SPLITTRAT LAND- DIVIDED COUNTRY

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

SER BILDER, FOLK HAR SVÅRT ATT ÖVERLEVA IDAG NÄR GÖR FEL. Samlas på fel ställen där folk redan är sjuk. Det var en samling människor som har svårt att överleva. Folk har problem med sin hälsa landet var delat i två delar landet var splittrad land. Men vi fick upp det.

HELA LANDET VAR SPLITTRAD FOLK HAR PROBLEM ATT ÖVERLEVA IDAG NÄR GÖR FEL. CORONAVIRUS DÖK UPP I SVERGE Men hela värden har fått problem med virus ,som vi tänkte klarar av.

Men det var den värre coronavirus, som tar folk hela i tiden genom att landet stoppar inte i tid när såg första signalen stoppa gränser, och kollar upp vad har fått för konstigt virus. Men folk såg Kina båten folk var sjuk folk dog. MEN INGEN TÄNKER PÅ ATT CORONVIRUS VAR PÅ VÄG TILLL FLERA LÄNDER. Var på väg att drabba flera länder. Men har kollat på coronavirus att virus kommer från annat land. Men ingen kan se det när såg båten, varför blev folk sjuk? Vi ser svart land Afrika. Men var så underutvecklad där. Men vem kan se det ,genom att första mötet med coronavirus var Kina.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fe1483bfeb8302eb740b1d3f26c4922e.jpg

Sverige var trygg ,tills ser att landet får första besöket coronavirus, då fick vi problem, GENOM ATT INGEN SMART STOPPAR I TID.

Men hur ser landet ut nu? VI SER EN SVART LINJE ÖVER LANDET. Folk är sjuk idag tack vare gör fel hela tiden ,så blir den sjuk och den sjuk när lär sig fel att skydda sig själv.

Men sitter i grupper som blev fel ,genom att landet är splittrad idag folk är sjuk, OCH CORONAVIRUS FORTSÄTTER DRA FRAM ÖVER LANDET IDAG. Men ingen såg faran stanna upp. Men sitter i grupper ,kan en av dem vara sjuk. Men ingen tänker på faran ens utan fortsätter samlas i grupper, som blev störta spridning.

När folk sitter framför människor, då kan en av dem vara sjuk, vad händer då? CORONAVIRUS SPRIDS GEONOM MÖTEN GRUPPER ,och då kan en av dem vara sjuk. Men gör inte rätt då.

När vi ser en person är sjuk ,då ska vi inte sitta mitt emot förkyld person, kan vara virus vi vill inte ha ens. Men blir så sjuk av den värsta virus coronavirus, som dök upp i landet. Men folk sitter i grupper och gör fel när sitter i en grupp. NÄR EN PERSON ÄR DÅLIG FÖRKYLD SKA INTE SITTA MITT EMOT ENS. Men många gör fel efter fel. Bredvid går bra, men folk sitter mitt emot en person som är dålig, då blir den personen dålig och fortsätter sprida coronavirus, som tar aldrig stopp.

GENOM ATT GÖR FEL HELA TIDEN.

Men kolla på hur landet ser ut idag. När folk är förkyld, då ska ingen sitta mitt emot, GENOM ATT CORONAVIRUS SPRIDS SÅ. Men kan vara en vanlig förkylning, men för säkerhet stanna hemma eller sitt inte mitt emot den som är sjuk. Kan vara den värsta virus eller bara en lätt förkylning. Men folk kan lätt bli förkyld, som är vanligt att folk blir sjuk och får feber.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20f31f89bdc48e9c724f93404d7c3235.jpg

MEN FOLK FÅR VINTERKRÄKSJUKAN INFLUENSA ,SOM ÄR VANLIGT ATT FOLK BLIR SJUK. Men vi brukar stanna hemma, genom att smittas på en gång.

Men samma med coronavirus vi blir sjuk på en gång. Men finns folk som tål bättre coronavirus, som har bra immunförsvar. Klarar sig bra från att bli sjuk, GENOM ATT GÖR RÄTT HELA TIDEN FÖLJER REGLER att inte samlas på ställen, som folk har blivit sjuk.

Men så finns det folk som gör fel hela tiden bryr sig inte om, så folk blir mer och mer sjuk idag. Men folk kan inte ens stanna hemma när ska vara hemma. NÄR MAN ÄR SJUK, DÅ STANNAR MAN HEMMA.

