HOTELL – HOTEL

VI SER FOLK STÄDAR STÖRRE STÄLLEN, toaletter hyr ut till folk. Folk kan sova där. Det är platser folk kan ta lite vila när är trött, men tar in på hotell.

FOLK ÄLSKAR ATT RESA TAR EN STUND VILA. Men folk har gjort så länge tar in på hotell, genom att slippa allt hemma. Men hotell världen har vuxit enormt idag. Men folk tar resor till olika länder, men även inom Sverige. Men är vanlig att resa som har blivit populärt idag.

MEN RENLIGHETEN HUR SER DEN UT PÅ ALLA HOTELL FOLK TAR IN PÅ???

ALLA HOTELL HAR PROBLEM ATT HÅLLA RENT. Men folk reser till platser ,och en del är bättre att sköta om städning och allt som hör till. Sverige kan vi se problem land. Kan visa en fin bild utåt till människor tar in på hotell. Men folk ser inte allt bakom arbetet de gör.

Men Sverige har många hotell som är dåligt skött. VI SER RENLIGHETEN PÅ ALLA HOTELL ÄR INTE SÅ BRA. Går med vagnen ska städa rummen som folk hyr, kan vara så skitigt vatten när städar hotellrummen. Torkar med samma trasa, men torkar snabbt igenom rummet. Toaletten som är bland det viktigaste att hålla rent, men torkar snabbt av toalettstolen, vattnet är inte så rent när städar.

Men vill snabbt förbi rum efter rum. Ser sängen bäddar nytt såklart. Dammar av täcket lite grann och trär på påslakan. Men folk ser inte hur täcket ser ut, genom att drar bara på påslakan utan att folk ser. Men gör samma med kudden. Påslakan och örngott. KAN VARA SÅ SKITIGT PÅ EN DEL STÄLLEN, men en del hotell sköter det dåligt. Men ingen ser vad som händer när lägger sig i sängen kan vara smutsig kudde och täcken. Men en del hotell orkar inte hålla rent.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b112d1688e45dd6822a0a013cdb87d9f.jpg

MEN VI FICK UPP HOELLT SKÖTER HOTELL SOM FOLK SKA TA IN PÅ. Men rent kan det vara där när vi fick upp bilder på det. Men vi lägger ut såklart.

Men inget är perfekt som världen ser ut idag. Men kan se så fint ut ,MEN EN DEL HOTELL SKÖTER DET DÅLIGT. Men städning är en viktig sak att sköta om perfekt när man lever och bor på hotell.

MEN DET ÄR INTE SÅ, genom att en del hotell sköter sig inte ens. Men folk tänker inte på sköter sig dålig när hyr rum. Men skönt att ta in på hotell vila och slippa allt stök. Men renligheten är inte perfekt när vi fick upp det.

Folk vill ut och leva även om har hemska hotell, så har folk ändå tillit håller rent och städar gör rent när hyr ut. Men har problem att hålla hotellen ren. Men bygger hela tiden hotell ,och folk vill ta in på hotell. Men lever enklare liv när får vila och bo på hotell. FOLK TÄNKER INTE PÅ STÄDING DET FÖRST DET GÖR.

MEN MÄNNISKOR SÖKER VILA OCH TAR SEMESER badar när tar en resa. Folk åker hela tiden kan knappt få stopp på folk idag.

Men måste ut idag när allt är så enkelt med flygplan. MEN VILAR OCH TAR SEMETER IDAG. Men har smällt upp enorma hotell, som folk tar in på. Men bygger nya hotell ,och världen öppnas för människor. MEN RESER HELA TIDEN har blivit ett måste idag. Kan knappt stanna hemma idag. Måste ut även när vi har coronavirus kan inte stanna upp.

MEN ETT TISP LÅS GRÄNSEN STANNA HEMMA OCH FÅR STOPP PÅ SPRIDNING, kan inte vara hemma vill sola bada och ha kul idag. Men ingen tänker på hur folk bor idag. Kan hamna på bra hotell. Men även på skitiga hotell, men vad gör det med lite skit, men får resa. Kan ta in på fina hotell dyra hotell ,hur ser ut med fler stjärnor???

Men svart mörka hotell, men folk tänker inte på det ens. Men reser ändå, genom att ingen kan stanna hemma idag. Men kan vara så dålig hotell fast fasaden ser fin ut. Men folk tar in på hotell ,och reser ändå när ska stanna upp när landet har fullt med coronavirus. Men folk kan inte ändra om ens. PROBLEM FOLK, SOM INTE KAN RESPEKTERA MÄNNISKOR.

MEN VI HAR ETT RESANDE FOLK IDAG ,SOM MÅSTE UT RESA BARA RESA. TILL LÄNDER OCH INOM SVERGIE. Men städningen var inte så bra på en hotell ,men även bra hotell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.