CORONAVIRUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

VI HAR EN REGERING SOM GÖR INTE RÄTT ENS. Genom att vi har ett land i kaus. Men kolla på alla resor ,som ingen fattar vad vi har för regering. Men folk åker till Spanien när folk ska låsa gränsen. Men flyger och badar och solar ,vi fattar inte vad har vi för regering ,som har öppen gräns.

MEN ÅKER FRÅN ÖSTERSUND. Men är äldre, som måste festa och dricka sig full. Men beställer en biljett till Spanien, som alltid gör. Men måste festa och ha kul. Men dricker hela tiden. Men är äldre människor, som har slutat jobba nu. Dricker och festar för mycket.

MEN SVERIGE HAR PROBLEM MED ALKOHOLEN ,GENOM ATT VI SER, HAR SVÅRT ATT STÄNGA RESTAURANGER IDAG. Men folk kan äta ändå ,utan att dricka som folk gör idag. Men är ingen hejd på en del. Folk tar droger och dricker är Sverige. Men nu flyger folk till andra länder, men finns inget stopp ens.

Men vi fick en chock när vi hörde det. Men får åka till Spanien. Han är över 60 år närmar sig 70 år. Men regeringen jagar ungdomar, men få jaga folk som partar hela tiden. Men är ett gäng ,som är svårt att få stopp på. MEN STÄNG GRÄNSEN OCH INGEN SKA ENS RESA NU. Men folk dricker och festar och tar droger lugnande ,som landet har problem med nu.

REGERINGEN MÅSTE TUFFA TILL SIG OCH SÄTT STOR GRÄNS Folk som arbetar med coronavirus går på knäna idag. Men folk åker iväg på en resa, men smittar ännu mer. Men OJ nu blev problem, fram med sprutan måste få stopp på coronavirus. Men då får folk ta en liten spruta. Men varför det???? Har stökat till nu. Men måste resa och ha kul???

NEJ. Ingen resa men det går väl inte leva då. DU BLIR SJUK NEJ SÅKLART.

Men måste resa och ha kul ,och festa och sprida vidare då. MEN MÅSTE STOPPA FOLK.

Men fram med sprutan så överlever folk. Men äldre kan ta en spruta såklart ,genom att brukar ta spruta mot influensa. DET ÄR VANLIG ATT TAR SPRUTAN NÄR ÄR GAMMAL.

Men har pengar som synd är. Men åker och bryr sig inte utan måste resa ,som de alltid gjort. Men ser inte faran ens utan måste ut fast vi har coronavirus. Men struntar i det måste ut resa och ha kul. Men äldre människor som håller på så. Men genom att vi har en regering som är svag ,då får vi problem med allt. MEN ÄR ETT SKÄMT, SOM SITTER I RIKSTAGEN SKA STYRA ÖVER ETT LAND är ett skämt att se ,svag folk är och sitter i riksdagen. Men vi har en regering ,som gör inte ett dyft att rädda svenska folket. Men är rädd att säga NEJ.

NEJ ,STÄNG GRÄNSEN MENS VI HAR CORONAVIRUS?????

Men litar på folk, som flyger utomland NÄR SVERIGE MÅSTE LÅSA STÄNGA GRÄNSEN, MEN KOLLA PÅ ALLA DÖDA VI HAR. Har ökat när vi kollade igår ,då var det under 10 323 döda. NU HAR SIFFRAN ÖKAT 10 323 DÖDA. 517 var NORGES SIFFRA. Men vem kan skydda ett land. Vi tittar mot Norge ,genom att håller nere siffran ,men få även stanna hemma, men delar ut pengar till dem. Men vad gör svenska regeringen ?????? Vi får knappt mat på bordet när har slutat hjälpa folk. Men stänger ställen, men inget mat på bordet.

NÄR REGERINGEN SKA ÄNDRA SITT SÄTT GE PENGAR ,SOM NORGE GÖR. RÄDDA ETT LAND I NÖD.

Vi har en svag regering idag. Men måste även stanna hemma när vi har coronavirus. Ge folk pengar när stänger ställen solklart, måste låsa gränsen. FOLK ÖVERLEVER INTE IDAG.

Men säger till folk håll er lugn nu, genom att inte sprida vidare. Men ingen lyssnar på en regering, som är så svag att sätta ner fötterna. Ingen tar till sig ens, utan ut och flyger till Spanien. NÄR MÅSTE STÄLLA IN ALLA FLYG FRÅN SVERIGE OCH TILL SVERIGE.

Folk var säker var fri coronavirus, som dog så mycket folk då. Men avråder att resa till vackra Spanien, genom att landet har problem coronavirus. Vi såg ökat siffran dödsfall 53 314. Men står avråder resa dit. Men regeringen måste lära sig om svenska folket. NEJ LÅS GRÄNSEN. SLUT PÅ RESOR TILL LÄNDER ,SOM ÄR REDAN SJUK. MEN INGEN SKA RESA NU. Men tillåter folk resa som har fullt med coronavirus. Spanien har 53 314 döda. Men vad tycker folk om regeringen nu????????? Men hade problem när skulle ta sig från Spanien. Men vad har folk med sig från Spanien??? Kan vara sjuk får sitta i karantän????????

NU HAR REGERINGEN JOBB ATT GÖRA STÄNG ALLA FLYG FRÅN SVERIGE TILL SVERIGE. Folk åker idag, som stökar till för oss ,som sköter sig. Vi vill bli fri coronavirus. Men har folk som ökar på det. Vi får mörkare när gör fel hela tiden. Men varför är det, så svårt att skydda folk idag. Men säg NEJ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.