PSYKOLOG- PSYCHOLOGIST

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpg

PSYKOLOG HAR GÅTT EN LÅNG BANA OCH SITTER TILL OCH MED SOM ÖVERLÄKARE ,MEN GÖR GALNA SAKER men vad har de läst för bana, genom att hjälpa människor. Men får inte ens hjälp av han, som läst lång bana ,men till och med är överläkare psykolog, då tror folk att han kan så himla mycket om människor.

Men så illa är det när man möter på VÄRLDENS SÄMSTA PSYKOLOG ,som sitter som överläkare. Men folk får gå till han efter har varit dålig, men får gå till han efter folk har varit där bara att kolla igenom folk. Men lägger fram klockor rita klockor men fick stor hjälp rita klockor, som tror att ska få hjälp sitta och prata ,som är normalt man gör. Men hos han fick folk rita klockor. MEN VILKEN KUL VÄRLD VI LEVER I HUMOR VÄRLDEN.

Alla kan klockan. Men hjälper inte så mycket då. INGEN BLIR BRA AV DET UTAN KRÄNKT. DET ÄR ETT SKÄMT. Men sen får folk titta på en karta, och frågar vad heter huvudstaden i Frankrike. Men Paris ska folk svara då. Men världen har blivit galen. Prata om länder Frankrike som är ett skämt. Men går för att få lite hjälp ,men ingen hjälp där utan lägger fram humor saker, så folk går hem utan att få hjälp och vägledning, som är mer normalt att få. Hoppas på hjälp, att reda upp sake ,men det är ett skämt.

Ger tester till folk, som har tagit upp om. Men folk blir galen på det, men han som överläkare gör så. Som blir arg och sur på. Det kränker människor när gör så. Men han gjorde så. MEN VILKEN KUL VÄRLD VI LEVER I. Han sitter som överläkare.

Men sen lägger han fram en karta på djuren. Men folk får titta på djuren vad de symboliserar då. Noshörning och en dromedar och lejon. Vad får man för hjälp av det. Men fattar inte vad sysslar med. Men går för att prata som folk tror men tji fick de. HAN HJÄLPER SÅ KONSTIGT INGEN FÅR HJÄLP AV DET.

Han frågar lite hur det är. Men han tar med kuratorn, som får stå ut med han ,genom att han är fruktansvärd när man ser hjälpen, han ger folk. MEN FOLK TROR ATT FÅR HJÄLP AV HAN ,MEN BLIR SÅ BESVIKEN VAD ÄR DETTA.

När folk går till en psykolog och är till och med överläkare men kommer med tester, ISTÄLLET FÖR ATT SITTA NER OCH PRATA MED PATIENTEN, som är mer normalt från vårt håll. Men tror allt om överläkare att de kan allt läst lång bana, när sitter som överläkare, då har kunskap om människor ,MEN TJI FICK DE, genom att lägger fram klockor och en karta och djur, som folk ska se om folk kan djuren. Men är det att hjälpa folk när de måste på ett återbesök hos han??? NEJ SÅKLART.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

Han kan inte se klart ,men även farlig för människor SOM KAN INTE SE HANS TOK. Men sitter inte och går igenom med människor ens, utan lägger fram saker, som folk ska svara på.

Men vad är det för hjälp folk fick. Men måste ringa folk, som kan den biten efter mötet, som är inte psykolog utan medium ,SOM KAN DEN BITEN GÅTT LÅNG BANA DÅ. MEN FATTAR INTE VILKET TOK VAR UTE PÅ. Ringer folk, genom att lugna personen efter allt tok. Men svarar på en gång, som tur var. Men tänkte ta annan person, genom att det finns folk att kontakta som kan den biten då. Hon pratar bara med dem, genom att kan mer än andra kan då. Men gått lång bana inom samma område som hon jobbar med.

Men hon svarar på en gång. Men var så arg efter mötet men besviken på allt. Men fick svar på en gång från henne som kan den biten. Men har jobbat länge med sig själv. PRATADE LÄNGE OCH LUGNADE HENNE.

SOM BLEV UTSATT EFTER MÖTET SATT SOM EN CHOCK EFTER MÖTET. Men tror allt om överläkare, kan psykologi men så illa är det i dagens Sverige. Men utbildar mer och mer av dem.

MEN MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DEN BANAN, genom att kan även förstöra liv, när ser så galet och fel om människor. Som är farlig när har inte lärt sig se människor i samhället utan läser en bok, verkar inte gett dem ett skit. Men tar pengar ,som ni ser.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 612pz8lvm6l._ac_sy355_.jpg

MEN GÅ TILL MÄNNISKOR, SOM KAN DEN BITEN SVERIGE HAR KOMMIT LÅNGT IDAG, ALTERNATIVA VÅRLDEN

Genom att folk får inte hjälp när läkarna proppar i folk tabletter ,OCH KAN INTE SE ORSAKEN när folk är sjuk. HAR INTE KOMMIT LÄNGRE NÄR MAN SER HUR PSYKOLOGEN GÖR. Men är rädd när kan inte hjälpa människor i nöd.

