BADA- BATHE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är il_570xn.1780248878_gmed-2.jpg

VI FÖLJER BILDER, SIMMAR HALVA BASÄNGEN STÄLLER SIG MOT KANTEN, hon håller armarna över sig håller fast i golvet står på tå. Vattnet når halva kroppen. Men lägger armarna bakom sig och drar sig upp med armarna. Lägger armarna bakom sig. VARFÖR FÅR UPP DET?

VI SER SVART KOMMER FRÅN BASÄNGEN KAKEL I BOTTE. Vattnet känns inte rent att bada i. Men simmar iväg men känner måste ta sig en simtur, genom att kroppen mår bra av det. Vi ser från botten bassängen släpper ut ljust moln när simmar. Men ställer sig vid kanten och vilar. Har vattenflaska i handen. Dricker lite vatten när har simmat. Håller i flaskan gjort av plast. Men simmar iväg igen och snurrar kroppen. Det är så härligt att simma längder i bassängen. Känner glädje i kroppen.

VARFÖR FICK VI UPP DET? Kroppen får problem när simmar. Vi ser fötterna använder benen och fötterna. Men kroppen får känna på. Kan hålla på för mycket övningen som är inte bra. Det handlar om ta lite tid mellan simningen simmar och simmar, men använder armarna för mycket kan använda olika tekniker ,som tar stryk på kroppen. När folk håller på med den sporten ,då sliter på dem.

DET HAR KOMMIT MYCKET OM SIMNING, har olika tekniker. Dyker utan att tänka sig för. Som är en farlig sport på djupare vatten. Men vem lyssnar på det när folk dyker på farliga ställen, HAR ADRENALIN ENERGIN I KROPPEN och kan inte stanna upp, utan måste testa allt med dykningen.

Men ser inte farorna alla gånger, men händer även olyckor som ingen tänker på, SER INTE PROBLEM I TID NÄR OLYCKAN ÄR FRAMME, utan folk har fått så mycket upp och ner värld idag, genom att måste prova på allt, som ingen förr var så tokig ,och måste dyka från farliga klippor som har blivit på modet idag.

Men dyker från ställen, SOM KAN VARA SISTA GÅNGEN DYKER, MEN HAR ADRENALIN SOM DRAR IGÅNG när måste bara göra det. Men är som ett gift i dem som håller på som de gör idag. Men sätt stopp på dem som har det i sig är svårt att stoppa dem.

MEN FOLK UTSÄTTS FÖR ANDRAS TOK KAN INTE SITTA STILL när folk kör sin runda, och måste testa allt hittar i sin väg. Men andra kan bli lidande när räddningstjänsten måste hjälpa dem från farliga ställen. När olyckan är inne då får andra sätta livet till. Men värden är upp och ner idag folk måste testa allt idag. Men utsätter även andra när gör det.

VI SÅG DET ,MEN TAR UPP ANDRA FARLIGA SPORTER. Men sätta stopp på folk är svårt när kroppen måste ut och testa allt i sin väg.

Men folk kan simma i sin takt. FOLK KAN TA EN LITEN SIMTUR OCH SVALKA SIG. Men folk kör med olika tekniker ,som är inte bra ens att testa då.

MEN SIMMA LUGNT ÄR DET BÄSTA FÖR KROPPEN BLIR SOM EN MEDITATION när ni simmar längder eller ute sjöar haven, men simma lugnt kan alla göra utan att kroppen tar stryk.

VI SKRIVER OM VI FÅR UPP

En reaktion till “BADA- BATHE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.