LÄGENHET – APARTMENT

NÄR ETT BARN FÖDS TILL VÄRLDEN ÄR NI SÄKER ATT SKYDDA BARNET. Föräldrar går längtan efter ett barn söt liten son eller dotter. Men längtar efter barn som många gör idag.

MEN TITTA PÅ HUR SVERIGE SER UT IDAG. Kan inte leva människor idag. Men ta en lägenhet ,som är bland det viktigaste, när tar förta lägenheten flytta hem ifrån.

Men kan regeringen hjälpa föräldrar med det???

Eller får barnet föräldrar sova ute ,som Sverige har svårt att skydda barn. ELLER BÄTTRE ATT SLUTA FÖDA BARN, SÅ LÄNGE REGERINGEN GER TAK ÖVER HUVUDET. Men ingen vill föda barn till Sverige ens, genom att kan inte skydda barn som föds nu.

Men vill öka på födande ,så kan även täcka upp landet. MEN FOLK TAR LIVET, hur ska ni täcka upp landet med folk. Men tar in på invandringen nu ,så kan ta jobb från svenska folket?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d95d88ad5388398800459a7cb9245311.jpg

Men känner till långa brevet jag fick från socialdemokraterna. Satsar på invandring ,men har svårt sätta in i äldre vården. Men ger lägenheter till dem.

Som svenska folket ska ta i första hand, SKA TA EN LÄGENHET NÄR DET ÄR DAGS ATT FLYTTA HEMIFRÅN.

Men nu har regeringen stökat till, så folk håller på bli galen. Men tar in svarta i vården ,som även skadar folk som bor där. Men får lägenhet på en gång. Men tror att sköter sig och hyr ut till dem. DET ÄR FEL IDAG. SVENSKAR MÅSTE ÄVEN LEVA.

Men sett anställer folk kronofogden, som till och med stal från folk. Men vilken hit, men får lägenhet, och stjäl från oss då. Men har stött på tar från oss ,en kille som tänkte lura mig ,han stal från mig. Men har lagt ut på bloggen om män som stjäl från svenska folket. Men han bor har tak över huvet, litar på han. SOM SVENSKAR SKA HA TAK ÖVER HUVUDET. Idag får svenskar får problem.

Men litar på han och får lägenhet. Men tar pengar från folk. Men folk har lagt ut om killen på internet, som blev snuvad på pengar. Men kronofogden, som kollar alla människor men missar han. KILLEN LURAR MÄNNISKOR Men regeringen tar in folk litar på folk. Men får lägenhet ,fast har inte pengar att betala den med.

Men då ska svenska folket få samma hjälp, genom att folk hamnar utanför samhället idag ,när vi har en regering, som ger inte ens bidrag när lägenheten är dyr. Men höjer inte ens en löner när lägenheten är dyr. Men bo själv, som är viktigt, GENOM ATT FÖDS BARN HELA TIDEN. Men kolla på hur många barns som föds nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7c88d21804344ceeb2ff189ff66bd03b.jpg

Men växer upp, och ska ha tak över huvet såklart. Men regeringen gör så mycket fel idag. MÅSTE HA TAK ÖVER HUVUDET SÅKLART.

VI LEVER I ETT KALLT LAND. Men vi har kalla vintrar 40 grader har hänt. Men 30 grader kan en del år lida av kall vinter.

Men kan ni lova när barn föds, att få tak över huvudet ,eller måste dö ,genom att kylan äter upp dem. KAN NI LOVA TAK ÖVER HUVUDET.

Om hamnar utanför samhället utan bra jobb liten lön att leva på, men så blir utan lägenhet. Landet är snål att betala ut rätt lön bidrag till folk idag. DÄRFÖR FÅR GOLK PROBLEM ATT LEVA IDAG.

MEN OJ STÅR KRONOFOGDEN PÅ HAN ELLER HON. Men tar ni bort stämpeln för dem???? Men måste leva och ta en lägenhet, men folk tar livet i Sverige ,genom att vi har en farlig regering ,som gör ingenting åt landet.

Vi har inte varmt land med sol och bad hela tiden. VI HAR KALLT LAND, MEN DÅ MÅSTE VI SE ATT ORDNA LÄGENHET OCH HUS TILL FOLK. Kan leva ,så kan överleva i landet. Kan köpa hus lägenhet sätter sig på dyra lån. Men har pengar då, tills smällen kommer förlorar allt genom arbetslöshet, sjukskriving, dåliga bidrag att betala ett hus och lägenhet med. folk går på bidrag Men har ni sett hur landet ser ut???