MEN LANDET ÄR SPITTRAD lägger ner företag efter företag. Men stänger inte ens gränsen folk får åka som de vill. Men finns länder ,som kan skydda folk stanna hemma nu.

Sverige stökar till ännu mer leta sig ett annat arbete när har coronavirus, när folk ska stanna hemma och ge dem hjälp bidrag som Norge har då. Men försöker stoppa i tid ,så landet inte går åt andra hållet. Men stoppa den värre virus coronavirus, då måste folk sköta sig. Men hur kan folk sköta sig när lägger ner företag. MÅSTE GÖRA RÄTT SOM LANDET FALLER PÅ NU.

NORGES SIFFROR TITTA PÅ NORGES DÖDSFALL 640

SVERIGES DÖDSFALL 13 146

Men får sätta sig på arbetsförmedlingen, men vilket kul regering vi har. Men får mer smitta stanna hemma nu. MEN GÖR SÅ MYCKET FEL IDAG när landet ser ut som det gör idag. VEM VINNER BÄSTA LOTTEN IDAG NORGE SÅKLART. Stänger gränser för att slippa mer problem. Men Sverige ökar på värre och värre.

Men får inte stopp på den värsta virus coronavirus. Genom att folk gjort fel, då blir det värre och värre ,GE FOLK BIDRAG STANNA HEMMA istället för att sprida coronavirus. Men landet blir värre och värre när folk gör fel.

Men folk får söka nytt arbete lägger ner företag. Men finns ,så lite arbete lägger ner. Men kan hamna hos äldre vården när lägger ner företag, får söka jobb hos dem. Men sprider virus hela tiden, genom att folk som blir uppsagt på grund av coronavirus genom att minska på grupper restaurang blir utsatt nu. NÄR SKA REGERINGEN VAKNA UPP.

Men får minska på personalen ,men får söka arbete som finns så lite arbete när kan ge bidrag, GENOM ATT STOPPA SMITTAN PÅ EN GÅNG. Men får sätta sig på arbetsförmedlingen, men vilken kul regering när ser inte faran sätta stopp på coronavirus.

Men kolla på Norge, så kan ni förstå döda vi har och Norges dödsfall. Men hjälper folk att stanna hemma, genom att få stopp på ett problem ,som är den värre virus coronavirus. MEN SVERIGE GÖR FEL HELA TIDEN när landet ser ut som landet ser ut idag.

Men kan vi ändra om landet idag? NEJ SVERIGE ÄR SKADAD IDAG. Men håller gränsen öppen, så kan resa utomlands sprids det mer och mer. Men har inte gjort som andra länder skydda landet.

FOLK MÅSTE SLUTA RESA STÄNG GRÄNSEN NU FÅR STANNA HEMMA NU, och folk som måste resa till andra länder får stanna där när kan inte stanna upp, och skydda ett land. Men vi vet grupper reser till Spanien, och andra ställen har öppet att resa. Men reser hela tiden måste sola, men stäng gränsen nu.

MEN LANDET ÄR FRUKTANSVÄRT IDAG REGERINGEN ÄR DÅLIG ATT SÄTTA STOPP PÅ ALLT TOK.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpg

