KARUSELL – CAROUSEL

VI FÅR BILDER, sitter håller om en person lägger armar runt midjan. Åker bergodalbana, men åker med hög fart och vagnen slänger vagnen.

VI KOLLAR UPP Men kurvor när åker med hög fart backe upp och backe ner. Men svänger hår när åker bergodalbana. Men håller armarna runt midjan på barnet. Men svänger hela tiden med hög fart. Men ligger på hög höjd. Men vad får vi upp nu??? Karuseller tivoli, som vi måste kolla på ,genom att vi såg vagnen kränger och hög fart genom kurvorna.

VI TAR UPP OM DET. Håller händerna runt midjan när åker bergodalbana, men hög fart. Barn älskar spänning livet. Ser spåret där vagnen åker. Ser under vagnen sitter hjul ser mutter skruvar mutter, ser karl som tar en skiva gjort av plåt. Men försöker fixa karusellen, men skruvar och skruvar i skruven. Men ser en skiva ,som sitter under vagnen och skruven. Men håller på att fixa vagnen. Men rör på vagnen fram och tillbaka och testar om skruven sitter hårt.

Men sätter vagnen på spåret efter satt ihop vagnen. Men sätter igång vagnen. Sätter flera vagnar bakom varandra. Ser en rad med vagnar. Men ser vagnen vickar till när svänger. Vagnen svänger och åker med hög fart. Ser kurvan som är snäv kurva. Men är flera rader under vagnen det verkar vara en stor bergodalbana. MEN ALLA VET ATT BYGGER VÄRRE OCH VÄRRE BERGODALBANA.

Ser åker igenom flera och flera våningar genom att bergodalbanan är stor går genom flera våningar. Men åker på höjd bergodalbanan. Men ingen har tanke att skada sig ens utan litar på folk ,som tillverkar bergodalbanan. Men ser svart, MEN VAGNEN KRÄNGER TILL. Men håller om personen som åker bergodalbanan. Men sätter händerna runt midjan på den, som åker med bergodalbanan. Vagnen åker runt backe upp och ner kul att åka bergodalbana.

Men saker kan hända även där fast kollar upp bergodalbanan. Men drog i vagnen flera gånger. Men ser sliten ut under vagnen. VAGNEN ÅKER RAKT UT OCH SKADAR FOLK. Men folk litar på den som sköter om karuseller och bergodalbanan när satte sig där. Men kollar igenom bergodalbanan fast åkte rakt ut och skadar folk.

VAGNEN SER SLITEN UT NÄR KÖR BERGODALBANA. Men plockar upp och ner bergodalbanan ,som en dag blir sliten, och kan hända en olycka när tar upp och ner. Men varje gång stänger bergodalbanan och sätter upp den, då slits bergodalbana, som åker runt och sätter upp bergodalbanan, kan missa och tänker inte på det.

Men blir mer sliten, som packas upp och ner än SOM STÅR PÅ SAMMA PLATS ÅR EFTER ÅR. Bergodalbana som packas upp flera gånger. Men sliter sönder bergodalbanan ,men har jobba så länge i många år. Men säkraste att bergodalbana står still ,och inte pockas upp och ner. Men åker runt till olika ställen, SOM HAR DET SOM BUSINESS. ÅKER RUNT MED DET. Men en dag kan vagnen få problem och lossnar, som visar en bild vi såg. Men är säkrast med bergodalbana, SOM STÅR HELA TIDEN än packar upp och ner hela tiden. Men slits hela tiden när åker runt ställen städer eller andra ställen. Men alla kan se ,varje gång packas upp och ner bergodalbanan ,så kan en dag ställa till ,och folk skadar sig. Men bergodalbana ,som står och kollar upp den, händer mindre olyckor där. Men slits varje gång ställer upp bergodalbanan för folk. Folk kan se själv att det är bättre att besöka ställen som står år efter år. Men kollar upp den varje gång kör igång bergodalbanan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 41-3.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.