MALDIVERNA -MALDIVES

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1-1024x683-1.jpg

MALDIVERNA HÖR VI FOLK VILL RESA TILL MALDIVERNA OCH UPPLEVA VACKERT LAND MED GRÖNT VATTEN, bada sola leva där bland andra människor tar sin resa till Maldiverna, som andra människor reser till.

MEN FOLK VILL RESA TILL MALDIVERNA sola och bada i grönt vattnet. Men finns så mycket annat som lockar folk. Folk vill resa och sola där och bada i grönt vatten. Varmt och härligt där.

VARFÖR FÅR VI UPP MALDIVERNA? Resmål människor tar idag, och kan resa dit. Men finns folk, som tar den chansen ,och lever lyxliv. Folk känner till Maldiverna har hotell allt folk önskar sig, och allt som hör till idag. KAN LEVA LYXLIV OCH VILA OCH BADA. Har byggt ut, så folk kan leva gott en tid när tar resan till Maldiverna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f4589bcc12064c7a19a8d15ba248aed0.png

MEN ÄR MALDIVERNA SÅ BRA RESEMÅL IDAG? Vi ser grönt vatten. Det är människor som håller på att skada ekonomin idag. Flygen går inte som förr i tiden, genom att folk kan inte röra sig, som de vill idag. FLYGA SOM FÖRR I TIDEN. MEN BLIR EN TRÅKIG TID FÖR FOLK. Folk har fått det sämre idag.

Folk måste ha bra ekonomi när vi reser till Maldiverna. ATT RESA TILL MALDIVERNA LIGGER I MÅNGA FOLKS HJÄRTAN. Men ser bara mörker över Maldiverna. Folk åker badar och solar i gröna vattnet. Men det är fattigdom, som har tagit många människor idag.

GENOM ATT VI HAR CORONAVIRUS, SOM STÖKAR TILL GLÄDJEN FÖR MYCKET MÄNNISKOR IDAG, som ställer till för folk som vill resa, och se andra platser i värden. Maldiverna är en plats, som människor tänker på människor reser dit. Men ser dystert ut på många platser idag, när vi såg Maldiverna.

Men drömmen för många människor åka till Maldiverna har fått problem, SOM ANDRA LÄNDER CORONAVIRUS. Folk får ställa in sina resmål Maldiverna.

MEN FOLK ÅKER TILL MALDIVERNA OCH GIFTER SIG. VACKER DRÖM FÖR MÅNGA MÄNNISKOR ATT GIFTA SIG DÄR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9d1bf3868808d3aff416742214827943.jpg

Men drömmen att åka dit är svårt idag. MALDIVERNA HAR FÅTT PROBLEM, SOM ANDRA LÄNDER CORONAVIRUS.

Men folk dör även där när jorden snurrar runt med coronavirus. MÅSTE STÄLLA IN ETT FINT RESMÅL.

Men har stora problem idag. Men åka till Maldiverna är en dröm ,som många får ställa in idag. MÅSTE FÅ STOPP PÅ CORONAVIRUS. Men får hoppas att vi får bukt med coronavirus. DET ÄR ETT SEMESTER PARADIS.

Folk som leder Indiska Oceanen som folk vill resa till. Men fått besök av coronavirus. Men tar väl aldrig slut coronavirus. Men får glömma resa till Maldiverna, som vi ser. Men vackert land att åka till, men folk har fått problem att åka dit. MEN CORONAVIRUS SPRIDER UT SIG TILL VACKRA PLATSER.

Men även svårt att åka från ön, att ta sig hem när coronavirus bröt ut. Men får hålla sig hemma, och vi hoppas få stopp på hemska som drabbar människor idag. Coronavirus ,men ingen verkar komma undan som ni ser. Länder lider idag av alla problem med coronavirus. LÄNDER LIDER IDAG. KAN LÄSA MALDIVERN HAR PROBLEM.

Maldiverna | Utrikespolitiska institutetwww.ui.se › landguiden › lander-och-omraden › asien

Republiken Maldiverna består av 26 atoller i Indiska oceanen. … Maldiverna har haft drygt 9 600 bekräftade fall av coronaviruset och 33 dödsfall med covid-19

2 reaktioner till “MALDIVERNA -MALDIVES

  1. Maldiverna. Fantastisk de är okej! Så länge du håller dig till turistvägen. Utanför misshandlad spår är det en annan historia. Det är ett muslimskt land där charia är regeln. När det gäller mänskliga rättigheter för sina medborgare rankas detta land mycket lågt på skalan

    1. Vi tar upp om resande folket som måste lugna ner sig. Men har coronavirus över allt. Men vi ser sämre som sköter om att låsa gränsen. Men har öppna gränser även här som lätt kan sprida vidare. Men ser länder som är bättre att skydda folk. Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.