BEGRAVNING HOPPES KAPELL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ce9e177af94b54a85df9b4fd688e8324.jpg

VI VAR PÅ BEGRAVNING HOPPES KAPELL stämningsfullt och fint. Farmor till Linn och mamma till Anders som har lämnat oss. Men var annat än kyrkan, som har så mycket tråkiga regler när man väljer musik. Hoppes kapell fick välja låtar, som hon kände till på sin tid. MEN VAR HENNES MUSIKSTIL, som kyrkan inte förstår att glädja andra människor ,då väljer man texter som var hon, istället för tråkiga psalmer. Men var även med psalmer. MEN KÄNDES LJUS BEGRANING. Kyrkan var ,så kall när Roland begravdes.

Men allt var så fint och stämningsfull när sjöng fina sånger ,som hedrar barnens farmor Anne-Marie mamma till Anders. Men kändes ljust i Hoppets kapell än kyrkan. Vi har sett från Roland farfar till Linn pappa till Anders, vem var ljusas av kyrkan hoppets kapell. HOPPETS KAPELL

Men var ljus och fin musik när hon sjöng gamla låtar från den tiden ,när hon var ute och hade kul. Men var en annan begravning. Men kyrkan kan ge en kall ombonad, MEN HOPPETS KAPELL GAV EN VARM OCH OMBONAD, som visar en vacker begravning. Vi som var där såg samma tråkiga kyrkan, men där kändes ljus och fin. Men valde psalm som måste göra då.

Men fick sjunga låtar som hon är uppväxt med. Men hoppet kapell gav ljus avslutning. Vi var inte så många där 4 personer. Linn Anders Thomas och jag. Men vi ska även hålla avstånd genom att vi har problem med coronavirus. HON BLEV 93ÅR ,men hon fick leva ett bra liv. Men alla människor kan ha dagar upp och ner. Men hon hade även dagar upp och ner.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8309c8bda124090f12d9268b669781e1.jpg

MEN TRÄFFADE EN NY MAN SOM GAV HENNE ETT LIV, som gav henne ett annat liv. Gunnar och Anne-Marie blev gammal. Han dog flera år innan hon dog. Hon dog 93 år.

Men satt ensam efter han dog, som var hennes stora kärlek. Hon gick aldrig vidare när hon blev så kär i en ny man. MEN LEVDE ENSAM ,FAST HON VAR SOCIAL OCH GLAD. LIVET TOG STOPP FÖR HENNE NÄR HAN DOG levde ensam fast hon var glad människa.

Men männen lade hon på hyllan efter hans död. Men slutade att dansa när han dog. Men var ute hela tiden och danar ,som var glädje för dem. Men träffas när var ute och dansade ,så många kan träffas så. Det känns mer naturlig att träffas så. KÄNNER ÄKTA KÄRLEK NÄR MÖTS UTE BLAND FOLK.

Men idag är det en annan tid när folk möts, som visar vi går mot en annan tid med internet, SOM JAG TYCKER ÄR TRÅKTIGT ,än träffas som förr

Folk var ute på logdans eller andra ställen mötte sin kärlek dela sitt liv med. Men idag har vi internet sätter sig ner och kollar på internet. Men är med i olika dejtinglinjer träffa den rätta i livet. Men är det så kul idag?????? NEJ SÅKLART.

Men tiden har blivit kall med allt annat tok idag. MEN HENNES TID VAR MER GLÄDJEFULL TID när träffade varandra. Men idag är det en kall och tråkig värld, som barn får möta på. Men kan träffas ute än idag.

Men nu har vi dejting linjer, som tråkar ut oss. Men vill vi tar tillbaka den gamla tiden ,när folk gick ut och dansar och träffar sin livs kärlek som Anne-Marie gjorde. Men hon träffade Roland pappa till Anders och farfar till Linn på dansställe, SOM KÄRLEKEN SLOG TILL. Men Anne-Marie tid var mer respekt mot varandra än nu. Idag kan skada varandra på annat sätt än då. Men hade även problem på den tiden genom att hon lämnade Roland, och gick vidare med Gunnar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thomas-kinkade-disney-limited-edition-giclee-little-mermaid-ii-26.jpg

MEN VAR UTE OCH RESTE TILL OLIKA PLATSER. Men åker till många platser genom att hade ett brinnande intresse resa, men var även till Venedig.