Men vi har en regering ,som gör inte ett dugg när folk är sjuk, får inte full ersättning kan klara sin hyra, som det handlar om. Men vi föder barn som ska klara av ett liv i landet ,utan att lida av landet regering. MÅSTE BLI EN ÄNDRING NU.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6200677-dfncjhwe-7.jpg

KAN REGERINGEN SÄKRA MÄNNSKOR ATT HJÄLPER TILL MED LÄGENHETER TILL FOLK. KALLT LAND. Men kan ni säkra att barn ,som växer upp får tak över huvudet???? Annars ska ingen föda ett enda litet barn ,så länge vi har en regering, som ser inte skydda med bostäder.

Men hitta på en lösning till folk landet är kallt att leva i.

Vi springer in i värmen på en gång, och samma gör regeringen ,men vad kallt det var idag. Men gör samma för folk som blir utan lägenhet. Men folk kan dö av kylan genom att kroppen håller inte 30 grader och 25 grader kallt. FOLK KAN DÖ GENOM KYLAN.

Men kan komma en vinter, som ser termometern står på 40 grader kallt. MEN DÅ BLIR DET EN ISBIT AV FOLK SOM SOVER UTE, får gräva fram den, som frös till döds. Men vi har haft så kallt långt tillbaka 50 grader kallt ingen kunde gå ut då.

Men ingen sov ute på den tiden.

ALLA HADE LÄGENHETER PÅ DEN TIDEN. Men vi hade en annan regering på den tiden när grader kröp upp till 50 grader. Men kan inte vara ute så länge då. Vi sprang in på en gång. Men vi har lägenhet att värma oss i.

Men folk blir en isbit, så kan landet slå till. Nu har vi haft varma vintrar. 15 grader kallt idag, men vi kan ändå inte sova ute. Men folk som åker skidor kan inte åka vid 15 grader??? Men var över 25 grader några dagar kan slå till. Bilar går knappt måste ha motorvärmare då. Men kan bli 30 grader nu. KALLT VI PRATAR OM.

Varför det?????? Gå ut regeringen och ställ er, och känn varje grader, hur det känns. Men ser FOLK HOPPAR OCH FRYSER OCH SRINGER IN PÅ EN GÅNG. Men varför det????

Det var kallt att stå ute hoppar med fina skor du har ,eller så har du tjocka skor på dig. Men sova ute det vill du inte. Men ändra om landet ,och se till lön och allt som kostar att leva då. MÅSTE GÖRA DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20180823_131842.jpg

MEN ALLA FÖDER BARN IDAG, SOM SKA HA TAK ÖVER HUVUDET SÅKLART. Men måste hitta på ett sätt ,att folk kan ta en nyckel att ta den lägenheten, genom att folk dör av kylan.

Men hände för flera år sen en kille som dog av kylan. Han skulle på en fest, men ingen släpper in killen. Han står ute och fryser så mycket. MEN HAN DOG UTANFÖR STÄLLET HAN SKULLE TILL ,genom att ingen släppte in honom i värmen. Men var kall vinter, som han förlorar sitt liv. KILLEN HANN ALDRIG IN HAN DOG. Men kroppen klarar inte av det. MEN NÄR SKA REGERINGE FÖRSTÅ DET ,ATT VI HAR KALLT LAND, MÅSTE FIXA TILL LÄGENHETER IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4f2ebfbe5ead8727447941eaa86baa9a.jpg

VI KAN INTE FÖDA BARN I SÄKERHET. Barn kan bli sjuk efter vägen ,eller dåligt med arbete, har svårt att ge rätt lön till folk.

Men sjukskriven, eller sjuk på annat sätt eller lön från företag ,som betalar ut för lite lön. FÅR FÖR LITE BIDRAG ATT ÖVERLEVA PÅ.

Nu har vi ett land med coronavirus, men sämre ekonomi när vi har en regering, som har svårt att skydda folk idag. REGERINGEN STÖKAR TILL ÄNNU MER NU.

MEN FÖDER VI BARN ,DÅ SKA VI FÖDA BARN MED SÄKERHET. LANDET MÅSTE ÄNDRA OM VI FÖDER MED SÄKERHET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2250337446_e741d2fbc0_o-2.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.