FOLK HAR PROBLEM I SVERIGE-PEOPLE HAVE PROBLEMS IN SWEDEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 865969-1.jpg

Står en person utanför ett hus. Står och fryser och vill komma in i värmen på en gång. Men fryser så mycket och vill in på en gång, SVERGIE ÄR KALLT OCH MÅSTE IN PÅ EN GÅNG. Men hoppar upp och ner med fötterna.

Men vill in på en gång. Kastar ut nyckel till personen. DET ÄR EN VANLIG BILD I SVERIGE. REGERINGEN KAN INTE TA HAND OM FOLK ENS.

När folk dör i kylan, som händer att folk dör. Men ingen tanke att lätta på landet problem, genom att alla måste ha tak över huvudet. Men är kallt land ,och då måste folk få leva utan att dö ,som en del gör. HÄNDER ATT FOLK DÖR I KYLAN, GENOM ATT SVERIGE ÄR KALLT LAND.

Ibland kan kylan slå till och kan stiga till 35 grader. Men händer att stiger mer 40 grader, som är inte så ofta att stiger så högt. 25 grader kan vi ha. 15 – 20 grader kan vi ha men, är kallt vi pratar om. VI HAR ETT KALLT LAND

Men det händer att kylan slår till. Ibland har vi kalla vintrar och varma vintrar. Men alla har rätt att få tak över huvudet. MEN MÅSTE ÄNDRA OM ,SÅ FOLK KAN LEVA OCH BO I SVERIGE.

Men är född här och ska bo och leva i landet. Men då ska hyra sin lägenhet ,eller folk köper hus. Men alla måste leva och slippa dö i kylan, GENOM ATT VI HAR EN DÅLIG REGERING ,SOM ÄR BLIND KAN INTE SE ENS vi har nu enorma problem.

Men har hänt att folk har varit ute och dåligt klädd, men dog i kylan, genom att hann inte in. Men var ungdomar, som hade en fest den gången. Men han hann inte in i värmen han dog. Men hade haft fest den gången. NÄR SKA REGERINGEN FÖRSTÅ ,ATT VI HAR ETT KALLT LAND DÅ MÅSTE TITTA PÅ DET.

Men landet är kallt, OCH FOLK KAN DÖ I KYLAN OM DE HINNER INTE IN I TID, SÅ KAN VÄRMA SIG. Men det har blivit en vanlig bild i Sverige ,att folk får sitta ute sova ute när vi har ett kallt land.

Men folk har svårt att skilja sig ,genom att pengar räcker inte till. Men vad beror det på??? Men får dålig lön såklart har lite att leva på. Men måste bli en ändring i landet genom att folk måste bo och leva, som gjorde förut. Men nu har regeringen fått något fel när man ser kylan, som ingen vill sitta i ens. MÅSTE HJÄLPA MÄNNISKOR LEVA OCH BO NORALT.

Men folk som jobbar inom regeringen vill inte själv sitta ute ,som en del gör. Men folk bor i bilar eller tar annat tak över huvudet. Men ingen inom regeringen vill hamna, som en del gör idag. MÅSTE NI TÄNKA PÅ MÄNNISKOR REGERINGEN SKULLE INTE GÖRA SOM DEM.

Som beror på dåligt underhåll får folk leva på. Lönen eller bidrag eller pension, som är ett skämt för en del, kan få så lite pengar när vi har en hyra ,som är hög på en del ställen. MEN MÅSTE HÖJA LÖNDER OCH BIDRAG UNDERHÅLL PENSION ALLT SOM SKA LEVA PÅ Men har kris i Sverige idag, som ingen verkar fatta inom regeringen dela med er.

Men förr då kunde folk leva normalt, genom att vi hade en annan regering på den tiden ,som byggde upp landet. Men vad har vi nu för regering??? Måste börja tänka nu, som landet ser ut idag. VI MÅSTE LEVA OCH BO NÄR FOLK FÖDS I KALLT LAND.

DET ÄR DET VIKTIGASTE ATT FOKUSER PÅ NU. NÄR BOR I SVERIGE LEVA OCH BO BRA NÄR BOR I SVERIGE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.