Men finns en sida ALTERNATIVA VÅRDEN. Men har inte kommit längre när man ser hur psykolog gör, men kallas för psykolog, fint namn på dem. Men förtjänar inte kallas så. Det är så hemskt att se ,och tar betalt för att skada folk.

Psykologen ser inte människor när folk har det extra jobbigt, MEN PSYKOLGEN ÄR BLID HELBLIND, SOM HAR GÅTT SÅ LÅNG VÄG, men får sitta med löjliga tester, som även sänker folk enormt. Men arbetsförmedlingen satt med tester förr. Men psykologer gör samma sak, men har inte lärt sig prata ,och gå igenom med människor, som är extra viktigt att hjälpa folk på ett bra sätt.

Men hoppas inte alla psykologer är så, genom att vi måste vända ett samhälle, och hjälpa folk när folk har sorg inom sig. MEN PSYKOLOGEN KAN STÖKA TILL ENEROMT OCH SER FEL ,genom att de kan inte se folk ens, när sätter sig inte ner och lyssnar på folk, eller sitter och gå igenom med dem.

Men får göra tester, som trodde var ute idag genom att det kränker människor enormt, men även hittar på andra tester ,genom att de är blind har vi sett. Men bättre att gå till hälsocentralen än att gå hos dem ,som kan så lite om kroppen. Men tror det ena än det andra då. Men folk kan ha utsliten kropp, som har råd att leva på ett visst sätt. Men psykologen kan stöka till, och tror att det är annat när det är utsliten kropp. Men jobbar och bär barn, som kvinnor kan bli utsatt för då. MEN HAR IFRÅGA SATT TESTER, MEN ÄR INTE BRA FÖR FOLK, KRÄNKER MÄNNISKOR. Han jobbar med folk lägger ut tester ,som har tagit upp om när arbetsförmedlingen stökar till för folk. Folk är så arg på tester ,som han lägger lägger ut.

Men vilken härlig värld han är, så kallade psykolog. Han får inte göra så ,som har tagit upp om när folk känner sig kränkt. HAN TAR DEN LÄTTA VÄGEN ÄN ATT SITTA MED FOLK.

MEN SE DET SOM HUMOR NÄR DU TAR HJÄLP AV PSYKOLOG, det ingår att räkna plus och minus. Men huvudräkning, men det gäller att ni har huvudet vaket då. Men slutar skolan för längesen, men måste räkna och skriva. Men hopps ni är bra i matte eller skriva. KRÄNKER FOLK, SOM TROR SKA FÅ STOR HJÄLP. Men hjälper så fel. Men ingen blir hjälpt av det. Alla är inte duktig i skolan. Höll på med löjlig klocka. Rita skriva och matte.

Men tror allt om en psykolog ,men är överläkare, men tji fick man han har läst, men lägger fram tester. Men sänker folk då, istället för att prata igenom med folk ,som hjälper folk mycket bättre ,än att sänka folk. Men eller så har vi olika psykologer i Sverige. Men känt att små orter får sämre enligt Stockholm. Men satt med läkare i Stockholm såg Östersund, sämre kunde inte som dem. MEN HOPPAS KAN MER ÄN HAN ,OCH ÄR SOM JOBBAR MED ALTERNATIVA VÅRDEN.

Eller så är psykologer lika över hela landet. Men hoppas inte på det, genom att kommer på återbesök ,som tror att de kan mycket. Men ser att det blev bara pannkaka av allt, när man läst en annan väg. MEN KAN MER ÄN FOLK SOM JOBBAR SOM PSYKOLOG. Som jobbar på ett annat sätt än psykologer gör.

Men tror att de jobbar som andra människor, som gått en lång bana ,men ser detta, MEN VAD HAR HAN GÅTT FÖR BANA. Det hjälper inte folk när till och med ser fel, men då är farlig att ta till hjälp, genom att lära sig om människor, då vore världen mycket bättre, än gå till en som kan ingenting om människor.

Men hittar på tester, som arbetsförmedlingen kör med, som folk blir galen av tester, som tror att de har dött ut, men tji fick man. Men ingen ska behöva bli kränkt när de går till en psykolog, varför har vi dem då???????????? PSYKOLOG NEDVÄRDERAR FOLK, SOM HAN GJORDE.

