KESO – COTTAGE CHEESE

VI SER KESO OCH TAR EN SKED KESO. Vi ser burken keso. Vi får upp keso som så mycket folk älskar att äta.

Ser magen tar handen över magen. Men äter keso och tar handen över magen. Keso är vanligt att äta idag, som vi fick upp nu. Men är vattnig och grynig, SOM FOLK ANÄNDER I MATEN OCH LÄGGER PÅ SMÖRGÅSEN IDAG. Men finns så mycket keso att köpa i affären.

MEN FINNS KESO FÖR OLIKA MÄNNISKOR. Lite fett i och mer fett i. Men folk köper keso, som har att välja mellan. Men folk kan bara öppna locket på burken och ta en sked. Eller lägger på smörgås med kryddor över. Äter och äter keso, genom att älskar keso. Har även keso i olika maträtter.

Dream Kitchen by Summer Stokes on Dribbble

MEN VARFÖR FICK UPP KESO? Men folk älskar att äta keso, som finns att köpa i varje mataffär.

MEN SER KAN FÅ PROBLEM NÄR FOLK ÄTER KESO. Folk känner av magen när äter keso. Det är en slags vassla i keso, som gör att folk reagerar på det. Folk kan äta keso, och folk regerar på det men har inte upptäckt vart det kommer ifrån.

Men mataffären är fullt med keso, SOM INGEN UPPTÄCKER PROBLEM utan keso är lite bättre val när folk äter keso. Folk som vill ändra om sitt liv. Folk vill leva hälsoinriktat ,och folk köper keso till mycket saker. Men har kommit ut nya sorter keso, som affären fyller hyllorna full med keso.

KÄNSLIGA MÄNNISKOR KAN REAGERA PÅ KESO, men har det till olika saker idag. Men lägger keso på smörgåsen som vanligt folk gör. Men tillverkar keso, sen skickar ut till affären. Folk äter keso till maträtter, men vasslan tål inte alla människor. Kan få problem med magen som äter keso.

Men tänker inte på vart det kommer ifrån keso vasslan. När upptäcker får ont i magen av keso ,DÅ SKA DU DRA NER PÅ KESO. Men keso är gjort på ett sätt, som gör att tål inte keso. Folk tänker inte att det kommer från keso. Människor tänker på hälsan ändra om sitt val i samhället ,ser keso bättre än andra produkter, lägger på smörgås eller maträtter.

Lever mer hälsoinriktad. Men vi fick upp keso som tål inte keso. Men blandar in alla produkter tillsammans med keso. Men ser inte att det kommer från keso. Men tror kommer från maten åt. Men är svårt att upptäcka det. Men har ni köpt en burk keso, och lagt i maten med andra produkter i, men får ont i magen, DÅ SKA NI KOLLA PÅ DET. Men är känslig när folk tillverkar keso med vasslan ,som en del kan regera på.

VI FICK UPP KESO OCH SKRIVER OM DET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.