IDAG. MEN VI KOLLAR PÅ ENGLAND. Vi följer med ,som vi gjort förut när vi skrev om Sverige.

VI SER EN BÅT, DET ÄR ETT FARTYG ser ut som ett fartyg som lägger till vid hamnen. Men fullt med vatten. England har ställen, som det finns mer vatten än på andra ställen. Havet som båtar kommer in med kokain.

Vi ser en stor båt för passagerare. Vi ser en kille, som har svart hår ,som lämnar ut kokain. Han kommer inte från England utan utifrån. Han får pengar för det. Killen har det som arbete. DET ÄR HANS ARBETE ATT LEVERERA KOKAIN.

FOLK GÖMMER KOKAIN SOM JOBBAR MED DET. Men är svårt att leva som förr i tiden, genom att världen har upptäckt problemfolk, som skadar folk och blir sjuk av kokain. Folk har svårt att leverera till folk. Men folk måste få ihop sin lön, folk lever på kokain. Idag får ta problemvägar när jobbar med kokain. Kan gömma det på ställen som ingen tänker på.

DET FINNS PLATSER I ENGLAND, som kan leverera sitt kokain. Men kommer sjöfarten. Folk kommer utifrån men tar genom havet. Vi ser en liten roddbåt som ligger gömd. Det var enkelt förr i tiden. Men folk upptäckte att folk blev sjuk av kokain. Men folk har sett fina innehållet med alla hemska medel blandar, då blir folk sjuk som kommer från så hemska giftiga medel. Men har mer koll idag. JAGAR FOLK IDAG.

MEN LEVERERA KOKAIN TILL MÄNNISKOR, som till och med gömmer kokain. Men på en plats folk tänker inte på. Folk kan gömma i vattnet ligger kokain. Men har inkapslad, öppnar man ,DÅ SER MAN VITT MJÖL KOKAIN. Men kan gömma så, på en del ställen. Men kokain vill folk ha ,och då får problem att leverera som förr i tiden när allt var så enkelt. Nu får gömma på platser tänker inte på.

FOLK HAR MELLANHÄNDER SÅKLART. Men sitter vid ett bord. Vi ser att levererar kokain under bordet på en del ställen. Ser vitt paket som är fullt med kokain. Men stort fyrkantigt paket, som skickar över till en annan kille. Men sitter på en restaurang, och lämnar över till folk som säljer vidare.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är portrait-of-two-men-sitting-at-the-table-in-a-studio-artokoloro.jpg

MEN INGEN TÄNKER PÅ DET TAR EN FIKA eller äter folk. Men kan se ut så på en del ställen. Svart påse som folk använder till skräp. Men kan linda in kokain i det.

MEN ÄR SVÅRT IDAG, att leverera som de vill. Ser ut som en vanlig soppåse. Men måste ta plast fast England håller på att gå ifrån det. Har svårt att ta papperspåse. Men leveransen kommer utifrån. Men måste ta plast. Kokain tål inte vatten. Men har plastat in ,SOM KAN LÄGGA PÅ SÅ DJUPT VATTEN. Men väl inplastad.

EFTER EN LÅNG RESA, DÅ KOMMER KOKAIN TILL FOLK SOM VÄNTAR PÅ DET. Folk säljer vidare. Men folk har pengar som köper kokain. Men ser nosar på vita mjölet kokain, som har väntat på. Men ser folk bor på platser finns kokain, som kan bada i. Men går ut till den, som köper kokain och betalar kokain.

Men bor på en plats som har problem med kokain. MEN HELA SAMHÄLLET HAR PROBLEM DÄR ,som kan liva upp dagen med lite kokain. Men farligt medel tar folk.

