SJUKHUS- HOSPITAL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hans-zatzka-the-rose-bower-meisterdrucke-188496.jpg

VI SER BILDER SJUKHUSTVÄTT, gick runt med madrass. Men frågar vart ska lägga madrassen? Gick runt med tvätten. Folk som arbetar där bar madrasser. Men vi fick bilder på det. Men vi kollar alltid upp när vi ser saker i samhället. Nu var sjukhuset som vi såg.

VAD FÅR VI UPP MER OM TVÄTTEN? Vi ser madrass som folk ligger på. Ser dålig madrass ser inte så bra ut. Kan vara olika sjukhus, som har sämre madrasser än andra sjukhusen. Vanlig skummadrass som använder. Men kan byta ut madrass när folk har ont i ryggen.

Men ingen lyxmadrass ,som är mjuk och härlig. Folk tror att madrassen är bra för onda ryggar. NEJ INGEN LYXMADRASS ATT SOVA PÅ. SKÖN FÖR RYGGEN, NEJ HÅRD OCH OBEKVÄM. Madrassen är inte bra att sova på. Men har bara madrass att erbjuda när det finns mjuka härliga madrasser att köpa in, som sover mycket bättre då.

Men har sämsta madrassen när finns mjuka härliga madrasser ,som folk köper idag. Men sjukhusen får sämre madrass när kan köpa sköna madrasser att sjunka ner i. Men byter sällan tyg på madrassen. När madrassen får fläckar på madrassen, då måste ta bort tyget från madrassen. Men finns inte bra madrasser där. Det är mest skumgummi madrass använder. NÄR DET FINNS SKÖNA MJUKA MADRASSER ATT KÖPA IN ,MEN TAR SÄMSTA TILL FOLK ATT SOVA PÅ.

Men folk som har ont i ryggen kan knappt sova när är på sjukhuset. MEN FÅR SVÅRT ATT SOVA GENOM ATT TRYCKER MOT RYGGEN GÖR ONT.

Men har för hård madrasser ,som ska ändra om genom att ge bättre sömn ,då sover bättre såklart. MJUK OCH HÄRLIG MADRASS.

MEN INGEN INOM SJUKHUSLEDNINGEN TÄNKER PÅ DET. Vi får upp hemska madrasser. Folk som har ont i ryggen ,då har inte sjukhuset ens tänkt till utan får ligga på fruktansvärt madrass, som är hemsk madrass att sova när man har ont i ryggen.

FOLK MÅSTE SOVA I MJUKA HÄRLIGA MADRASSER NÄR HAR ONT I RYGGEN. Måste linda in ryggen med mjuk madrass, genom att slippa smärtan. Kroppen klarar inte av hård madrass när har ont i ryggen, då blir sämre sömn när har konstiga madrasser.

SJUKHUSET HAR INTE MADRASSER NÄR FOLK HAR PROBLEM KROPP ONT I RYGGEN. Men bästa för folk att sova mjukt när har ont i ryggen. Men hittar på ,så mycket fel madrasser när ska vara mjukt att sova på, så känner sig inlindad mjuk madrass.

Men finns sängar hemma som folk köper idag. Men köper så härliga sängar att sova i. MEN SAMMA MÅSTE GÖRA FÖR FOLK ,SOM BESÖKER SJUKHUSET SOVER HELA NATTEN UTAN VÄRK I RYGGEN. När folk är sjuk ,då ska ryggen kroppen vila och känner mjukt runt sig. Men trycker för mycket när har fel madrass ska vara mjuk mot kroppen.

En reaktion till “SJUKHUS- HOSPITAL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.