ÄREKEÄNGELN HOPE BERÄTTAR FÖR MIG. THE ARCHANGEL HOPE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.png

JAG ÄR PÅ VÄG TILL LINN MIN DOTTER FYLLER 30 ÅR MEN FATTAR INTE VART TIDEN HAR TAGIT VÄGEN. Men minns som idag när födde Linn, då var mamma lycklig fick min tredje dotter. Glad och lycklig. Men Linn tillhör Sverige genom att hon går med landet som jag gör.

Men är så arg på allt idag. Men blir sur när man hör allt om landet. Men vi sitter fast genom att vi går med Sverige. Vi lägger ut hela tiden bara problem med regeringen. MÅSTE BLI ÄNDRING ÄVEN SKYLLER PÅ CORNAVIRUS.

När man har en regering, som kan inte tänka ens. ÄRKEÄNGELN HOPE PRATAR MED MIG. Men säger, hon har humor när jag är sur, SVERGIE SÄGER HON, VI HAR INTE HAFT PROBLEM SOM NU. NU HAR GUD BÖRJAT MED SVERIGE ,som höll på att gå i backen.

Men svenska folket började få ännu mer problem. GUD har börjat med landet ,SÅG FRAMTIDEN SÅG UT. Men är så arg på allt när man ser landet. Men har haft andra länder, men aldrig en krigare ,som Sverige fick, då har landet enorma problem att överleva.

Men vi har sett långt tillbaka hur Sverige var. Men såg drottningar, som gick på teven. Men förstod att landet hade problem när en del kungar har styrt. Men följde den serien som var intressant att se. MEN VI HAR ETT LAND I KAOS NÄR HAN BÖRJADE MED SVERIGE.

MEN KUNGEN BÖRJADE TAPPA MAKTEN, och omvandlar till regering. Men kungen får vara med, men lite har att säga till om. Folk runt kungen får vara med, men får inte så mycket att säga till om idag.

Men vi har en regering ,som ska inte kallas ens ordet regering ,när vi ser hur landet börjar bli. Men ingen inom regeringen kan sätta gränser ens. Folk får åka ,som de vill fast har coronavirus. HAR SVÅRT ATT SKYDDA SVERIGE. Men gör allt baklänges och då får vi problem.

MEN LÄGGER NER DIN SKO som har funnit länge. Men lägger ner affär efter affär, genom att vi har en regering som har problem att stoppa coronavirus. Men vi har sett Östersund får mer och mer problem med coronavirus. Men lägger ner affärer hela tiden.

Östersund låg på andra plats ,eller första plats ytan med affärer. MEN KOMMER BLI EN SPÖKSTAD AV HELA ÖSTERSUND. Men folk blir arbetslös, men låter inte ens folk få pengar, som Norge ger folk att klara av krisen.

Men får gå ner till arbetsförmedlingen när blir arbetslös ta ett jobb, som älskar inte ens. Men finns så lite jobb idag. MEN ÄLDRE VÅRDEN SKRIKER EFTER HJÄLP, som regeringen drog in en massa i vården. Men sett hamnar där mot sin vilja. Men slitsamt med dåligt betalt.

Men fortsätter sprida coronavirus ingen sitter inne i Östersund. FOLK HAR PARTY I BADHUSPARKEN INGEN SER CORNAVIRUS. MEN MÅSTE SÄTTA EN STOR SKYLT FÖR DEM. Men ser inte ens skylten vi har ett folk vi får skämmas för som visar hur svenska folket är. Men skäms för att vara svensk stanna upp nu. Men visar och visar men springer åt andra hållet. Men vart ska vi sätta gränsen för svenska folket är sjuk när man ser hur andra länder gör. Men respekterar alla människor men här springer som fanns inga problem ens med coronavirus. Men sitt inne för dem kan dö eller så blir galen. MEN SÄTT STOPP PÅ FOLK NU.

Men åker förbi badhusparken när vi har varit och fixat till Linn födelsedag present. Vi tog en sväng till Servera och köpte till henne fina saker. När vi åker förbi på väg hem ,då ser vi fullt med folk, som är på väg till badhusparken. VI FÖRSTÅR INTE FOLK ENS NÄR GÖR SÅ. MEN HAR TILL OCH MED ÖPPET DÄR.

