BENSIN DRIVMEDEL- PETROL FUEL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 936a4fe87f9f535cbe54a62e909b9b3a.jpg

VI SER BENSIN DROPPAR PÅ MARKEN SVART OLJA FRÅN BILEN. Ser marken bensin olja. Men droppar från bilen tjock olja. Vi får bara den bilden olja och droppar på marken olja.

VARFÖR SER VI OLJA DROPPAR FRÅN BILEN NER TILL MARKEN? Vi ser marken blir grå efter ett tag. Därför det är så här med oljan, rinner som en bäck med olja när droppar från bilen. Oljan är seg ,men rinner ändå som smal rand med olja. Tankar bilen men oljan är så seg, som kommer från annat håll när tankar bilen. Det är så här med bensin tar marken på en gång.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 375px-c396mossa_31.jpg

MEN SKADAR MARKEN NÄR DROPPAR OLJA TILL MARKEN SKADAR MARKEN, men marken blir skadad av oljan som marken tål dåligt. Men blir svart efter oljan.

NU HÅLLER FOLK PÅ ATT ÄNDRA OM efter långt tid användningen av olja, som skadar världen, som folk tar till hus oljepanna. Men bilen skulle ha olja och allt annat, som måste ha olja andra drivmedel som använder bensin olja.

Men hur ser marken ut efter oljans framfart?

Marken blir grå efter oljan. Men stannar inte där utan kan droppa ner längre bort oljan är seg, men når andra platser oljan. Men kan rinna som en fin å efter oljan. Men går inte rakt ner i marken OLJAN RINNER NÄR HÅLLER PÅ MED OLJA, som en del gör med bilarna.

Men måste egentligen inte göra som de gör utan hålla till på speciell plats när sysslar med olja. Men gör alla människor och följer regler ,som visar hur tar hand om oljan? FÖLJER FOLK REGLER SOM ÄR VIKTIGT.

MEN SER NATUREN FÅR TA STRYK NÄR HÅLLER PÅ MED OLJAN. Folk står med en dunk med olja till bilen. Men häller i oljan som bilen ska ha. Men droppar lite på marken som ingen tänker på faran för naturen. Ingen har koll när sysslar med bilar eller andra motorer att skydda marken så mycket kan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2226714-bigthumbnail.jpg

MEN ALLT TAR TID IDAG. Men idag har börjat upptäckt oljan och bensin, och har sett mot andra bra saker ,som tar inte styrk på naturen.

MEN INGEN TÄNKER PÅ NATUREN PÅ DEN TIDEN BENSIN OLJA STÖKAR TILL, men får problem med naturen. Men idag tittar folk på andra saker ändrar om olja bensin. Drivs med andra medel idag. Men innan kommer dit tar tid ,när folk ändrar om drivmedel. Bilar kostar pengar idag ,som måste göra något åt, så folk kan gå hand i hand med världen idag.

MEN HUR SKA KUNNA DET? När folk ser inte idag faran för naturen. Men folk måste ändra om saker om drivmedel ,som vi måste ha till mycket idag. Titta hur sjön haven ser ut, som drivs med bensin. Men har börjat titta på det, genom att mycket hav sjöar är skadad av det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8b98c902cf1377c673aeb982963cfb03.jpg

MEN HUR LÅNG TID TAR DET ATT RENSA DET ,SOM FOLK SKADAR HELA TIDEN? Det är svårt att se tiden. Benin bilar ,men drivs med andra medel idag, som är värre än bensin dieselbilar ,som skadar marken mer än bensin bilar. NU SKA FOLK ÄNDRA OM TILL BÄTTRE DRIVMEDEL FLYG ,BÅTAR, BILAR ,LASTBILAR ,BUSSAR, MOTORCYKEL, MOPED, GRÄSKLIPPARE ALLT SOM DRIV MED DRIVMEDEL.

Folk går med en gräsklippare drivs med drivmedel olja finns i den, SOM ÅKER I MARKEN NÄR KLIPPER GRÄS. Kan komma liten droppe olja när klipper gräs. Men folk köper gräsklippare när vill slippa handjagare till det ,eller lien som folk tog förut. Men ingen vill slita ut sig på det. Kan ha stora marker att klippa. Men har kommit lättsamt till folk gräsklippare.

MEN ÄR SVÅRT ATT ÄNDRA OM FÖR FOLK, genom att gräsklipparen drivs med bensin. Men spottar ut när klipper gräset som hamnar i marken, kan komma en liten droppe från gräsklipparen. Men folk har stora åkrar, som använder stora fält att klippa med. Men har bensin i traktorn, som bönder använder då.

Men andra som jobbar med stora fält har traktor klipper med. Men bönder och andra som skadar jorden. Men folk har inte tänk på hur farligt bensin är för marken. VI SER DÅLIG SKÖRD VÄXER DÅLIGT, men bensin skadar marken, och blir det för mycket bensin i marken, då kan folk få dålig skörd när det blir för mycket olja, som droppar i marken.

ALLA MÅSTE ÄNDRA OM IDAG ,GENOM ATT JORDEN HAR FÅTT PROBLEM IDAG. JORDEN HÅLLER PÅ BLI SVART IDAG. Men hade hästar till jobb långt tillbaka.

Men vill ändra om lättare ,som traktorn dök upp hos bönder. Men andra kör med traktor och driv med bensin eller diesel. Men skördar hö idag, som kan få problem när fortsätter med samma sak bensin. MÅSTE ÄNDRA OM ALLT.

MEN SVERIGE HAR ETT STORT JOBB IDAG ATT ÄNDRA OM TILL BÄTTRE DRIVMEDEL. MARKEN BLIR FRUKTANSVÄRT AV OLJAN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.