LÄGENHET – APARTMENT

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 679419.jpg

VI FICK SÅ MYCKET BILDER VISAR LÄGENHET FASTIGHETEN SÅG HEMSK UT. Var så mörkt och såg fruktansvärt ut. Skitig smutsig fastighet. Svårt att bo där genom att var så skitigt där.

Men fanns hus runt om hemska fastigheten. Men fanns hus runt hemska mörka fastigheten, som var bättre. Folk hade det svårt att bo där NÄR VAR INTE GJORT FÖR NORAMLT FOLK ENS. Men såg fruktansvärt fastighet, som hyr ut lägenheter till folk, som ingen ska titta åt ens. Men betalar säkert en hyra, genom att få fastigheten att gå runt. Han drar in pengar som ingen ska hyra av.

MEN VAD HAR VI SETT, SÅ FRUKTANSVÄRT STÄLLE, SOM ÄR INTE GJORT FÖR MÄNNISKOR? Huset är risigt hemskt. Men var mörkt överallt såg trapphuset såg inte trevlig ut skitigt och smutsigt. Fastigheten är i dåligt skick, som har glömt bort att renovera hela huset. Men såg hemsk ut ,och bor där är inte kul ens.

FOLK FRYSER INNE KALLAT INNE ,som ska sköta om fastigheten. Men är skitigt och lortigt där, men bor folk där. Men har dåligt fastighetsägare, som tar hand om huset renovera huset från topp till tå. Men folk blir sjuk när bor så dåligt.

Men var mörkt i trappuppgången skitig tog inte hand om huset ens. SÅG HEMSK UT.

Folk fryser och vi har en lag idag ska vara max 20 – 22 grader inne. Jag vill ha mycket varmare. JAG VILL HA VARMT INNE.

Men huset såg hemsk ut på insidan, men utsidan måste göra något åt huset. Fastigheten byggd i trä, som måste målas och täta huset. Men måste måla om huset har sina år på nacken ,och då måste göra något åt det. SÄTTA IGÅNG RENOVERING NÄR HUSET ÄR INTE FÖR FOLK ENS.

MEN FINNS DÅLIGA FASTIGHETESÄGARE ,SOM SKA INTE ENS ÄGA HUS FASTIGHETER ENS NÄR SKÖTER OM DÅLIGT. Men vi såg fastighet, som såg hemsk ut ingen har gjort något åt det. Men betalar hyran, men då måste sköta om sina fastigheter. Men finns folk som ska inte ens äga ett hus fastighet ens, kan inte ta hand om det.

Har ingen kunskap att ta hand om hus, som är jobbigt att sköta om. Men kan lämna över till folk, som gillar ta hand fastigheter sköter om fastigheten. SÄLJA FASTIGHETEN TILL FOLK SOM SKÖTER OM HUSET.

MEN FINNS HUS FASTIGHETER, SOM SKA SES ÖVER GENOM ATT LYFTA HUSET RENOVERA ALLT. Eller säljer till folk, som vill ta hand om fastigheten när har dålig kunskap om hus.

MEN FINNS MÄNNISKOR SOM HAR DÅLIG KUNSKAP, HUS SKA INTE SE ÅT ENS. Men lever där ,och ser inte att måste göra något åt huset. Men köper fastighet, som har dålig koll på saker och ting.

Men har mest bott enkelt, men köper fastighet som ska ses över som vanliga hus. Men har inte kunskap om det, att nu måste byta fönster eller byta ut saker som är slitet. Men folk bor kvar betalar hyran. Men tar ut en hyra, som vi ser att då måste renovera allt. Huset har dåligt tak ,som ingen tänker på som äger huset, måste kolla taket. MEN KAN STRUNTA I TAKEN TILLS TAR IN HYRESGÄSTFÖRENINGENS. Folk klagar och tar hjälp av dem.

Folk måste klaga, för att ta hjälp av hyresgästförenings. Fastighetsägaren som äger huset bryr sig inte om hyresgästen. Men drar in hjälp från dem. Men kan gå långt med den som äger huset. Men lägger fram papper till som äger huset. Men har en tid att fixa och åtgärdar det. Kan vara så snål vill inte ändra om. Men drar ut på tiden, då måste folk trycka på. MEN FINNS FOLK SOM INTE SKA ÄGA HUS ENS.

Men har ingen koll kan regna in, men ser att har hål i taket. Men då måste ta dit takläggaren. Men ringer takläggaren då??? Men kan dra ut på tiden ringer inte takläggaren ens. KOSTAR PENGAR ATT BYTA TAK. Men kan rinna vatten genom taken. Men har urdåliga husägare, som ska inte äga ett hus. Kan sälja till folk ,som kan ta hand om huset ,så folk kan bo bättre.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är konflikter-och-oroligheter-under-julen-birgitta-andlig-inspiration.png

Men finns folk, som kan inte äga hus när gör ingenting åt saker och ting. KAN SE ATT TAKEN SKA GÖRA NÅGOT ÅT, MEN TAR HINKAR SOM SKYDD MOT VATTEN, men gör ingenting åt huset ens. Men vill ta hyran från hyresgästen, men har mögel tills hittar MÖGEL SVART SVARTMÖGEL ,som måste lämna lägenheten.

Men kan vara dåliga hus, men ägaren kan ingenting om hus. Men kan ha hål både här och där. Men tänker ska vi måla huset nu, genom att färgen håller på att flagna? Men ser att huset tappar färgen ,och kan ha problem med balkongen, som har tillsammans med andra, men ingen tanke ta bort balkongen, eller renovera, så balkongen håller mycket bättre. MEN BYT ÄGARE SOM TAR HAND OM HUSET.

BALKONGEN KAN HÅLLA PÅ FARLIG TID KAN HÄNDA VAD SOM HELST. Har inte sett över balkongen folk lever farligt när bor där. Men ingen gör något åt kan ta dit hyresgästföreningen, som berättar vad måste göra. Byta fönster genom att fönstren går åt fel håll. Men måste ändå putsa fönster ,men lever farligt hänger utför fönstret genom att måste putsa fönstret, så kan se ut. Men kan bo nära trafiken.

MEN HUSEN FINNS I SVEIRGE ,SOM MÅSTE BLI LAG PÅ ATT SKÖTA OM HUSEN ,GE DEM BIDRAG TILL DET. Men ingen kan knappt bor där. Men kostar att renovera, men ge bidrag till renoveringen. Men vi såg fastighet, som ägaren ska sälja till folk som kan hus.

KALLT LAND ALLA MÅSTE HA TAK ÖVERHUVET NÄR VI BOR I SVERIGE, MEN HAR KALLT INNE ,SÅ KAN KNAPPT BO KVAR. Men måste ta hand om husen och renovera husen när blir sliten, då måste ta hand om fastigheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.