LYXFÄLLAN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kronofogden-birgitta-andlig-inspiration.png

IDAG KAN FOLK TA HJÄLP AV LYXFÄLLAN GENOM ATT HAR KRACHAT SIN EKONOMI. Men har gått för lång genom att folk försöker själv, men lånar hela tiden, så kan täcka upp den skulden. Men folk håller på så, men kan komma efter med allt, genom att företag kan låna ut till dem ,och hjälper en bit med hög ränta.

MEN FOLK ÄR ARBETSLÖS ,MEN MÅSTE ÄVEN BETALA FAST ÄR ARBETSLÖS. Men måste betala hyran och allt annat som hör till. Men räcker inte så långt, när ska leva på pengar från arbetsförmedlingen. Men måste ändå betala sin hyra och annat då. Men alla ser att hyran är dyr idag, pengar från arbetsförmedlingen går inte ihop med allt idag. Genom att vi har Sverige som är dålig att hjälpa till när folk blir arbetslös.

MEN FOLK BLIR SJUKSKRIVEN, men vad händer då??? Men betalar inte 100 procent när folk är sjukskriven. Men kan gå längre tid sjukskriven. Men hamnar utanför samhället en del folk ,genom att får för lite pengar från försäkringskassan. Men måste ändå betala sin hyra och allt annat som hör till, men fattas pengar till det.

Men måste låna en del, som kan det. Men kan ge dyra lån som folk inte ens se åt. MEN HAR INGET VAL NÄR VI HAR EN REGERING SOM GÖR SOM DE GÖR, som gör inte rätt ens. Men kan bo ihop eller ensam. När folk är sjukskriven ,då får inte fullt betalat ens. Men måste leva ihop, för att klara den biten. Men ensam får det tufft när pengar fattas till hyran mobilen el ,som ingår på en del ställen. Mat och andra viktiga saker folk behöver.

Men ser att kan inte betala allt, MEN HAMNAR HOS KRONOFOGDEN NÄR DET FATTAS PENGAR. Men kan köpa hus lägenhet ,men en dag får problem med arbete arbetslös sjukskriven. Men fattas pengar när får inte fullt betalt, som har lagt sin plan att klara av. Men sitter med hus och lägenhet ,men måste få betalat även om har lite pengar ,så kanske måste lämna allt eller så lyckas hitta pengar genom höga lån ,så länge lånar ut.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lividcapitalamericanrobin-size_restricted.gif

Men har kronofogden, då får inte låna 1 liten krona ens. MEN KRONOFOGDEN MÅSTE TA BORT DEN PRICKEN. SVERIGE HAR FÅTT PROBLEM IDAG. Men ingen ska ens hamna hos kronofogden eller inkasso företag.

Men Sverige är ett land som har problem att hjälpa människor. MEN KAN HAMNA I KRIS arbetslöshet eller blir sjukskriven en längre tid.

Men då får folk problem på en gång ,genom att så länge vi har en regering att hjälpa människor att klara av kriser som blir. MEN FÅR LITE MAT PÅ MATBORDET HAR FAMILJ ELLER ENSAM. Men får inget att leva på, som vi har problem med coronavirus.

MEN FÅR INTE ENS SITTA HEMMA NÄR FÅTT PROBLEM MED CORONAVIRUS, som andra länder kan då. Norge vi tar upp om landet Norge, genom att folk kan sitta hemma när får problem med coronavirus.

Men vad gör svenska regeringen när restaurang måste dra ner på folk???? Men får söka annat arbete, men igen tanke att stanna hemma ens. MEN ÖKAR PROBLEM VI FÅR FRÅN CORONAVIRS, genom att Norge säger, får sitta hemma när fått problem med coronavirus. NORGE SKYDDAR FOLK 472 DÖDA .

MEN VEM ÄR BÄST ATT SKYDDA FOLK.

Men svenska folket får leta annat jobb, OCH SPRIDER VIDARE CORONAVIRUS SVERIGES SIFFROR 9 433 DÖDA och sprider vidare coronavirus. Men får lite att leva på.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

MEN VI HAR EN URDÅLIG REGERING ATT HJÄLPA MÄNNIKSOR I NÖD. Men drar in lyxfällan, men ska visa respekt mot folk.

FOLK HAR INTE SÅ KUL MED ALLA PROBLEM Men vi ser hur folk känner sig sitter med skulder, som har inte tänkt från början.

Men vill klara sig själv till lyxfällan dyker upp. Men kommer med förslag ,att hjälpa människor i nöd. Men har sett folk kränker när ska lyfta människor in i ljuset. BÄTTRE ATT HJÄLPA TILL OCH LYFTA TYNGSTA STENEN FRÅN DEM.

Men sluta ifrågasatte folk, som ska lyfta dem. Men hjälpa dem ,istället för ge problem för dem. Men folk som jobbar med det, hur bor de????? Men tänk er in i folk, hur bor de. Vill leva som ni lever och köpa de har tänkt. Men så kommer smällen, men då står folk där. När vi har en regering, som gör inte rätt. MEN VI HAR EN REGERING SOM GÖR FEL. ALLA KAN SE HUR LANDET SER UT NU.

MEN LYXFÄLLAN PRATA MED REGERINGEN, SOM STÖKAR TILL FÖR FOLK. Men sätt er ner och ta kontakt med regeringen, som är boven i dramat. Men folk tar livet sitt genom att det fattas pengar för dem. Men folk blir utan arbete idag. Regeringen har stökat till. Men fattas pengar för dem, som ni hjälper.

MEN GÅ TILL BOTTEN, hur de hade tänkt från början. Men köper ett hus eller lägenhet eller hyr lägenhet radhus, som är inte billig för dem. Men kan leva ett tag, men kan låna genom att överleva ett tag.

Men sett föräldrar är inte snäll ens unnar sin dotter det bästa, men gnäller om allt. Men har barn, som vi såg gjorde så fel mot henne. Men vi har sett fall ,som vi undrar hur folk tänker, när vi har regeringen ska ta ett snack med dem ,som har stökat till hela landet. REGERINGEN TÄNKER INTE ENS PÅ FOLK ,MEN DÅ FÅR VI PROBLEM.

Nu är det värre och värre i landet. Men måste tänka på att vi har en regering ,SOM GÖR INTE RÄTT ENS. Men skyll inte på folk ens, genom att vi ser hur regeringen gör så mycket fel idag.

TÄNK PÅ MÄNNISOR HUR SETT UT FÖR DEM OCH HJÄLP DEM.

4 reaktioner till “LYXFÄLLAN

 1. Asking questions are really fastidious thing if you are not understanding anything entirely, except this article provides
  fastidious understanding yet.

  1. Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes the help of BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

  1. Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes help from BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.