BIG PROTECTION- PROTECTION

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-3.jpg

JAG MÖTTE EN KILLE 2018 PÅ FACEBOOK ENERGIN VAR SAMMA SOM KEWAN. Men kände samma energi ,som Kewan min PROTECTION Twin soul, tvillingsjäl. Han var speciellt och vi pratade om mitt arbete.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpg

NÄR GUD ARBETAR MÅSTE HAN HA KVINNLIG ENERGI HÖGRE KÄRLKEN. Därför måste båda två vara med männen och kvinnorna vara med.

GUD ger energin när männen och kvinnorna ihop. HAN GER STARK ENERGI LÄNDER HAN JOBBAR MED.

GUD ÄRKEÄNGLAR GREAT MASTER, men vi pratar om hur han jobbar. Jorden och allt kul kan berätta för honom. Han hörde hur jag lever och bor. Han säger kom till mig genom att han börjar känna kärlek för mig. Jag kände han var speciell.

Men förstår inte allt, men han hade samma energi som GUD använder. GUD GER STARK ENERGI ÖVER LANDET. Men kan jag ha flera Twin soul tvillingsjälar. Men vet att jag och Anders kallas också för det. Men känner och tänker den glädjen och energin, kan jag inte ta fel på. Men kan inte vara flera som Kewan. Men vet att Sverige har fått från andra paret.

VI PRATADE I FLERA DAGAR ,MEN KUL ATT PRATA MED HAN KOMMER FRÅN ALGERIET. Men energin var så stark när jag drogs till han. Men kände stress som från Kewan när jag skulle lämna foto till han. Jag gör inte det i vanliga fall. Men han säger så fint till mig. Han säger så fina ord till mig.

Har du känt en arab förut??? Jag tänkte en stund om jag kände någon arab. Men nu har du lärt känna en arab. Men han var så bildad som var som oss. Men kände kul att prata med. MEN VI PRATAR PÅ CAMEN, som i vanliga fall vägrar göra. Men kände stress för han som för Kewan. Men jag öppnade tillslut camen. Men han måste bara prata med mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.png

Han visar så mycket kärlek för mig. JAG VAR SÅ GLAD OCH KÄNDE KÄRLEK. MEN SKRATTADE NÄR VI PRATAR. Han sa sitt namn och jag mitt namn. Men hans kunde inte läsa ut det. Men han säger, kan du säga ditt namn??? Men sa Birgitta, hur uttalar du namnet. Han tänkte på när jag stavar. Men jag tänkte på hans konstiga stavning.

Men vi höll kontakt ett tag. Men Kewan måste känna av det han kom samma kväll vi pratade. Men var lycklig och kände glädje och kärlek när han ringer. Var som en annan människa. MEN ENERGIN GJORDE ALLT KILLEN FRÅN ALGERIET.

GUD SÄTTER IGÅNG ALGERIET. Jag såg på teven massa konflikter där. Men kände kan det vara sant. Men visar på teven, så mycket bråk i Algeriet. Folk var förvånad allt bråk där. Men folk filmade där. Det blev bråk och upplopp där. Men blev så mycket bråk. Men såg på teven, men kände kan GUD gjort något när jag träffade honom. Han måste ha två stycken har jag hört nu. Kvinnorna och männen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hjartan-.png

GUD SATTE IGÅNG ALGERIET ,genom att har så mycket problem i landet. Men har olika grupper där. Idag kan jag förstå har mycket folk från Algeriet Facebook. Men pratade med folk och sa att de hade mycket bråk konflikter där.

Men GUD gav hjälp där, han ser hur folk lever idag. Men genom mig och killen från Algeriet gav han energi, kan leva bättre, har han sagt.

MEN VAR ÄRKEÄNGELN HOPE SOM BERÄTTAR FÖR MIG. Men kände var så konstig efter jag pratar med han. Men fick bekräftelse. Men sett hur han har det. GUD ändrar om när han ser problem. Han vill att folk hjälper varandra då. Men landet har problem olika grupper där.

Han ser allt ,då går han in och lägger sig i. GUD KAN HJÄLPA EN DEL LÄNDER. Han kan inte hjälpa alla länder genom att kvinnor kan inte födas på alla ställen. Men tur för oss, som tur är. MEN INTERNET ,DÅ KAN HAN TA DEN VÄGEN HJÄLPA FOLK. Han säger att jag ska säga JA till männen. Men han ser från dem hur folk har det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 911ywbva3el._ac_sl1500_.jpg

GUD TITTAR PÅ JORDENS FOLK. Men sett från han hur det är. Men sitter mycket och kollar på det. Jag sitter och mediterar med han och andra då. Vi sitter så och kollar på jorden. JAG SITTER MED GREAT MASTER OCH GUD OCH ÄRKRÄNGLAR. Vi kollar på jordens utveckling. BIG PROTECTION SOM SITTER HOS MIG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-3.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.