BIL – CAR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 74961555-man-pushing-a-stalled-car-under-a-heavy-snow-eps-8-vector-illustration.jpg

VI SER BILRUTA SOM ÄR FULLT MED VATTEN. Ser ut som regn och droppar över rutan. Ser vindrutetorkare står still rör sig inte. Vindrutetorkare rör sig inte ens. Men går ut och ställer och tittar upp mot himlen. Men mörkt där de står. Men har svårt att ta sig fram. Bilen är svart ser en bit av bilrutan. Men är blöt.

Asfalt är kolsvart och dyster svårt att se svart asfalt. Det blir dålig sikt när gör inte om till ljus asfalt. Han står på vägen och lägger händerna bakom nacken och tittar upp mot himlen. Han sätter sig och väntar. HAN SITTER UTE HAN BOR UTE FAST LANDET ÄR SÅ KALLT.

HAN KLIVER IN I BILEN, men röker en cigarett. Han kastar av sig snön. Men han fryser lite grann. Han har inget val än att leva så. Han är kille som lever så. Män kan göra så bo så dåligt. Men har tak över huvudet.

DET ÄR EN VANLIG BILD I SVERIGE. Männen sover ute och tar bilen till hjälp. Männen kan ta andra saker husvagn, tar andra saker att bo och tar tak över huvudet. Hittar platser att leva så när saker och ting går inte bra. Männen gör ofta så.

MEN SVERIGE ÄR DÅLIG ATT SKYDDA MÄNNIKSOR. KALLT UTE NU. Han sitter i bilen. Har inget val än att leva så. Män kan göra så. Har han problem med pengar? Han har inte så mycket pengar. Hans liv är problem idag. Han vill inte leva såhär dåligt.

Det är värst när vintern kommer ,då får han problem. Sverige är kallt ,som alla kan se när snön vräker ner. Han har mörkt hår svart hår. Men han lever så när han har inget lägenhet. FOLK KAN INTE LEVA SÅ NÄR VI HAR VINTER. MÅSTE TAK ÖVER HUVUDET.

Sverige har problem att skydda människor idag. Han lever väldigt fattigt. Men bilen kan han sova i ,som blir fel att leva så dåligt. NÄR DET FINNS LÄGENHETER. Han måste ha pengar till det. Han har lämnat människor kan inte bo hos. Han sitter i bilen och bor i bilen. Han röker en cigarett. Han bäddar i baksätet. Han drar en filt över sig. Han försöker sova.

Folk som kommer från andra länder försöker leva så gott de kan. MEN SVENSKA MÄNNEN GÖR DET SOM HAN LEVER.

NÄR DET ÄR KRIG OCH BRÅK I LÄNDER FLY INTE HIT GENOM ATT VI HAR ETT KALLT LAND MED SNÖ. Men han har flyttat hit, men hamnar galet idag. Måste ha bra ekonomi när ska leva i Sverige. Kan hamna som han har gjort.

Regeringen kan hjälpa en stund, men bygga ett liv i Sverige är problem ,så länge vi har den regeringen. Men folk blir mer fattig, genom att ingen fattar när kriser kommer coronavirus. Men blir utan pengar då. DET ÄR ETT LAND I KAUS. FOLK SKA INTE TITTA MOT SVERIGE. Folk kan fly och bo på andra platser när regeringen har svårt skydda folk. Pengar ekonomi är bara problem när har svårt att se i tid.

MEN EN VANLIG BID I SVERIGE NÄR MÄNNEN LÄMNAR VARANDRA.

2 reaktioner till “BIL – CAR

  1. Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes help from BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.