SKOR – SHOES

VI SER SKOR GJORT AV LÄDER ELLER FUSKSKINN, skorna har bred hög sula. Skorna ser ut som mocka på utsidan. Skinn inuti skorna är lite bred. Men vi har sett skor som finns i handeln. Vi får upp skor som vi tittar på när vi ser bilder.

Skorna kan vi använda idag som har hög kant runt skorna. Vi har sett skor, som folk köper idag som har skinn inuti skorna. Har mocka på utsidan. MEN KALLAS FÖR SNEAKERS ,MEN VAD HAR VI SETT NU?

MEN FINNS DYRA BILLIGA SKOR. Men kan köpa billigare av den modellen och dyra skor. Men är skorna bra att gå i? Folk måste hitta bra skor när ute och går eller gör andra saker, så måste gå bra när har köpt skorna. Har vit bred kant runt skorna mocka på utsidan. Men skorna är gjort av skinn mocka på utsidan.

Har tagit in skorna i handeln. Men skorna har problem, det är vidden har svårt att passa in fötterna. Men är byggd på lager på lager, så folk ska gå bättre när är ute och går. Skorna har färg på utsidan svart mocka. Men har problem att gå i skorna när ser inte fel när tillverkar skorna. Ibland måste man kolla vidden på skorna, folk har olika fötter som ska passa till alla människor. Har skinn inuti men skinnet är inte så bra. Ser sömmen har inte gjort som det ska vara då. Men folk tänker inte på det. FINNS OLIKA PRISER PÅ SKORNA. VEM SOM TILLVERKAR SKORNA.

FOLK KÖPER SKORNA SOM GILLAR DEM. Har inga tankar om skorna ska vara problem, genom att litar på folk skorna kostar lite mer än andra skor, då ska skorna vara bra skor att gå i. Men folk kan bli lurad på summan när köper skor och tror att det är bästa köpet då.

Men skorna kostar lite mer än andra, då ska hålla en tid. Vi ser folk går mycket i skorna. MEN TÅL INTE VATTEN, genom att skorna har mocka på utsidan. Men fina skor att gå i skinn inuti. Skorna är som vanlig skor måste skötas om, genom att behålla skorna längre.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är eb7a86d4d9b505babc4f6219b9463373.jpg

HAR PROBLEM ATT TILLVERKA SKOR ,SÅ ALLA BLIR NÖJDA GLADA när ute och går. Skorna har problem som folk tänker inte på när köper skorna.

MEN FOLK KÖPER SKORNA MEN ÄLSKAR DEM. Men har inte så bra längd på skorna att hålla länge. Folk köper skor och ska hålla länge skorna.

Folk kan köpa dyra skor och billiga skor. FOLK KAN KÖPA MYCKET SKOR IDAG, genom att modet är så. Folk kan köpa mycket skor, men fyller på sitt förråd. Idag kan det vara slit och släng tiden. Folk bryr sig inte om skorna håller länge när hittar skor. Men kan älska skorna när ser dem, men måste bara köpa skorna.

Men det är den tiden idag lätt att hitta skor än förr i tiden. Men folk kan gå på nitar idag och ser inte det. Men får kasta skorna när höll så lite. Men skorna med mocka på utsidan och skinn inuti. Har längre tid att leva då. Men skorna har en livslängd som vi tittar på. Köper man skor, då ska hålla en längre tid. MEN SKORNA ÄR SOM ANDRA SKOR MÅSTE SKÖTA OM SKORNA. Går i plask vatten dåligt väder håller inte så länge. Det är platta skor utan klack. Har rak sula under.

VI SÅG SKORNA DÅ SKREV VI OM SKORNA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.