Folk skrek rakt ut när hör tester, genom att är skadad från den tiden. Men kör med tester??? JA han gjorde det. MEN HAN SKREK TA BORT DEN GALNINGEN ,och blev arg på läkaren. Han minns arbetsförmedlingen. Men har så mycket minnen från den tiden. Men, så kör psykolog med tester ,som man tror kan mer om människor. MEN SÅ GRYM ÄR VÄRLDEN IDAG, HAR INTE KOMMIT LÄNGRE I SIN UTVECKLING.

MEN INGEN PSYKOLOG KAN TA HJÄLP AV ,OCH FÅ LITE RÅD OCH HJÄLP fast gått så lång väg, men lämnar fram kartor på djuren. Men rita klockor, men även frågar vad heter Frankrikes huvudstad??? Men vi går inte för att prata om städer, men går för att få hjälp att känna sig lugn när man går hem.

MEN PSYKOLOGEN BLIR MAN SJUK AV när de kan inte hjälpa folk rätt i samhället, hittar på med kartor och djuren och klockor. Men vad får man för hjälp av han????? Ingenting genom att vi går inte för att prata om kartor djur eller klockor.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

Folk blir även chockad av han. Men tror folk ska få hjälp men lämnar fram tester, som arbetsförmedlingen brukar gör då. MEN SKULLE FÖRBJUDA TESTERNA, genom att de kränker folk när de håller på med tester.

Men psykologen överläkare kör med tester, som skulle försvinn från folk. HAN TOG DEN LÄTTA VÄGEN LÄMNAR FRAM EN TEST. SÅ HAN SLIPPER PRATA HJÄLPA FOLK.

Genom att folk är ,så galen tester arbetsförmedlingen körde med på den tiden. Men det 2020 ,men skulle ta bort dem genom att de upptäckt ATT DET ÄR INTE SÅ BRA MED TESTER GER TILL FOLK. Kan se fel eller folk känner sig kränkt av det, genom att det skapar in inre stress när de kör med tester, genom att låta folk leva som de lever utan att hitta på en massa tok, genom att psykologen verkar inte kunna folk, men även överläkare men tji fick man.

MEN FINNS EN ARG FINNE SOM KOMMER FRÅN FINLAND, som satt som överläkare, som satt och smattrar på sitt tangentbord. Men tror att det finns någon bra psykolog ,som folk kan ta hjälpa av då???????? Men överläkare ,var båda två, KAN INGENTING SÅG ENS, NÄR KOM IN DIT, MEN VILKEN HIT. men vilken hit för Östersund. Men tror att de jobbar med folk på rätt sätt men kränker folk, som de gör. Men gått lång bana och tror att de kan mycket men tji fick man. MEN ÄR LIVSFARLIG ,GENOM ATT SÅG FEL. KAN FÖRSTÖRA ETT LIV. FOLK ÄR VAKEN IDAG.

Men när ska det bli någon ordning i samhället, genom att de gör tester ,som bara stökar till för folk, istället för att hjälpa folk rätt i samhället då. Men vi tror att psykogen kan mer, men sitter som överläkare, men tror att de kan mycket mer, men tji fick man. MÅSTE VÄNDA DEN GALNA VÄRLDEN.

Men läst en annan väg där man får riktig hjälp än psykologen väg, GENOM HEALING OCH ANDRA SAKER ,SOM FOLK FÅR STOR HJÄLP AV ,som jobbar mycket bättre än psykologen. Men en värld som är hemsk, om de kunde se rätt, men bara en massa tok med dem. Men svårt att ta dem till hjälp när ser fel. Men även farlig för en del folk, genom att de kan inte ens människor, fast de sitter som psykolog ,men läst till överläkaren då. DET STÅR DET MEN GÖR HAN RÄTT??? NEJ SÅKLART.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

HAN VAR GALEN. OCH SÅG INTE ENS. HAN BLIR FARLIG FÖR DEM. Men det måste bli bättre psykologer ,kan även komma på hembesök, men kan vara rent farlig när kan inte se rätt.

Men hittar på så mycket tok med folk. Men måste bli en ändring på det. BRA PSYKOLOG STRÄVAR VI EFTER. GENOM ATT LÄSER INTE SOM FOLK LÄRT SIG OM HEALING. Men får lära sig om människor när folk sysslar med healing.

Men även medium kan folk ta hjälp av, som kan mycket genom att lugna sig. Men det finns en uppsjö av medium. Men det finns bra ,som har utvecklat länge, men se igenom dem ,genom att måste läst länge och kan människor. Men även folk, som jobbar med healing, gör även inre resor, som hjälper mycket bättre än psykologen lämnar ut tester till folk. MEN TA IN SVERIGE ALTERNATIVA VÅRDEN.

