LÄGENHET – APARTMENT

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4530713-kpgrairn-7.jpg

VI SER FOLK FLYTTAR IN I EN LITEN LÄGENHET ,MEN ÄR INTE SÅ FIN LÄGENHET. Hon har lämnat sin man skiljer sig från honom. Hon vill leva ensam. Men lägenheten känns trång och liten. Men lägenheten ligger i stan. Men var inte så fin lägenheten liten och trång lägenhet. Men ser en man där. Killen är mörk.

Det handlar om pengar för henne därför väljer hon en ful lägenhet ,som är dåligt omskött när man såg hur den såg ut. Men hon får leva en kort tid när hon hyr lägenheten, som som är liten lägenhet. Vi ser lägenheten har inte ,så bra standard spisen har vanliga plattor. Men måste bo så en tid tills hon hittar annat ,genom att leva mycket bättre än hon lever då. HON VÄLJER ATT LEVA SÅ.

Men kvinnor kan välja leva så när kan inte leva ihop med män ,som stökar till för dem ,då kan lämna och hitta en plats att bo ett tag. Men lägenheten kostar pengar idag ,som ser mycket bättre ut ,än den hon tog på grund av pengar ,som räcker inte till att hyra en fin vacker lägenhet.

MEN KVINNOR KAN VÄLJA BO DÅLIGT EN TID NÄR LEVER MED PROBLEM MÄN ,DÅ KAN DE LEVA SÅ EN TID. Men finns många lägenheter som inte ens ska kallas lägenhet.

Kan vara dålig skött genom att han som äger husen gör ingenting åt husen. Men finns hus som måste tas om han. KYLAN KÄNNS I HUSET KALLT INNE. Kan bo dragit och kyla drar igång, då är det inte kul att bo så, när har inte tänkt att det är människor ska ta hand om.

Men kan vara så snål en del hyresvärdar, så kvinnor får lida av det. Men måste lämna sin man och leva ensam en tid. Men räcker inte till en normal lägenhet ,som bygger för fullt idag. Men kan få dålig lön hon arbetar eller bidrag som en del går på. MÅSTE GE RÄTT LÖN.

MEN EN DEL KVINNOR KAN BO FRUKTANSVÄRT ,SOM MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT ,GENOM ATT ALLA HAR RÄTT ATT BO BRA. Men ser kvinnor kan bo dåligt när lämnar männen och ska bo så ett tag. Men har svårt att hitta bra boenden ,som passar plånboken och stället ska bo på.

Men finns regler i Sverige som följer dåligt regler. VI FÅR UPP DÅLIGA HUS OCH HYRESVÄRDAR ,SOM SKA INTE ENS KALLAS DET. Ser ett papper skriver på, kontrakt. Men bor dåligt en tid tills det ornar sig.

MEN MÅSTE BLI ÄNDRING I SAMHÄLLET. Måste ha tak överhuvudet när hon lämnar sin man, som har problem idag att ta det hon vill ha. Måste sköta om husen, som är fruktansvärt dålig omskött. VI FICK UPP PROBLEM I SVERGE. ALLA HAR RÄTT ATT BO BRA NÄR KAN INTE BO IHOP MED MÄNNEN.

MEN VI VET ATT DET FINNS, SÅ DÅLIGA HYRESVÄRDAR SOM SKA INTE KALLAS DET. Men är så mörkt där inne och ser inte trevligt ut. Kallt att bo där. Men vi får upp problem hus lägenheter som sköter om dåligt. Men måste bo bra när lämnar varandra. Men det finns kvinnor som kan få problem med lägenheten NÄR ÄR DÅLIG ATT SKÖTA OM HUSEN, det är inte hälsosamt att bo så. Men måste bo bra, och leva bra även om lämnar sin man ,så måste ha rätt att bo bra.

