SPLITTRAT LAND- DIVIDED COUNTRY

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

SER BILDER, FOLK HAR SVÅRT ATT ÖVERLEVA IDAG NÄR GÖR FEL. Samlas på fel ställen där folk redan är sjuk. Det var en samling människor som har svårt att överleva. Folk har problem med sin hälsa landet var delat i två delar landet var splittrad land. Men vi fick upp det.

HELA LANDET VAR SPLITTRAD FOLK HAR PROBLEM ATT ÖVERLEVA IDAG NÄR GÖR FEL. CORONAVIRUS DÖK UPP I SVERGE Men hela värden har fått problem med virus ,som vi tänkte klarar av.

Men det var den värre coronavirus, som tar folk hela i tiden genom att landet stoppar inte i tid när såg första signalen stoppa gränser, och kollar upp vad har fått för konstigt virus. Men folk såg Kina båten folk var sjuk folk dog. MEN INGEN TÄNKER PÅ ATT CORONVIRUS VAR PÅ VÄG TILLL FLERA LÄNDER. Var på väg att drabba flera länder. Men har kollat på coronavirus att virus kommer från annat land. Men ingen kan se det när såg båten, varför blev folk sjuk? Vi ser svart land Afrika. Men var så underutvecklad där. Men vem kan se det ,genom att första mötet med coronavirus var Kina.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fe1483bfeb8302eb740b1d3f26c4922e.jpg

Sverige var trygg ,tills ser att landet får första besöket coronavirus, då fick vi problem, GENOM ATT INGEN SMART STOPPAR I TID.

Men hur ser landet ut nu? VI SER EN SVART LINJE ÖVER LANDET. Folk är sjuk idag tack vare gör fel hela tiden ,så blir den sjuk och den sjuk när lär sig fel att skydda sig själv.

Men sitter i grupper som blev fel ,genom att landet är splittrad idag folk är sjuk, OCH CORONAVIRUS FORTSÄTTER DRA FRAM ÖVER LANDET IDAG. Men ingen såg faran stanna upp. Men sitter i grupper ,kan en av dem vara sjuk. Men ingen tänker på faran ens utan fortsätter samlas i grupper, som blev störta spridning.

När folk sitter framför människor, då kan en av dem vara sjuk, vad händer då? CORONAVIRUS SPRIDS GEONOM MÖTEN GRUPPER ,och då kan en av dem vara sjuk. Men gör inte rätt då.

När vi ser en person är sjuk ,då ska vi inte sitta mitt emot förkyld person, kan vara virus vi vill inte ha ens. Men blir så sjuk av den värsta virus coronavirus, som dök upp i landet. Men folk sitter i grupper och gör fel när sitter i en grupp. NÄR EN PERSON ÄR DÅLIG FÖRKYLD SKA INTE SITTA MITT EMOT ENS. Men många gör fel efter fel. Bredvid går bra, men folk sitter mitt emot en person som är dålig, då blir den personen dålig och fortsätter sprida coronavirus, som tar aldrig stopp.

GENOM ATT GÖR FEL HELA TIDEN.

Men kolla på hur landet ser ut idag. När folk är förkyld, då ska ingen sitta mitt emot, GENOM ATT CORONAVIRUS SPRIDS SÅ. Men kan vara en vanlig förkylning, men för säkerhet stanna hemma eller sitt inte mitt emot den som är sjuk. Kan vara den värsta virus eller bara en lätt förkylning. Men folk kan lätt bli förkyld, som är vanligt att folk blir sjuk och får feber.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20f31f89bdc48e9c724f93404d7c3235.jpg

MEN FOLK FÅR VINTERKRÄKSJUKAN INFLUENSA ,SOM ÄR VANLIGT ATT FOLK BLIR SJUK. Men vi brukar stanna hemma, genom att smittas på en gång.

Men samma med coronavirus vi blir sjuk på en gång. Men finns folk som tål bättre coronavirus, som har bra immunförsvar. Klarar sig bra från att bli sjuk, GENOM ATT GÖR RÄTT HELA TIDEN FÖLJER REGLER att inte samlas på ställen, som folk har blivit sjuk.

Men så finns det folk som gör fel hela tiden bryr sig inte om, så folk blir mer och mer sjuk idag. Men folk kan inte ens stanna hemma när ska vara hemma. NÄR MAN ÄR SJUK, DÅ STANNAR MAN HEMMA.

MEN LANDET ÄR SPITTRAD lägger ner företag efter företag. Men stänger inte ens gränsen folk får åka som de vill. Men finns länder ,som kan skydda folk stanna hemma nu.

Sverige stökar till ännu mer leta sig ett annat arbete när har coronavirus, när folk ska stanna hemma och ge dem hjälp bidrag som Norge har då. Men försöker stoppa i tid ,så landet inte går åt andra hållet. Men stoppa den värre virus coronavirus, då måste folk sköta sig. Men hur kan folk sköta sig när lägger ner företag. MÅSTE GÖRA RÄTT SOM LANDET FALLER PÅ NU.

NORGES SIFFROR TITTA PÅ NORGES DÖDSFALL 640

SVERIGES DÖDSFALL 13 146

Men får sätta sig på arbetsförmedlingen, men vilket kul regering vi har. Men får mer smitta stanna hemma nu. MEN GÖR SÅ MYCKET FEL IDAG när landet ser ut som det gör idag. VEM VINNER BÄSTA LOTTEN IDAG NORGE SÅKLART. Stänger gränser för att slippa mer problem. Men Sverige ökar på värre och värre.

Men får inte stopp på den värsta virus coronavirus. Genom att folk gjort fel, då blir det värre och värre ,GE FOLK BIDRAG STANNA HEMMA istället för att sprida coronavirus. Men landet blir värre och värre när folk gör fel.

Men folk får söka nytt arbete lägger ner företag. Men finns ,så lite arbete lägger ner. Men kan hamna hos äldre vården när lägger ner företag, får söka jobb hos dem. Men sprider virus hela tiden, genom att folk som blir uppsagt på grund av coronavirus genom att minska på grupper restaurang blir utsatt nu. NÄR SKA REGERINGEN VAKNA UPP.

Men får minska på personalen ,men får söka arbete som finns så lite arbete när kan ge bidrag, GENOM ATT STOPPA SMITTAN PÅ EN GÅNG. Men får sätta sig på arbetsförmedlingen, men vilken kul regering när ser inte faran sätta stopp på coronavirus.

Men kolla på Norge, så kan ni förstå döda vi har och Norges dödsfall. Men hjälper folk att stanna hemma, genom att få stopp på ett problem ,som är den värre virus coronavirus. MEN SVERIGE GÖR FEL HELA TIDEN när landet ser ut som landet ser ut idag.

Men kan vi ändra om landet idag? NEJ SVERIGE ÄR SKADAD IDAG. Men håller gränsen öppen, så kan resa utomlands sprids det mer och mer. Men har inte gjort som andra länder skydda landet.

FOLK MÅSTE SLUTA RESA STÄNG GRÄNSEN NU FÅR STANNA HEMMA NU, och folk som måste resa till andra länder får stanna där när kan inte stanna upp, och skydda ett land. Men vi vet grupper reser till Spanien, och andra ställen har öppet att resa. Men reser hela tiden måste sola, men stäng gränsen nu.

MEN LANDET ÄR FRUKTANSVÄRT IDAG REGERINGEN ÄR DÅLIG ATT SÄTTA STOPP PÅ ALLT TOK.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.