Men slutar inte med Venedig utan resa hela tiden och även kampar. HON FICK ETT KUL LIV.

Men hon träffade en man, som gav henne ett annat liv genom att besöka platser, som hon älskar att göra. Men hon lärde sig att dansa andra danser med Gunnar. MEN ÅKTE TILLSAMMAN OCH LÄRDE SIG DANSA. Men hem och visa upp sin dans, som blev som ett gift för henne. Hon fick ett kul liv.

Men hörde ofta gänget, som träffas ute. Men även åkte hem på natten ,och tog en fika med folk umgicks med. Men pratade om gänget ,och danser var ute på. Men var ute hela tiden nya danser dansställen gick till. VAR KNAPPT HEMMA DÅ.

Men kul tid fick hon uppleva, nu blev hon sjuk och bor på äldre boende. Men vi bromsar hela tiden bo hemma så länge du vill. Men hon flyttar till ett äldre boende ,genom att hon blev sämre sämre klara sig själv. Men hon vill dö hemma, som sin nya man dog. Han fick cancer, men fick bo hemma tills den dagen han dog. Men bäst att leva så, genom att äldre boende är inte så bra att leva där, genom att allt är så onaturligt att leva så. BÄST ATT BO HEMMA MEN LEVER LÄNGRE NÄR BOR HEMMA.

MEN KÄNDE AV ANNE-MARIE när vi var Hoppes kapell. Men såg hon läker, som vanligt gå igenom mycket när vi dör.

Men såg henne lite grann när vi gick fram och lämnar blommor. Men såg hennes ansikte, men ljus över henne. MEN VISAR SAKER FÖR MIG.

MEN ALLT BLEV BRA. Men vi fick en bra avslutning begravning genom att kyrkan var så kall mot Hoppets kapell ljust och fint. Jag och Anders går för äldre, visar hur ska ha det när vi blir gammal.

Men visar hur vi ska leva när vi blir gammal. Men hon mådde inte bra sista tiden när hon var på äldre boende GENOM ATT DET VAR INTE HENNES HEM ENS. Men Roland fick sluta hemma. Han åkte in när han fick en stroke och dog där. Men blev 93 år som hon. Men han bodde hemma och skötte sitt hus.

Men körde bil som var hans värld. Han måste ut och åka. Kunde inte vara hemma knappt, men pigg hela livet, tills han fick stroke. Men led av hjärtat klaffen spökar på han. Men hon fick mycket problem från den tiden slet ut sig på barn och familjen. Men jobbar även inom äldre vården ,men slet ut sig. Men tyngre vården kan slita på folk hälsa SOM BLEV PROBLEM FÖR HENNE.

Men samlas hemma hos oss ,genom att vi får inte ta hjälp av församlingshem när vi har coronavirus. Men fick fika hemma ,som gick bra. Men känns konstigt ändå fast man vet att vi kan inte leva för evigt. Men känns så folk ska finnas för alltid. Men tråkigt att finns inte där ens när man sitter här. Men tiden blev så himla mörk när man ser hur livet kan bli. MEN TROR INTE DET VAR SANT.

MEN DET VAR BÄTTRE FÖRR NÄR FOLK TOG HAND OM VARANDRA PÅ ETT ANNAT SÄTT. Men var mer gemenskap förr i tiden. Men vi har förändrats mycket från gamla tiden. Men vill ha lite gobitar från den tiden kvar. Men landet är inte som förr i tiden, då var det mycket bättre skyddar varandra på annat sätt.

2 reaktioner till “BEGRAVNING HOPPES KAPELL

  1. Thank you for wanting to follow my blog. Here you have the blog’s address.

   Follow me, stand under there.
   Birgitta spiritual inspiration

   Categories, follows spiritually – inspiration

   Thank you for wanting to follow my blog. Here you have addresses for the blog.

   Follow me, stand under there.
   Birgitta Spiritual Inspiration

   CATEGORIES follow spiritual inspiration ARCHIVE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.