8 reaktioner till “SPLITTRAT LAND- DIVIDED COUNTRY

 1. ————- The ROSARY PRAYERS ——————– The APOSTLES’ CREED ——-I BELIEVE IN GOD, THE FATHER ALMIGHTY, CREATOR OF HEAVEN AND EARTH AND IN JESUS CHRIST, HIS ONLY SON OUR LORD, WHO WAS CONCEIVED BY THE HOLY SPIRIT, BORN OF THE VIRGIN MARY, SUFFERED UNDER PONTIUS PILATE, WAS CRUCIFIED, DIED AND WAS BURIED.HE DESCENDED INTO HELL, THE THIRD DAY HE ROSE AGAIN FROM THE DEAD; HE ASCENDED INTO HEAVEN AND SITS AT THE RIGHT HAND OF GOD, THE FATHER ALMIGHTY. FROM THENCE HE SHALL COME TO JUDE THE LIVING AND THE DEAD. I BELIEVE IN THE HOLY SPIRIT, THE HOLY CATHOLIC CHURCH, THE COMMUNION OF SAINTS, THE FORGIVENESS OF SINS, THE RESURRECTION OF THE BODY AND LIFE EVERLASTING. AMEN………………………………………………………………………………………………….——- The OUR FATHER Prayer ——-OUR FATHER, WHO ART IN HEAVEN, HOLY BE YOUR NAME, YOUR KINGDOM COME. YOUR WILL BE DONE ON EARTH AS IT IS IN HEAVEN.GIVE US THIS DAY OUR DAILY BREAD. AND FORGIVE US OUR TRESPASSES, AS WE FORGIVE THOSE WHO TRESPASS AGAINST US. AND LEAD US NOT INTO TEMPTATION BUT DELIVER US FROM EVIL. AMEN………………………………………………………………………………………………….——- The HAIL MARY Prayer ——-HAIL MARY, FULL OF GRACE, THE LORD IS WITH THEE. BLESSED ARE YOU AMONG WOMEN AND BLESSED IS THE FRUIT OF YOUR WOMB, JESUS.HOLY MARY, MOTHER OF GOD, PRAY FOR US SINNERS, NOW AND AT THE HOUR OF OUR DEATH. AMEN………………………………………………………………………………………………… ——- The GLORY BE ——-GLORY BE TO THE FATHER, AND TO THE SON, AND TO THE HOLY SPIRIT.AS IT WAS IN THE BEGINNING IS NOW AND EVER SHALL BE WORLD WITHOUT END. AMEN……………………………………………………………………………………………………..——- The FATIMA Decade Prayer ——-O MY JESUS, FORGIVE US OUR SINS, SAVE US FROM THE FIRES OF HELL, LEAD ALL SOULS TO HEAVEN, ESPECIALLY THOSE WHO ARE IN MOST NEED OF THY MERCY……………………………………………………………………………………………………——- The HAIL HOLY QUEEN (Salve Regina) Prayer ——-HAIL HOLY QUEEN, MOTHER OF MERCY, OUR LIFE, OUR SWEETNESS AND OUR HOPE. TO THEE DO WE CRY, POOR BANISHED CHILDREN OF EVE. TO THEE DO WE SEND UP OUR SIGHS, MOURNING AND WEEPING IN THIS VALLEY OF TEARS. TURN THEN, MOST GRACIOUS ADVOCATE, THINE EYES OF MERCY TOWARD US, AND AFTER THIS OUR EXILE SHOW US THE BLESSED FRUIT OF THY WOMB, JESUS. O CLEMENT, O LOVING, O SWEET VIRGIN MARY.PRAY FOR US O HOLY MOTHER OF GOD. (Response) — THAT WE MAY BE MADE WORTHY OF THE PROMISES OF CHRIST.230 kommentarerSkriv en kommentar …
  Suzana MonikaDon Pietro Leone: “Netko bi mogao prigovoriti da naša kritika ne odgovara učiteljstvu Crkve, napose dokumentu Kongregacije za nauk vjere u pogledu cjepiva, koje kaže da je dopušteno koristiti takva cjepiva ako nema drugih dostupnih i ako cijepljena osoba ne odobrava prvobitni pobačaj. Međutim, odgovorili bismo sa citatom iz knjige „Žene u obrani nerođenih beba“: „…ponizno pretpostavljamo kako se takve izjave… temelje na nepotpunoj procjeni o cijepljenju i imunologiji…“.Ako izrazimo neslaganje s takvim izjavama Kongregacije za nauk vjere, to, međutim, ne znači da na ovom polju odbacujemo crkveno učiteljstvo. Jer u posljednje dvije generacije u se Učiteljstvu mogu naći razlike u nepodudaranju između položaja koji više ili manje precizno odgovaraju vjeri i stvarnosti, a naša je dužnost zauzeti stav koji točnije odgovora (na oboje), kako na ovom polju tako i općenito.Po tome pitanju, smatramo da je točnije stajalište pape Ivana Pavla II., prije svega u njegovoj enciklici Evangelium Vitae, u kojoj zauzima bezuvjetni stav za ljudski život pred onim što naziva kulturom smrti u modernom društvu. Naravno, on se pitanjem cjepiva ne bavi izričito, ali unatoč tome daje nam moralna načela potrebna za rješavanje problema. Načela (principi) su sljedeći:a) Grijesi protiv nerođenog života su izuzetno teški;b) Takvi grijesi čine dio „strukture grijeha“ u društvu;c) Katolici moraju zauzeti stav u obrani ljudskog života.A) Grijesi protiv nerođenog života su izuzetno teškiPapina osuda tih zala, koji su po svojoj formuli uživali nepogrešiv status, ovako glasi:„… autoritetom koji je Krist dodijelio Petru i njegovim nasljednicima, u zajedništvu s biskupima… Izjavljujem da namjerni pobačaj, odnosno pobačaj koji se želi kao cilj ili sredstvo, predstavlja teški moralni poremećaj, jer je to namjerno ubojstvo nedužnog ljudskog bića. Ova se doktrina temelji na naravnom zakonu i napisanoj Riječi Božjoj, te je prenosi crkvena tradicija i podučava je univerzalno Učiteljstvo. Nikakve okolnosti, svrha i zakoni ne mogu nikada dopustiti čin koji je suštinski nedopušten, jer bi to bilo u suprotnosti sa zakonom Božjim koji je zapisan u svakom čovjekovom srcu, spoznat po samom razumu i proglašen od strane Crkve“.„Ova moralna procjena pobačaja treba se primijeniti i na nedavne oblike intervencija na ljudskim embrijima koji neizbježno uključuju i ubijanje tih embrija. To je slučaj s eksperimentiranjem na embrijima… Ova moralna osuda se isto tako odnosi na postupke koji iskorištavaju žive ljudske embrije i fetuse; bilo da se koriste kao ‘biološki materijal’ ili kao davatelji organa ili tkiva za transplantaciju u liječenju određenih bolesti. Ubojstvo nedužnih ljudskih bića, čak i ako je izvršeno da bi se pomoglo drugima, predstavlja apsolutno neprihvatljiv čin“.”Vidi još:Intervjue s autoricom knjige Cijepljenje: Katolicki pogled mr.sc Pamelom Acker (hr prijevod)1) https://youtu.be/ZYfG2zm9wAM2) https://youtu.be/ixuRJrqQSu83) Katoličko udruženje liječnika iz Kenija: Izbjegavajte COVID cjepivahttps://kyrios.hr/…/katolicko-udruzenje-lijecnika…/…4) Katolički teolog M. Mallet: Da li se cijepiti?https://www.facebook.com/…/a.361941091…/798527160735610/Cijeli članak

