CORONAVIRUS

DÖDSFALL 13 003 SVERIGE ,FOLK DÖR HELA TIDEN NÄR BOR I SVERIGE. Men jämför siffrorna med Norge och Sverige.

Men folk får resa till Spanien stänger inte gränsen ens. Men folk har köpt biljett ,men åker till Spanien flera gånger om året. SPANNIEN HAR MER CORONAVIRUS ÄN MÅNGA LÄNDER, men har mer än oss. Men får resa och stöka till för folk, som jobbar inom vården som sliter ut sig PÅ ÖKNINGEN CORONAVIRUS, som kan stanna hemma folk är sjuk, och trött när folk inte kan respektera folk stanna hemma.

Men jävlas med folk och sprider vidare i hela Sverige ,men tänker inte med hjärnan ens. Men måste ut och festa är gäng från Östersund. Men är gamla, som vill leva party dricker. Men vi har ökat i Östersund, men åker från Östersund, och ska parta festa där, kan inte vara hemma ens. ÖSTERSUND MÅSTE SÄTTA STOPP RESA FRÅN SVERIGE. HAR ÖKAT CORONAVIRUS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpg

Men kan bosätta sig i Spanien ,genom att få slut på folk ,som skadar andra människor. MEN LÅS GRÄNSEN EN GÅNG FÖR ALLA NU, genom att få slut på problem vi har nu.

MEN NORGE KAN SKYDDA FOLK, MEN STÄNGER GRÄNSEN TÄNKER PÅ FOLKET SÅKLART. Norge kan skydda folk, men har stängt gränsen tänker på folk såklart. Men får även stanna hemma när har coronavirus. Men svenska folket får lida får sluta jobben, men får gå ner på arbetsförmedlingen, genom att sprida mer coronavirus. NORGE TÄNKER PÅ FÅ STOPP PÅ CORONAVIRUS, MEN SVERIGE ÖKAR CORONAVIRUS.

Men vad gör Norge får stanna hemma få stopp på coronavirus. Men säger upp folk när har problem med coronavirus. FÅR PENGAR OCH STANNAR HEMMA.

Men svenska folket får gå till arbetsförmedlingen NÄR NORSKA FOLKET STANNAR HEMMA SLUTAR SPRIDA CORONAVIRUS. Men svenska folket får gå ner och sprida coronavirus. Men säger upp folk, gå dit ner som har inte ens arbete när säger upp folk. Men får gå på tråkiga bidrag eller hitta ett jobb, som finns så lite av, genom att folk får sluta från sitt arbete.

Men kan hamna arbeta med äldre vården, som har inte tänkt sökt i vanliga fall ,men får söka för att överleva när ska stanna hemma, som Norge gör. Men fortsätter öka spridningen hela tiden. NÄR MÅSTE GÖRA SOM NORGE LÅS GRÄNSEN OCH STANNA HEMMA NU. Det finns ingen löning än som Norge gör genom att sätta stopp för spridningen.

Men tar en sväng till Åre kan inte vara hemma. Men fortsätter sprida igen och igen. Men pratar om att stoppa flyg inom Sverige. Men hör flyg som flyger över här ,som sa att skulle minska på flyg inom landet. Men flyger än idag, men var bara för sjuktransport. MEN FORSÄTTER SPRIDER NU. Men flyger från Sverige köper en biljett till Spanien. När ska ni fatta stäng gränsen, som Norge gör genom att rädda människor idag.

Men tänk på folk som jobbar med coronavirus går på knäna kan folk tänka på dem istället för att ha kul hela tiden festar så det finns inget stopp på dem. Men festande gängen får åka och festa. Men finns inget stopp nu. MÅSTE LÅSA GRÄNSEN RESPEKTERA FOLK SOM JOBBAR MED DET. MEN ÖKAR HELA TIDEN GENOMA ATT INGEN SÄTTER STOPP NU. STÄNG GRÄNSEN NU.

DÖDSFALL 632 NORGE Den norska regeringen har stängt landets gränser för att stoppa spridningen av den mer smittsamma varianten av coronaviruset. De nya och striktare reglerna trädde i kraft klockan 24.00 fredag 29 januari 2021. Bara norska medborgare och utländska medborgare som är bosatta i Norge får komma in i landet.

SÅ SER DET UT IDAG NÄR INGEN KAN GÖRA RÄTT INOM REGERINGEN MEN TAR UPP OM NORGE SOM KAN SKYDDA FOLK.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.