STÄDAR – CLEANS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1e315b34e79878964e61e42769fe1559.jpg

VI FÅR BILDER STÄDAR GOLVET MEN FÖRSÖKER GNUGGA BORT SVART FLÄCK. Såg smal rand vid väggen som var svart. Men gnuggar och gnuggar bort fläcken ,men ligger kvar svart fläck men gnuggar hela tiden, men randen finns kvar. Men fläcken är så svart ligger vid kanten.

Men tar en flaska blandmedel ,som innehåller kemikalier sprutar på fläcken. Men ligger kvar fortfarande svart rand. Men försvinner lite från svarta fläcken. Det blir som en grå yta kvar fläcken ligger kvar fast sprutar och med blandmedel. Men finns starka blandmedel och svaga blandmedel. Som ska ta bort svarta fläcken. Men fläcken ligger kvar grå hinna kvar. TAR INTE ALLT GENOM ATT FLÄCKEN LIGGER KVAR.

BLANDMEDEL FINNS I VARJE AFFÄR IDAG , SOM ÄR POPPULÄRT ATT TA IN I LAGRET. MEN FINNS DET NÅGOT BLANDMEDEL SOM ÄR BRA AV ALLT SOM SÄLJS? Vi ser en flaska som är blandmedel i, men tar den för att städa svarta fläcken. Ligger kvar en grå hinna, fast har försökt städa med blandmedel. Men blandmedel är gjort på annat sätt än gamla medel vi använder.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bruxa-varrendo.jpg

SER EN FLASKA VIM SOM ALLA VET VAD DET ÄR. KAN GAMLA TIDEN. Som fanns i varje hem vim kan ingen vara utan på den tiden världens bästa medel.

MEN VAD HAR HÄNT NU? Vim tar inte in vim affären på en del ställen. Hittar på annat ställe istället för vim. Vad innehåller vim?

Genom att man kan städa allt med vim försvinner på en gång. Svart fläck vips, så var den borta. Men vad har hänt med bästa medlet? Men folk testar lite annat kul saker, som fungerar sämre än vim. DET ÄR LÄTT ATT STÄDA MED VIM.

Men vim har inte dött ut ,men finns på ställen man kan köpa vim. MEN BLIR FEL NÄR MAN MÅSTE JAGA VIM. Det ska vara lätt att städa.

CIF RENGÖRINGSMEDEL, SOM HAR TAGIT IN SOM ÄR VÄRDELÖS. Men påminner om vim, men när man köper CIF blir besviken, är inte som vim, och folk tror som tillverkar Cif tror är bra, BARA SKROT FUNGERAR DÅLIGT. Men tar in märken som är dåliga, men även blandmedel som fungerar dåligt. Men jag har testat blandmedel och blir besviken. Men testat mycket medel när man ska städa och få rent hem.

MEN VIM HAR VARIT PERFKET MEDEL ATT STÄDA MED när man ska städa lägenheter hem. Men vad händer idag när man får leta efter vim ,men behöver bättre medel än som finns i affären. Men brukar köpa en flaska vim som tar bort alla fläckar. Men tar in som fungerar dåligt.

Folk har problem idag när vim är bästa på marknaden. Men tar in istället för medel ,som fungerar dåligt. Men ser dåligt som köper hem. Men är trött när man ska städa med andra medel, då blir så less måste leta efter vim. Som tar bort allt ,som andra medel är inte bra, men tar in i affären dåliga medel. När det finns bra medel vim istället, för att hålla på med medel som fungerar dåligt. Folk måste ha vim i sina hem när städar. Men ansågs bästa på marknaden. MEN GLÖMMER BORT ENKELT ATT STÄDA.

MEN TROR ATT VIM HAR MED NATURENS LAGAR, men vi ska ta hand om jorden, så fint det heter. Men har inte med att göra ens utan alla medel har problem med jorden.

Men vi måste städa, DÅ VÄLJER JAG VIM NÄR JAG SKA STÄDA, jag behöver inte blanda, så mycket farliga ämnen bara tar vim, som rengör allt. Men är bättre att affären tar in vim istället för medel, som är så dålig att städa med.

Men cif ,men ett skämt sämsta medel tog hem. Men fattar inte varför jag måste leta vim när jag måste städa får bort fläckar? Men fick för mig, kan vara de eller de, som gör att jag måste förlora vim. Men har inte med det att göra ens, utan kan använda vim, så mycket jag kan. Men hade mina tankar, vi ska ta hand om jorden. NÄR MAN MÅSTE LETA VIM, MEN FICK FÖR MIG DET. MEN VAR INTE SÅ SOM TUR VAR.

Men less på affärer, som inte kan se lätta vägen för folk. Vim som ska hålla på att leta andra märken, som fungerar inte som vim. Men städar ut en lägenhet lätt som hels utan problem ,genom att jag köpte vim ,och skåpen blev ren utan märken kvar. MEN BLEV RENT EFTER VIM. Men talar sanning, vim som tar bort mycket fläckar eller skåpen, som blev ren på en gång. Jag hade aldrig problem när jag köpte vim ,som tar bort fläckar. Badrum och kök bra på alla ställen.

MEN KAN HITTA VIM ,SOM TAR IN VIM. JAG MÅSTE STÄDA TAR BORT FLÄCKAR ,DÅ MÅSTE JAG KÖPA VIM. Men finns dyra medel folk köper och hittar på allt, som fungerar dåligt när vim finns. Den enkla vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.