Men ser även kan kliva på trädhögen under fönstret, får kokain fönstervägen, står på trädträdhögen när skickar in kokain. Men för att nå fönster. Kastar in kokain genom ett fönster. Har folk som bor där ,men lätt att bara kasta in en vit påse med kokain. Genomskinlig påse. KAN HA FORMAT SOM SER UT SÅ, trekantig påse med kokain. Det är små påsar som räcker till 1 person. När säljer så, då ska kokain räcka till 1 person.

Om flera ska köpa kokain??? Kan ha färg ,så det ser inte det. KAN VARA EN PRESENFÖRPACKING NÄR FLERA SKA HA KOKAIN. Men ser ut som en present folk ska ta emot. Kan linda med vackra sidenband ,genom att ingen ser det. Idag använder olika knep att leverera kokain.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpg

Folk kommer sjövägen, ENGLAND HAR VATTEN RUNT LANDET. Men det finns platser ,som är mer drabbad av kokain. Badar i kokain. Men vi ser igen bilder när sitter på ett fik och levererar kokain.

MEN FÖR ATT TA SIG TILL ENGLAND. Vi ser en strand. Men folk köper där. Idag kan även gräva ner kokain i sanden ,genom att det är inte ens enkelt att föra över kokain. Men kan plasta in kokain, så kommer inte in vatten ens. Men ligger skog och avskilt ,så ingen ska se när köper kokain.

Men folk som jobbar med kokain, VET ATT DET ÄR SVÅRT ATT LEVERERA, men vill inte bli upptäckt. Men länder utför England. Ser använder en gul båt. Lasta saker i den. Men åker mot olika länder. Ser en färja. Åker mellan olika länder, som använder olika medel idag, genom att det är svårt idag att leverera kokain.

FOLK SOM JOBBAR MED KOKAIN FÅR SVÅRT ATT LEVERA SOM FÖRUT. Folk jagar folk ,vill få slut på störta problem vi fått nu. Folk vet att det är farlig medel. Vi ser igen använder gula färjan, som levererar kokain. Men färjan är mellan landing ,som kan åka där och där när ska ta in kokain till länder, då kan använda den rutten vägen att landa sen i England.

Går den vägen över vatten, när har tagit sig från länder ,då går vägen över vatten. DET ÄR ENKLASTE FÄRDVÄGEN. England har problem med kokain. Men kokain finns många platser ,som England har fått problem med. Men finns på platser, SOM HAR MER INVANDRING.

MEN KOKAIN FINNS ÄVEN I STÖRRE STÄDER. Men mindre städer har kokain satt sin plats. FOLK BLIR SJUK AV KOKAIN IDAG, genom att städer har problem med kokain. Men folk köper kokain, som tänker inte på farligt gift i kokain. Men måste ha kokain, och sjuk blir folk idag när tar kokain hela tiden.

FOLK KAN BLI BEROENDE AV KOKAIN, som är vanligt att folk blir beroende. Men längre användande av kokain, då blir kroppen mer skadad år efter år av kokain, genom att länder säljer kokain. Folk tänker inte på kroppen får sig en smäll när tar så farliga medel. LÄNGRE TID ANVÄNDNING SKADAR KROPPEN MER OCH MER.

MED FARLIGA MEDEL BLANDAR I BLANDINGEN

CEMENT HAR VI TILL YTTRE BRUK.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cement-2-1.jpg

Cement har till yttre bruk. Men vi lägger på vägar och hus inredning. Men har bara till yttre bruk, som vi lägger cement. Men folk, som tillverkar kokain är galen, som lägger i röran ni ser. Men vi lägger bara i yttre bruk ,som vi använder till hemmen. Vägar och golv väggar. Men folk har fattat fel när lägger i kokain. HAR INGEN KUNSAP NÄR TAR CEMENT I KOKAIN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 375px-c396mossa_31.jpg

BENSIN TANKAR BILEN ELLER ANDRA MOTORER, vi använder bensin till olika saker ,som vi driver med. Men folk lägger i kokain ,som blir inte så bra att blanda i bensin, vi tar drivmedel till allt, som drivs med bensin.