  :https://www.quovadiscroatia.com/lanci-zla-cijepljenje…/…

  Katolska Kyrkans lilla katekes
  36. Varför börjar trosbekännelsen med ?Jag tror på Gud??
  Den börjar så eftersom påståendet “Jag tror på Gud” är det viktigaste, källan till alla andra sanningar om människan och världen och till hela den människas liv som tror på honom.

  37. Varför bekänner vi vår tro på en enda Gud?
  Vi gör det därför att Gud har uppenbarat sig för Israel som den Ende, när han sade: “Hör, Israel, Herren din Gud, Herren är en” (5 Mos 6:4), “jag är Gud, ingen annan finns” (Jes 45: 22). Jesus själv har bekräftat det: Gud är den “ende Herren” (Mk 12:29). Att bekänna att Jesus och den Helige Ande också är Herre och Gud medför inte någon “uppdelning” i den ende Guden.

  38. Med vilket namn uppenbarar sig Gud?
  Gud uppenbarade sig för Mose som den levande Guden, “Abrahams Gud, Isaks Gud och Jakobs Gud” (2 Mos 3:6). Gud uppenbarar sig också för Mose med sitt hemlighetsfulla namn: “Jag är den jag är” (JHWH). Guds outsägliga namn ersattes redan under gammaltestamentlig tid med ordet Herre. Så framträder Jesus, som kallas Herre, i Nya testamentet som sann Gud.

  39. Är Gud ensam den som ?är??
  Medan de skapade varelserna har fått allt vad de är och har av Gud, är han ensam den ende som sig själv helt och hållet är varat och all fullkomlighet. Han “är den som är” utan början och utan slut. Jesus uppenbarar att också han bär det gudomliga Namnet: “Jag är” (Joh 8:28).

  40. Varför är uppenbarelsen av Guds namn viktig?

  Genom att uppenbara sitt namn låter Gud rikedomen i sitt outsägliga mysterium bli känd: han ensam är till, alltid och för alltid, den som överstiger världen och historien. Det är han som har gjort himmel och jord. Han är den trofaste Guden, som alltid är nära sitt folk för att frälsa det. Han är den Helige i ordets särskilda bemärkelse, “rik på barmhärtighet” (Ef 2:4), alltid beredd att förlåta. Han är det andliga Väsendet, den som överstiger allt skapat, den allsmäktige, evige, personlige och fullkomlige. Han är sanning och kärlek.

