TÄNDER- TEETH

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 772722.jpg

TÄNDER MÅSTE VI HA UNG SOM GAMMAL MÅSTE VI HA. Nu har regeringen inte gjort ett dyft åt det. Men vi har gamla och unga människor, som blir ett samhällsproblem ,så långt har det gått för unga människor under 30 år. Men har problem idag ,genom att kostar pengar att gå till tandläkaren, SOM SKA FLYTTAS INOM SJUKHUDET SÅKLART, genom att det är ett samhällsproblem när vi ser hur yngre människor far illa.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.gif

Men regeringen kan sätta sig tandläkarstolen, MEN HAR TILL OCH MED GRATIS TANDLÄKARE. Men kan betala själv när alla ska gå till tandläkaren.

MEN SLUTA MED ATT VARA SNÅL. HJÄLP MÄNNISKOR.

MEN REGERINGENS ANSVAR. Men yngre människor hamnar hos kronfogen utan arbete ,och då får den smällen. Men gå till tandläkaren kan bli problem, vill se att kan betala sin tandläkarräkning, men kollar upp folk idag. Måste skydda människor idag genom att vi har ett land i kaus. Folk utan jobb, som ni rår för såklart.

Men regeringen har inte gjort så mycket åt tänder för äldre och yngre människor. DET ÄR ETT SAMHÄLLSPROBLEM NÄR YNGRE FAR ILL, MEN DÅ SKA REGERINGEN LÄGGA PENGAR TILL DEM.

Men ser att folk kan bli sjuk ,och måste gå till en tandläkare innan kan ta en operationen. HAR UPPTÄCKT SAKER,MEN ÄR SNÅL ÄNDÅ.

Men det är fel när Sverige har inte kommit längre med det. Men folk kan bli sjuk när får dålig hjälp med tänderna. VI MÅSTE HA DET GENOM ATT VI LEVER 2021.Men kolla alla skolor tandläkaren går. Men utbildar sig till ingen nytta när regeringen fattar det.

Vi lever 2021, men kolla upp alla skolor tandläkaren forskar om det ena än det andra då. Men förstår ni ,då kan folk ta hjälp idag. VI HAR ETT LAND. SOM UTBILDAR SIG TILL TANDLÄKARE.

Men kan lämna ut en försäkring till folk. Men har kronofogden ,då blir det problem. Men många kan hamna där idag när vi har problem med coronavirus. Det finns tandläkarförsäkring ,som kan ta men hur långt räcker den??? NÄR ALLT SKA INOM VANLIGA VÅRDEN. DET BLIR ETT SAMHÄLLSKLASS FRÅGA.

MEN YNGRE HAR HAMNAT I KLÄM IDAG, GENOM ATT REGERINGEN GÖR INTE RÄTT, genom att vi fått coronavirus ,som tar aldrig stopp i landet. Men folk blir arbetslös, och måste leva gå till tandläkaren, som en del kan strunta i idag.

Men har inte råd när folk vet vad det kostar gå dit. Men vi har fått ekonomiska problem. Men måste ändå gå till tandläkaren, som förr i världen. Men kunde dela upp, men nu går det sämre, genom att tandläkaren vill att folk betalar kontakt. Men kommer från folk har varit dålig att betala till dem. MÅSTE BLI ÄNDRING PÅ DET. FOLK FÅR LIDA AV FOLK GÖR FEL.

Men vi måste ändra om ett system när vi har problem att sätta sig i stolen, som förr i världen. Men nu har det blivit problem i samhället. Unga kan få problem när pengar räcker inte till, SOM MÅSTE BLI EN STOR ÄNDRING, genom att folk måste ha tänder att tugga maten.

Men idag får folk problem med det, genom att regeringen är snål att ge hjälp till människor. Men måste lägga pengar till yngre och äldre, genom att det kommer sluta illa idag. Om inte regeringen ändra om gå till tandläkaren som ett vanligt besök hos läkaren, DÅ FÅR FOLK PROBLEM.

Genom att tänder tillhör kroppen, som ben och armar. Men tänder föds vi med, men idag har vi fått bra tandläkare, som utbildar sig. MEN MÅSTE HJÄLPA MÄNNISKOR FÅR SÄTTA SIG I TANDLÄKARSTOLEN. Har ett land, som utbildar nya tandläkare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.