Men jobbar så olika ,som hjälper ingenstans. Men har använt redskap rensar mörker då. Men folk föds med olika känslor, men olika människor, som kan den biten vi är bra på den biten. SVERGIE HAR TAGIT IN SÅ MYCKET BRA SAKER, SOM PSYLOGEN KÖR DEN GAMLA TIDEN.

MEN ÖSTERSUN SER UT SÅ BARA BEKYMMER MED LÄKARE PSYKOLOG. Kan ett återbesök se ut så fast man tänker gått så lång utbildning ,som till och med är ÖVERLÄKARE INOM PSYKIATRIN. Men hoppas att landet har bättre läkare, som kan hjälpa folk rätt, genom att Östersund kan inte hjälpa människor, ska inte ens jobba med människor, som ser ut som ett skämt för folk. Men tror att ska hjälpa folk.

Men kan glömma det, får bara sitta en stund frågar, om Frankrike. Paris och lägger fram rita klockor, som är ett skämt. Men säger vilka djur ser du??? Dromedar lejon och noshörning Men vilket kul möte, genom att kränker människor, som tror ska få hjälp. BLEV SÅ ARG OCH BESVIKEN.

Men lägger ut tester ,som har ifrågasatt då. Men arbetsförmedlingen höll på så. Men läkare som är till och med överläkare gör så. Men sänker folk ,och hjälp folk får ingen hjälp ,som går till han. Rita klockor och titta på kartan och djur. Det är ingen hjälp att gå till dem ,som inte kan vägleda människor. INGEN SKA TA HJÄLPA AV PSYKOLGEN ÖVERLÄKAREN, som kör återbesök ,som kan inte se själv, eller så har så mycket själv, att jobba med genom att gör, så fula saker mot folk. DET ÄR FRUKTANSVÄRT ATT SE DEN VÄRLDE. NÄR ARBETAR SÅ FEL.

Men Östersund har dålig läkarvård inom psykiatrin, men är överläkare. Men proppar i folk mediciner ,som är så fel att göra då. När det finns andra bra metoder att ta sig igenom, men ger en tablett sen blir det bra. Men så enkelt är det inte, genom att vi föds olika och vi ska leva efter det. MEN FORSÄTTA LEVA EFTER DET.

Men folk kan bli sjuk av den vården delar ut, och hjälpen är ett skämt. Men folk som går till riktiga vägledare, som kan hjälpa folk. FÅR BÄTTRE HJÄLP ,SOM JOBBAR INOM ANDLIG BITEN. Som har gått en annan bana, genom regression tidigare liv, som vi kan brottas med. Men har inte en aning när det slår till.

Men genom att lösa upp ,och titta på den händelsen, så blir det ett bättre liv. MEN ÄVEN GENOM REIKI-HEALING TAR BEANDLINGAR ,som är mycket bättre än psykologen, som stökar till med medicin lugnande och sömntabletter.

MEN LÄR FOLK LEVA ETT NORMALT LIV. Genom att vi har dagar, som är upp och ner. Men låt dem vara där. Men lär oss att titta på inre resor, som vi kan göra genom att lösa upp gamla händelser, som är bättre än att proppa i folk tabletter för varje sak.

Men folk måste få leva, och lär känna sig själv. Men har kommit så mycket metoder idag. Men Sverige har problem ATT SE BÄTTRE SAKER LAND I KAUS, som kan till och med göra folk sjuk av dem.

När folk ska prata, och gå igenom händelser ihop som söker hjälp. Men folk får göra en test, som är så löjligt ,som hjälper ingen vart när psykologen gör så. Men folk ska ta hjälp av människor, som jobbar med andra saker, SOM HAR EN ANNAN BANA. Men gå i grupper, och lös upp saker istället för allt tok stökar till för folk idag. När det händer saker då kan folk plötsligt bli sjuk. Men ser inte den biten vart det kommer ifrån.

MEN SKA INTE GÅ TILL PSYKOLGEN ,genom att det hjälper inte ett dugg ,att känna sig lycklig må bra, och släppa allt från tyngre ok. Men folk kan må så dåligt och sjuk från skilsmässor. Eller andra saker ,kan känna av en del dagar. Men kommer från när var barn ,eller så har ni en tickande bomb från tidigare liv.

Vi kan vara så känslig för en del saker, som kan inte se ens. Men måste bli en ändring när psykologen ska hjälpa människor. INGEN SKA GÅ DIT TILLS DE GÖR RÄTT. ELLER SÖK DEN ALTERNATIVA VÅRDE.

MEN SVERGIE MÅSTE FÅ BÄTTRE HJÄLP NÄR FOLK SKA TA EXTRA HJÄLP.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.