SKYDDSÄNGEL – GUARDIAN ANGEL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 5568260d388b29946ed024441dbfaabf-1.jpg

VI SKA SKRIVA OM SKYDDSÄNGEL GENOM ATT VISA DET. Ibland har folk upplevt barn som stör dem. Men känner av barn i sitt hem. VI VILL TITTA PÅ SKYDDSÄNGEL, genom att är kort till växten. Folk kan känna av skyddsängeln, men känner ett litet barn som blev kvar.

SER EN LITE ÄNGEL SOM SITTER I FÖNSTRET. Men ser barn som leker runt. Barnen känner inte av skyddsängeln. Men leker flera barn. Men skyddsängeln sitter i fönstret och tittar ut. Men barnen känner energin i lägenheten. Det är 1 barn, som känner av energin i lägenheten. Men får ont i magen och känner oro. Men energin från skyddsängeln är tjock energi. Men nuddar inte skyddsängelns energi utan leker runt. Men fick ont i magen oro, men vart kommer det ifrån???

VI SER EN MÖRK ENERIGI SOM BARN SPRINGER I men är mörk energi som känner in och känner oro från något ser inte ens bara energin som känns mörk och oro från.

MEN FINNS GAMMAL ENERGI FRÅN LÄGENHETEN, SOM BARN SPRANG I MÖRK ENERGI, men är öppen ser hela kronchakrat är öppen på barnet. Men känner in mörk energi som ligger kvar sen långt tillbaka ,som sprang på då. Barn kan vara så känslig för allt ,men blir rädd och orolig och vill sova i föräldrarnas säng. MEN MÅSTE FÅ SOVA HOS FÖRÄLDRARNA ,men för barn är det kymigt och hemsk när känner lägenheten är full med andar ,som känner av då. Men ligger en energi som måste städas bort.

MEN VAD GÖR SKYDDÄNGELN DÅ??? Sitter i fönstret, men går ner på golvet går runt mörk energin. Men vill få bort mörk energin från lägenheten, genom att barn är känslig för mörk gammal energi.

SKYDDSÄNGELN HAR LJUS ENERGI. Men vill få bort energin för 1 barn har problem att leva där. Men sover dåligt mardrömmar, och sover dåligt och känner sig inte trygg ens.

Skyddsängeln sätter sig vid sängen. Lägger sig under sängen går runt där. Barn sover, men sover inte bra ens. Måste städa bort mörk energin från barnet. Det ligger så mycket gamla händelser i energin. BARNET ÄR ÖPPEN OCH KÄNSLIG, DÅ MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DET.

KAN BARN SE SKYDDSÄNGELN???

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e2ce364d8af4a783b25f90878a880cca-1.jpg

BARN SITTER I SPJÄLSÄNGEN HAR INGEN ANING OM DET. Men har ingen aning vad det är. Barn ställer sig upp i spjälsängen. Men finns en ljus energi runt sängen. Barn har svårt att se skyddsängeln.

Men ser en ljus energi. Kan stå i sängen och är rädd ,MEN SER MÖRK ENERGI LÄNGRE BORT, men vet inte vad det är. Men får ont i magen av mörk energin. Men är öppen och känslig ,som blir jobbigt för föräldrar med känsliga barn. Men får så ont i magen när ser mörk energi längre bort.

Men kommer närmare ser en person som har mörk hår. Men sätter sig vid spjälsängen och tittar på barnet. Han har som vanliga kläder. DET ÄR EN MAN. Men känner oro genom att barn vet inte vad det är. Men killen går iväg.

Men sover oroligt. MEN VEM VAR HAN SOM DÖK UPP HOS LILLLA BARNET. Men släktingar kommer på besök ,som barn blev rädd för. Men varför var han där och stör barnet??? Kan göra så när barn har problem, då kan de göra så. Barn föds till jorden kan titta till dem. Kan komma från olika grupper av människor.

MEN SKYDDSÄNGELN VAD HAR DEN FÖR INNEBÖRD??? Sitter i fönstret. Men går ner på golvet, ger energi till barnen har glädje runt sig. Men sitter ofta i fönstret, genom att vakta dem. Ibland har barn en annan väg. Men skyddar dem som jorden ser ut. Men har en uppgift skyddsängeln känner av problem.

Ser energin runt skyddsängeln som är tjock energin. Men ser foten på barnet, men lägger energin runt dörren, men vänder om. Men springer och leker med andra saker än gå ut genom dörren. Men människor känner inte av skyddsängeln, fast följer med hela tiden. ALLA FÖDST MED 1 SKYDDSSÄNGEL SKA KLARA AV ALLT. Men får dem att vända om så skadar sig inte.

Idag är jorden mörk och jobbig för mycket människor. Vi ser mannen dyker upp igen, genom att vakta där. SKYDDSÄNGEL GER LJUS ENERGI. Men barnet känner av mörk energin. Som lever med problem innan kan hjälpa barnet.

Skyddsänglar är så liten ,så jag misstänkte att barn som är öppen kan se skyddsängeln, genom att ser ut som barn. SKYDDSÄNGELN ÄR 50 CENTIMETER ÄR INTE SÅ STOR. Men vi kan lära oss om skyddsängeln.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration.png

Jag hade ingen aning förut om skyddsängeln, men levde ändå nära mig. Var inne på ärkeänglar men sen kom skyddsängeln. MEN DET VAR GREAT MASTER SAINT GEMAIN, som visar skyddsängeln.

Men valde in den gången skyddsängeln del 1, ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1. Men han tog in andra ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER.

Men en dag sa Saint Germain vi ska ta med skyddsängeln. Men alla på kursen blev glad den gången. Men lärde känna sin skyddsängel. Men folk skrattade och låg dubbelvikt på golvet ,satt vid bordet och kände bara glädje. Men glömmer inte den gången. MEN JOBBA MED GREAT MASTER SAINT GERIMAN är underbart. Men vi har gjort kurser. Han kom även när jag hade EN SEANS I LJUS. Men kul att prata med. Men hoppas han kommer tillbaka till mig. Jag får sitta och skriva nu.

JAG HAR LÄRG MIG SE SKYDDSÄNGLAR HUR FUNGERARM. Har sett kan inte hjälpa oss i allt. Om vi låg på backen kan inte bära oss. Vi ser händerna åker igenom kroppen på oss. Skyddsängeln har inte energi till det. Men ser mest sitter i fönstret. Har koll på oss. SKYDDSÄNGLAR KAN INTE GÖRA ALLT.

Men sett att folk har svårt att ta in skyddsänglar, måste vara mer öppen för det. Måste utvecklas till det. MEN VI FÖDS MED 1 SKYDDSÄNGEL.

2 reaktioner till “SKYDDSÄNGEL – GUARDIAN ANGEL

  1. I’m not sure why but this weblog is loading extremely slow
    for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end?
    I’ll check back later on and see if the problem still exists.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.