LÄKARE- DOCTOR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ce9e177af94b54a85df9b4fd688e8324.jpg

VI FICK UPP OM DANSKA LÄKARE, SOM TALER DÅLIG SVENSKA. Folk får dålig hjälp när tar in danska läkare, som man knappt förstår. Men bor nära Sverige, men ändå går det dåligt att förstå läkarna, som kommer från Danmark. Vi har fått upp om läkare tar in från Danmark folk klagar på det annars har vi inte fått upp det.

DET HÄNDER TAR IN LÄKARE FRÅN DANMARK, men behöver tolk när tar in läkarna. Men svårt att förstå danska läkare även om bor nära ,men danska är inte kul att möta på när läkarna kommer från Danmark. Men måste bli en ändring på det. Men betalar för besöket ,men förstår hälften vad läkaren sa.

Men måste söka ny läkare ,då kan få svar på saker och ting. Men händer folk blir galen på det, genom att betalar för besöket, men då ska få rätt svar från läkaren när söker hjälp. Men danska är svår att förstå, men läkarna bättra sig inte när jobbar här, annars har vi inte fått upp läkarna som kommer från Danmark. VI FICK UPP LÄKAREN FRÅN DANMARK, DÅ MÅSTE VI SKRIVA OM PROBLEM FOLK HAR.

Men kommer läkare från andra länder, som vi kan förstå bättre än danska läkare. Men läkarna pratar danska när träffar patienter, men läkarna tror att vi förstår läkarna. MEN KOMMER LÄKARE FRÅN ANDRA LÄNDER ,MEN LÄR SIG SVENSKA FÖR ATT VI SKA FÖRSTÅ. MEN SAMMA FÖR DANSKA LÄKARE.

Men danska är svårt att förstå, men jobbar i Sverige ,DÅ MÅSTE GÅ SVENSK KURS NÄR ARBETAR I SVERGIE ,GENOM ATT DANSKA ÄR SVÅRT ATT FÖRSTÅ. Läkare som kommer från andra länder går svensk kurs ,så kan leva i landet. Men danska läkarna har glömt bort allt, eller så har sjukvården svår att sätt gränser. Läkarna måste gå svenskkurs innan söker hit. Nordiska länder, som pratar inte samma språk som oss. Men läkarna från Danmark tror att kan förstå dem. När arbetar i Sverige ,då måste lära sig svenska när bor här.

Men pratar ofta danska, och folk blir galen och går hem. Men vi har olika kategorier ,som söker hjälp äldre människor eller yngre, men äldre kan ha svårt att förstå dem. Men folk över lag har problem att förstå danska, så måste sätta gränser nu, genom att vi fick upp om danska läkare, men då är det ett problem i samhället går till läkaren får hjälp av dem. MÅSTE SÄTTA IN LÄKARE ,SÅ FOLK KAN FÖRSTÅ DEM, ANNARS VET INTE VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL.

Kan ha ont både här och där eller andra fel, så kan gå hem och förstår inte ett dyft när ska förklara för folk. Men kan ha ont i kroppen, men så ska danska läkarna visa patienten vart har problem, saker som vi betalar för. Men går hem utan att få hjälp, som har sökt läkare utan att få hjälp. DANSKA LÄKARE ÄR INTE KUL ENS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpg

MÅSTE SÄTTA KRAV SVENSK KURS TILL DANSKA LÄKARNA. JAG VET HUR DET ÄR. Men är konstigt när jobbar med människor sätter krav, svenska är krav kan prata bra svenska.

Men andra läkaren som kommer hit sätter krav att lära sig svenska ,så kan hjälpa dem rätt. MEN DANSKA LÄKARNA ÄR INTE KUL ATT MÖTA PÅ ,genom att ingen förstår dem när pratar, men söker tolk till läkarna.

När måste lära sig svenska innan anställer läkare måste sätta krav på det. Men läkare som kommer hit och jobbar kommer från andra länder ,MEN HAR KRAV ATT LÄRA SIG SVENSKA NÄR JOBBAR I SVERIGE. NOGA DÄR ,SÅ KAN HJÄLPA PATIENTER RÄTT .Måste lära sig svenska innan kan hjälpa folk. När anställer danskar måste sätta krav på dem, innan anställer dem, sätt krav får inte jobba när ni pratar så dålig svenska, går inte förstå danskan ens. MEN TAR IN LÄKARE FRÅN DANMARK ,SOM MÅSTE ÄNDRA PÅ. MÅSTE LÄRA SIG SVENSKA INNAN TAR IN DEM.

2 reaktioner till “LÄKARE- DOCTOR

 1. Borde du inte rikta din kritik mot Sveriges läkarkår som helhet, läkarförbundet och den politiska lobbyn i synnerhet?
  Det utbildas alldeles för få läkare i relation till behovet, därmed systemet med stafettläkare och exempelvis danska läkare som kommer hit och jobbar. Läkarbristen är ett jätteproblem.
  Och dålig svenska… Du skriver på jättedålig svenska, stavfel, syftningsfel och jag vet inte vad…
  Vem är du att döma andra?

  1. Vi har tagit upp om läkarna du skriver om. Men i ett annat inlägg dålig svenska måste lära sig svenska. Vi har klagat på läkarna tar in. Men har skrivit om allt med läkarna danska läkare, som kan inte svenska ens. Men ingen kan knappt förstå dem.

   Men andra läkare som kommer hit måste lära sig svenska, men inte danska läkarna får det. Vi har klagat på Sverige, som gör inte rätt med stafettläkare, som kan inte ens prata svenska. Får dålig hjälp folk som träffar dem. Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.