MEN VI FICK UPP PROBLEM LÄGENHET DÅLIG HYRSESVÄRD, SOM SKA INTE ÄGA HUS ENS. Som vi måste ta upp om när ska leva och bo ensam en tid ,då har rätt att må bra under en längre tid. Men bygga upp ett nytt liv ,som är extra viktigt att ta hand om husen. MEN DET FINNS I SVERIGE IDAG. FAST VI HAR UTVECKLAS MYCEKT BÄTTRE ,SÅ FINNS DÅLIGA HYRESVÄRDAR. Men måste betala hyran fast lägenheten kan knappt bo i.

Vi får upp problem över hela landet. Men finns hus som är hemsk ,men ändå är fräck att ta ut en hyra av människor, får betala för sämsta boende, som finns över hela landet. Men har rimfrost på fönstren och kyla och dragit där folk bor. MEN FINNS URDÅLIGA HYRESVÄRDAR SOM SKÖTER INTE OM LÄGENHETEN. Men finns dålig hyresvärd ,som byter inte ens ut farliga fönster, som går utåt när ska putsa fönster. Men finns på många ställen, som är extra farligt att leva där när måste putsa fönster.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.gif

MEN FINNS HUS ÄN IDAG ,som är så snål att byta fönster. Men säkerhet att byta fönster. Folk kan även köpa lägenhet, som är dålig att sköta om säkerheten. MEN VI LEVER 2021, men har inte sett till säkerheten när folk bor där.

Det är något fel när ingen tänker på att byta fönster. Har kommit med så mycket bra saker idag. Men byta fönster sitter fast att sköta om folk. VI SER FLERA HUS HAR PROBLEM ATT KÄNNA SIG SÄKER NÄR PUTSAR FÖNSTER.

Men folk ska hänga med armen på utsidan, nå rutan med handen på utsidan. Men kan bo flera våningar upp, SOM MÅSTE PUTSA FÖNSTER. Men en del låter bli när lever så farliga lägenheter putsa fönster. Men en del provar putsa varje år ,men kan knappt se ut när bor nära vägen. Men hänger ut genom fönstret ,men försöker putsa få bort skiten från fönster. Men fattar inte vad byggmästaren tänkte på den tiden. Men tur kommer bättre som kan bygga bättre hus.

Men lever livsfarligt kan misslyckas när putsar fönster. Men det finns snåla hyresvärdar, som inte ska ta hand om hus ens. Men får leva farligt när bor där, eller så flyttar folk får enkelt lättare lägenhet, fönstren mot rätt håll. KAN PUTSA FÖNSREN, SOM BRUKAR GÖRA NÄR HAR LÄMNAT FARLIGT LÄGENHET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 865969-1.jpg

MEN VI HAR EN KALL VINTER I ÅR. Men kallt land med hög temperatur ,som kan vandra upp och ner.

MEN VI HAR EN KALL VINTER I ÅR HAR MÄTT UPP TILL 40 GRADER, Alla fryser till is om sitter ute för länge, måste springa in på en gång.

Men gäller att ha tak överhuvudet kan dö i kylan. Men då är det bra med egen lägenhet, annars kan dö när kylan smäller till. Har mätt upp till olika grader ,men även 35 – 30 grader kallt ,så det gäller att husen är tät och isolerad när vi bor så kallt, då vill alla att husen är bra skött såklart. MEN FINNS HYRESVÄRDAR ,SOM ÄR DÅLIG ATT TA HAND OM HUSEN. Men tänker inte på folk som bor där. Men glad att folk betalar hyran till dem ,så de kan leva på dem.

Men kan vara gamla fönster, som skulle bytt ut för längesen. Men har inget val än att bo där när pengar räcker inte till ,än att bo där och betalar sitt uppehälle mat och hyra mobil och bredband, så allt ska räcka idag. Men elen måste en del betala ,och en del har inräknat i hyran. Folk behöver så mycket annat att fylla på med. DET SOM TILLHÖR LIVET, MEN SVERIGE ÄR KALLT LAND. Det är inte kul när kylan slår till ,då gäller att bo bra krypa in i härlig värme. Men vi har hemska hus som sköter inte om dem. Men vill ha betalt för lägenheten hyr ut, men då ska allt klaffa in i minsta detalj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.