  “Gud är det oändligt fullkomliga väsen som är den allraheligaste Treenigheten” (S:t Toribio de Mongrovejo).

  41. I vilken mening är Gud sanningen?
  Gud är själva sanningen och som sådan kan han inte föras vilse och inte leda vilse. Han “är ljus, och inget mörker finns i honom” (1 Joh 1:5). Guds evige Son, den människoblivna Visheten, sändes till världen “för att vittna om sanningen” (Joh 18:37).

  42. På vilket sätt uppenbarar Gud att han är kärlek?
  Gud uppenbarar sig för Israel som den som har större kärlek än en far eller mor har till sina barn eller en brudgum har för sin brud. I sig själv är han “kärlek” (1 Joh 4:8.16), som ger sig själv helt och hållet och utan krav, och som så “älskade världen att han gav den sin ende Son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv” (Joh 3:16). Genom att sända sin Son och den Helige Ande uppenbarar Gud att han själv är den eviga kärlekens hängivelse.

  43. Vad innebär det att tro på en enda Gud?
  Att tro på Gud, den Ende, innebär att få kunskap om hans storhet och majestät, att leva i tacksägelse, att alltid förtrösta på honom, också i motgångar, att erkänna alla människors enhet och sanna värdighet, eftersom de är skapade till hans avbild, och att på rätt sätt använda de ting som han har skapat.

  44. Vilket är det centrala mysteriet i den kristna tron?
  Det centrala mysteriet i den kristna tron är den heliga Treenighetens mysterium. De kristna blir döpta i Faderns och Sonens och den Helige Andes namn.

  45. Kan man få kunskap om den heliga Treenighetens mysterium med sitt blotta förnuft?
  Gud har lämnat vissa spår av sitt treeniga väsen i skapelsen och i det Gamla testamentet, men det innersta i hans väsen, att han är den Treenige, utgör ett mysterium som är otillgängligt för det mänskliga förnuftet liksom för Israels tro, före Guds Sons människoblivande och sändningen av den Helige Ande. Detta mysterium har uppenbarats av Jesus Kristus, och det är källan till alla andra mysterier.

  46. Vad uppenbarar Jesus Kristus för oss om Faderns mysterium?
  Jesus Kristus uppenbarar för oss att Gud är “Fader”, inte bara därför att han är världsalltets och människans Skapare, men framför allt därför att han i evighet föder sin Son, som är hans Ord, “utstrålningen av Guds härlighet och en avbild av hans väsen” (Heb 1:3).

  47. Vem är den Helige Ande, uppenbarad för oss av Jesus Kristus?
  Anden är den tredje personen i den heliga Treenigheten. Han är Gud, en enda och jämställd med Fadern och Sonen. Han “utgår från Fadern” (Joh 15:26); denne är ursprunget utan ursprung och upphov till hela Treenighetens liv. Han utgår också från Sonen (Filioque), i kraft av den eviga gåva som Fadern ger till Sonen. Utsänd av Fadern och den människoblivne Sonen leder den Helige Ande kyrkan fram till att lära känna hela sanningen (jfr Joh 16:13).

  48. Hur uttrycker kyrkan sin tro på Treenigheten?
  Kyrkan uttrycker sin tro på den Treenige Guden genom att bekänna en enda Gud i tre personer, Fadern, Sonen och den Helige Ande. De tre personerna är en enda Gud därför att var och en av dem är identisk med hela fullheten av den enda och osynliga gudomliga naturen. De tre personerna är verkligt skilda från varandra genom de relationer som sätter dem i förhållande till varandra: Fadern föder Sonen, Sonen är född av Fadern, den Helige Ande utgår från Fadern och från Sonen.

  49. Hur verkar de tre gudomliga Personerna?

  De gudomliga personerna kan inte skiljas från varandra när det gäller deras väsen; det kan de heller inte när de verkar. Treenigheten har en och samma verkan. Men i detta enda gudomliga handlande är varje person närvarande i enlighet med sitt eget sätt att existera i Treenigheten.“Min Gud, Treenighet som jag tillber…skänk min själ frid: gör den till din himmel, till din älskade boning och till din viloplats. Må jag aldrig lämna dig ensam, utan låt mig vara där, med hela mitt jag, helt och hållet vakande i min tro, helt och hållet i tillbedjan; må jag helt och hållet erbjuda mig själv åt din skapande handling” (Den saliga Elisabeth av Treenigheten).

