BANANER- BANANA

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banana-tree.jpg

VI FÅR EN BILD ser en svart person som springer uppför stammen. Han springer och springer upp för stammen. Han tar en banan och äter bananen. Palmer killen klättrar uppför stammen. Killen håller handen med en hand när han klättrar uppför stammen.

Killen åt bananen med flugor som han är van med. Vi ser en klase bananer, som han kastar ner på marken. Bananerna var grön omogen kan inte äta då. Han åt en banan, innan han kastar ner klasen med bananer. Var grön när han åt bananen. Men ser flugor runt bananen. Men killen tar sig för magen, och känner sig mätt av bananen han åt. KILLEN ÄTER BANAN MED FLUGOR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb_colourbox25374180.jpg

Han går med bananklase bananer och lägger den på ryggen. Vi ser flugor runt bananen, som han borstar bort han är van flugor, så han kan äta banan fast har flugor runt bananen. MEN BANANER HAR FULLE MED FLUGOR RUNT SIG.

Killen kastar bananstocken och får ligga där. Tills bananen får mogna och blir gul. Men äter bananen när blir gul och mogen. Men killen lever i länder, som har bananer till föda som älskar att äta som den är. KAN BANANER.

Människor som lever där är van den födan. Tar en banan som mättar för dem. Men lever i länder som är van att leva så.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb_colourbox25374180.jpg

MEN VARFÖR FÅR VI UPP BANANER KILLEN SOM KLÄTTRAR PÅ STAMMEN????

Folk tar bananer från länder SOM HAR INGEN KUNSKAP om bananer. Människor som lever där har kunskap om bananer. Nu har folk börjat ta in mer och mer bananer ,genom att älskar bananer.

Killen vet hur folk lever i landet han lever. Han vet allt om bananer. Vi ser bananstocken som är grön. Vi ser flugor som gör ingenting för killen ens. Han är van att det är fullt med flugor runt bananer. Han kan bananer. KILLEN KAN LEVA SOM HAN GÖR DÅ.

VI SER BÅTAR FRAKTAS BANANER PÅ. Folk lastar in fullt med bananer. Vi ser gröna bananer. Ger pengar till folk som arbetar med det.

Killen äter bananer som har fullt med flugor runt sig. Bananer har flugor med sig. Ser svärm med flugor runt bananen.

FOLK ÄLKAR INTE FLUGOR NÄR FRAKTAS ÖVER HAVET. VAD GÖR FOLK DÅ? Vi ser packar in bananer.

KILLEN MÅSTE INNAN HAN SKICKAR ÖVER BANANER SPRUTA MED GIFT. HAN DÖDAR FLUGOR. Men ingen kan äta bananer med flugor när äter sin banan. Killen kan det genom att han är van flugor där han kommer ifrån. Han viftar bort flugan.

MEN VI FÅR ÄTA MED FARLIGT GIFT NÄR VI ÄTER BANANEN ,som sprutar på bananstocken. Men sitter gift på bananskal. Men sprutar med svart gift. Killen får även i sig gift när han jobbar med bananer, genom att vi vill inte äta som killen en massa hemska flugor runt oss. Men han kan äta så utan problem. Han får lida av gift vi måste ha på bananen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb_colourbox25374180.jpg

Som folk har börjat med. Har sett problem folk, som jobbar med hemska odlingar bananer. FOLK FÅR LIDA AV DET.

Men har annat att spruta på bananstocken, som är inte lika farligt, som den andra fullt med gift. Folk får lida som jobbar med det, men vi får i oss från skalet, som är så giftigt att ta i. Men har börjat ändra om idag. GENOM ATT SLIPPA GIFT NÄR ÄTER BANANER. EKOLOGISKA BANANER.

FOLK SOM JOBBAR MED BANANER HAR PROBLEM NÄR VI VILL HA BANANER FRAKTAS TILL ANDRA LÄNDER. Vi vill äta bananer utan flugor fri med flugor ,som kan äta flugor, som är van att bananer är fullt med flugor. Men för dem gör ingenting att äta flugor tar en banan.

Men vi kan inte äta det kan inte ens tugga en banan med flugor. Vi mår illa av det. Men de kan äta som inte vi kan.

Men då får folk lida som jobbar med bananer. Vi vill ha rent när vi äter bananer. MEN VISAR ATT FOLK FÅR LIDA SOM ARBETAR MED BANANER.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.