Vi fick en chock när vi såg folk sprang fullt med folk. Men skulle ner till badhusparken hade öppnat där. Men sola eller annat kul kan folk göra då. Men vi måste hålla avstånd och hålla saker stängt idag. VI SÅG SÅ MYCKET FOLK DÄR SOM SPRANG IN DÄR.

Men måste stänga badhusparken var en stor chock. Men lägger ner hela tiden affärer ,och folk sprider coronavirus. Men såg ut som förr i tiden fullt med folk, som skulle ner till badhusparken. Men vi har en regering som ser ingenting. VI VILL BLI FRI CORONAVIRUS OCH FOLK SPRIDER DET.

Men sätter gränser ens när får flyga utomland. Nu var det full med folk i badhusbarken. Linn jobbar med vården är trött på allt. Men får jobba så mycket när vi har ett land med coronavirus. MEN MÅSTE STOPPA DET. Vi blir mer och mer arg på regeringen, gör ingenting säger NEJ.

Men affärer är orolig rädd när vi har coronavirus FOLK SOM ARBETAR DÄR KAN BLI DRABBAS. När ser andra blir utsatt, och arbetslös lägger ner affären. Men vi har en dålig regering, som kan inte tänka skydda folk.

Men vi har en regering, som kan inte stoppa ens, men kan inte prata ens. Men vi håller på att bli galen på dem. Men även galen på folk ,som springer till badhusparken. Men vi kommer få en spökstad ,så länge vi har en regering som inte kan sätta ner fötterna, SÄGER NEJ. Men folk får åka åka tåg och flyg ingen stoppar det. Men vi har ett land döda

DÖDSFALL 12 115 MEN KOLLA SVERIGE SOM SLUTAR SKYDD FOLK IDAG. Men dör en efter en men lägger ner affärer efter affärer det kommer bli en spökstad av allt nu.

VI HAR KOLLAT REGERINGEN LÅNGT TILLBAKA CORONAVIRUS. Men vi går tillbaka genom att landet är fruktansvärt idag.

Men ser att den gamla regeringen, vad gjorde regeringen om fick problem med coronavirus? Skulle sätta sig ner och gå igenom allt. SYND ATT REGERINGEN TAR INTE EFTER FRÅN DEM.

MEN PÅ DEN TIDEN VAR INTE SÅ PIGG PÅ INVANDRING. Men tog in lite folk än idag. Men skulle försöka hitta ett sätt att stopp coronavirus? Vi ser skulle stoppa gränsen när vi fick problem med coronavirusvirus.

Men hade en annan syn än regering vi har idag. Men får flyga nu, fast vi har fullt med coronavirus. Men folk håller på bli galen på regeringen, när kan inte säga NEJ. Men ser säger JA till allt. När vi har coronavirus, då måste stoppa allt, genom att få stopp på allt ,som ingen verkar fatta ens. Men kolla landet döda, som är ett skämt till regering. SVERIGE VISAR KAN SÅ MYCKET. MEN SER DÅLIGT UT.

MEN ÖSTERUND MÅSTE LUGNA NER SIG VI SER BARA PROBLEM FOLK NU. Stäng badhusparken, och lås allt där genom att få stopp på coronavirus. Men folk måste respektera folk idag. Men måste bli ett stopp nu. Vi är så trött på folk, som följer inte regler hålla avstånd.

Men springer en hög med folk ,och sprider coronavirus. Östersund får lägga ner affär efter affär, som folk hjälper till att lägger ner affärer. Men när ska folk fatta hålla er lugn. Men folk måste stanna upp. MÅSTE SÄTTA STOPP NU.

Men regeringen stannar inte upp får resa som de vill. Men har sagt ta en test, innan de åker eller när kommer till Sverige. Men är ett skämt måste låsa gränsen. GÖR FEL MÅSTE STOPPA ALLT NU.

Men folk kan sitta hemma sluta res hela tiden. Vi måste respektera folk idag håll er lugn nu. Men svenska folket är ett skämt i våra ögon, MEN FINNS INGEN RESPEKT KVAR ENS. Kan dö om folk får stanna hemma ,men kan dö måste ut och resa, men idag ska ingen resa ens.

Men regeringen måste börja hjälpa folk idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.