FOLK SER MACKEN, SOM VI TANKAR BENSIN, som står här ,men ska tanka bilen eller lastbilar eller motorcykel eller bensin till andra saker. Men folk från länder kan inte se ,vad som är rätt eller fel genom att kunskap är noll hos dem. Har inte kommit längre i sin utveckling. Men då kan det bli knas när folk lägger i så farliga ämnen i kokain. Men folk ska ta från dem, som blir sjuk av all skit blandar i. HAR INTE KOMMIT LÄNGRE NÄR VI SER BENSIN ,DÅ HAR DET BLIVIT LITE GALET MED FOLK.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är original.png

ACETON MEN VI HAR TILL NAGELBORTTAGING, men starkt för naglarna .ACETON Vi använder till naglar. Starkt medel, att ta bort nagellack. Aceton irriterar och avfettar huden, vilket vid långvarig eller upprepad kontakt kan ge allergiskt kontakteksem. Ångorna irriterar andningsvägar och ögon.

Inandning kan förorsaka illamående, yrsel och huvudvärk. Vid mycket höga halter medvetslöshet. MEN ÄR GALEN SOM LÄGGER I KOKAIN. MEN HAR INTE ENS KUNSAP, SOM KOMME FRÅN DESSA LÄNDER ÄR UNDERUTVECKLAD. Men vi har kommit mycket längre än folk, som sysslar med kokain. Men skadar andra när dyker upp i andra länder, som har kommit mycket längre ,än folk som kommer från länder med kokain.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 668563.jpg

KAUSTIKSODA, SOM ALLA SER VILKEN SKALA STÅR I UTVECKLINGEN HOS DEM. Men kan dö när man ser det. Men tror inte det är sant när man ser det. Men har ingen kunskap ,som vi har.

Men vi kan allt, som har inte ens kunskap när blandar i kaustiksoda, då kan man dö när man ser. MEN FOLK HAR FÅTT PROBLEM MED NÄSAN

KAUSTIKSODA. Men vi kan ta kaustiksoda när vi har stopp i rören i badrummet. Men även köket kan vi ta kaustiksoda att lösa upp proppar med. Men kan även vara så stark att lösa upp rören. Kan förstöra rören fräter, genom att det är så starkt medel. Kaustiksoda är en frätande propplösare ,som kan orsaka allvarliga skador på både människor och avloppsrör. Bästa lösningar för stopp i avloppet! Varnar för kaustiksoda. MEN HÄLLER I KOKAIN, SOM FRÄTER SÖNDER RÖR.

Vi kan ta som propplösare, men kan orsaka skada rören. Men är så stark för rören ,som lägger i kokain. Men vi hör vilket folk som förstör för andra människor, genom att har inte kommit så långt som vi. Vilka saker vi använder till. Men ställer till när länder har inte kommit längre i sin utveckling. Men vet inte vad håller på med NÄR TAR SÅ FARLIGA MEDEL ,OCH BLANDAR I KOKAIN CEMENT, BENSIN, KAUSTIKSODA ACETON FARLIG BLOMMA.

Men även giftig blomma lägger i blandningen. Men kan se härlig blandning folk bli sjuk av. Men vi följde han ,som tillverkaren kokain. Men en del tar inte kaustiksodan. Men en del länder ta kaustiksoda ,som fräter bort viktiga delar vi ska ha i kroppen. Folk har fått problem med näsan väggen mellan skadas ,men frätande ämnen är inte bra att blanda i . Men länder har ingen kunskap, som gör så. Men förstör för andra människor, som vet vad använder till då. Men vi kan inte ta in i kroppen ens, men är så farlig att använda då. MÅSTE STOPPA KOKAIN I VARJE LAND GENOM ATT KOKAIN ÄR FALRIG ATT ANVÄNDA, men har blandat i så farliga ämnen. Men måste få stopp på kokain.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.