  50. Vad betyder det att Gud är allsmäktig?
  Gud har uppenbarat sig som den Starke, den Mäktige (jfr Ps 24:8-10), för vilken “ingenting är omöjligt” (Lk 1:37). Hans allmakt är allomfattande, hemlighetsfull, och den framträder när han skapar världen ur intet och människan genom sin kärlek, men framför allt i Sonens människoblivande och uppståndelse, i den gåva som består i att han upptar oss till sina barn och i syndernas förlåtelse som han ger oss. Därför riktar kyrkan sin bön till “Gud, allsmäktig och evig”, “omnipotens sempiterne Deus…”.

  51. Varför är det viktigt att säga: ?i begynnelsen skapade Gud himmel och jord? (1 Mos 1:1)?
  Detta är viktigt därför att skapelsen är grundvalen för allt vad Gud vill göra i sin frälsningsplan; på detta sätt framträder Guds allsmäktiga kärlek och vishet; skapelsen är det första steget i den enda Gudens förbund med sitt folk; den är början på frälsningens historia som når sin höjdpunkt i Kristus; den är ett första svar på de grundläggande frågor som människorna ställer om sitt ursprung och sitt mål.

  52. Vem har skapat världen?
  Fadern, Sonen och den Helige Ande är världens enda och odelbara princip, även om världens skapelse på ett särskilt sätt anses tillkomma Gud, Fadern.

  53. Varför har världen skapats?
  Världen har skapats till Guds ära. Han har velat uppenbara och dela med sig av sin godhet, sanning och skönhet. Det yttersta målet för skapelsen är att Gud, i Kristus, skall vara allt i alla (jfr 1 Kor 15:28), till sitt eget förhärligande och för vår salighet. “Guds härlighet är den levande människan, och människans liv är skådandet av Gud” (S:t Ireneus).

  54. Hur har Gud skapat världsalltet?
  Gud har skapat världen i frihet med vishet och kärlek. Världen är inte ett resultat av en nödvändighet, den har heller inte kommit till av ett blint öde eller av en slump. Gud har “av intet” (ex nihilo, 2 Mack 7:28) skapat en ordnad och god värld, som han är oändligt överlägsen. Gud upprätthåller sin skapelses existens och bistår den, han ger den förmåga att handla och leder den fram till sin fulländning, genom sin Son och den Helige Ande.

  55. Vad innebär Guds försyn?
  Guds försyn innebär de rådslut varigenom Gud leder sina skapade varelser fram till den fullkomlighet som han har kallat dem till. Gud är den suveräne upphovsmannen till sin plan. Men för att förverkliga den använder han sig också av sina skapade varelser som sina medarbetare. Samtidigt ger han dessa värdigheten att handla själva, att vara orsaker till andra varelser, ting och händelser.

  56. Hur samverkar människan med Guds försyn?
  Åt människan ger Gud gåvan och kravet – i respekt för hennes frihet – att samarbeta med honom genom sina handlingar, sina böner men också med sina lidanden, i det att han i henne framkallar vilja och gärning att förverkliga hans syfte (jfr Fil 2:13).

  57. Om Gud är allsmäktig, hur kan då det onda finnas?
  På denna fråga som är lika smärtsam som hemlighetsfull kan bara den kristna tron i sin helhet ge ett svar. Gud är inte på något sätt, vare sig direkt eller indirekt, orsak till det onda. Han lyser upp det ondas mysterium i sin Son, Jesus Kristus, som har dött och uppstått för att besegra det stora moraliskt onda, som är synden i människorna och som är roten till allt annat ont.

  58. Varför tillåter Gud det onda?
  Tron lär oss att Gud aldrig skulle tillåta det onda om inte det goda skulle vinnas ur det onda. Gud har redan på ett underbart sätt förverkligat detta vid Kristi död och uppståndelse. Just genom det allra största onda, moraliskt sett, mordet på hans Son, har han låtit det allra högsta goda träda fram, Kristi förhärligande och vår återlösning.

  Fatima Prayers
  MORNING OFFERING
  O my God, in union with the Immaculate Heart of Mary (here kiss your Brown scapular as a sign of your consecration – this carries a partial indulgence). I offer Thee the Precious Blood of Jesus from all the altars throughout the world, joining with it the offering of my every thought, word and action of this day.

  O my Jesus, I desire today to gain every indulgence and merit I can, and I offer them together with myself, to Mary Immaculate, that She may best apply them to the interests of Thy Most Sacred Heart. Precious Blood of Jesus, save us! Sorrowful and Immaculate Heart of Mary, pray for us! Sacred Heart of Jesus, have mercy on us!

  HOW TO PRAY THE ROSARY

  THE FATIMA CHAPLET OF ADORATION AND REPARATION

  FATIMA PRAYERS
  PARDON PRAYER
  My God, I believe, I adore, I hope and I love Thee! I beg pardon for those who do not believe, do not adore, do not hope and do not love Thee.

  ANGEL’S PRAYER
  O Most Holy Trinity, Father, Son and Holy Spirit, I adore Thee profoundly. I offer Thee the most precious Body, Blood, Soul and Divinity of Jesus Christ, present in all the tabernacles of the world, in reparation for the outrages, sacrileges and indifference by which He is offended. By the infinite merits of the Sacred Heart of Jesus and the Immaculate Heart of Mary, I beg the conversion of poor sinners.

  EUCHARISTIC PRAYER
  Most Holy Trinity, I adore Thee! My God, my God, I love Thee in the Most Blessed Sacrament!

  SACRIFICE PRAYER
  O Jesus, it is for love of You, for the conversion of sinners, and in reparation for the sins committed against the Immaculate Heart of Mary.

  DECADE PRAYER
  O My Jesus, forgive us our sins, save us from the fires of hell. Lead all souls to Heaven, especially those most in need of Thy mercy.

  SOLEMN ACT OF CONSECRATION TO THE IMMACULATE HEART

  Most Holy Virgin Mary, tender Mother of men, to fulfill the desires of the Sacred Heart of Jesus and the request of the Vicar of your Son on earth, we consecrate ourselves and our families to your Sorrowful and Immaculate Heart, O Queen of the Most Holy Rosary, and we recommend to you all the people of our country and all the world. Please accept our consecration, dearest Mother, and use us as you wish to accomplish your designs in the world.

  O Sorrowful and Immaculate Heart of Mary, Queen of the Most Holy Rosary, and Queen of the World, rule over us, together with the Sacred Heart of Jesus Christ, Our King. Save us from the spreading flood of modern paganism; kindle in our hearts and homes the love of purity, the practice of a virtuous life, an ardent zeal for souls, and a desire to pray the Rosary more faithfully.

  We come with confidence to you, O Throne of Grace and Mother of Fair Love. Inflame us with the same Divine Fire, which has inflamed your own Sorrowful and Immaculate Heart. Make our hearts and homes your shrine, and through us, make the Heart of Jesus, together with your rule, triumph in every heart and home. Amen.

  — Venerable Pope Pius XII

  1. Thank you for liking the blog. GOD distributes to people today. He shows the truth today. But people can not see it when he lives BIG HEAVEN, no one knows about his work when he has people on earth. BIG PROTECTION AND PROTECTION, which no one knows then. But for the first time get to follow us. But learn about twin soul twin souls. But he must reveal the truth today.

   But I’m stuck with PROTECTION AND GOD, we write and give to people today. He knows everything. We have the internet, and then he can distribute to people. Leaves out all the parts. But people do not see his work when he starts with countries.

   He helps people in his own way. He can not come to all countries. But can not even be born, but he has people on earth, who do his job.

   But people can take from the blog. GOD distributes to all now. But get to share as they want today.
   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 2. Good web site! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

  1. Thank you for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffering today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes the help of BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

 3. I will immediately snatch your rss as I can not find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please permit me recognise in order that I may just subscribe. Thanks.

  1. PURPLE PAGE AT THE TOP

   THANK YOU FOR LIKING THE BLOG.

   THE ADDRESS IS NEAR
   The category

   DURING

   The archive

   THE OTHER PAGE IS – follow spiritual inspiration

   Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes the help of BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 4. you are actually a good webmaster. The website loading velocity is amazing. It seems that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you’ve done a excellent process on this subject!

  1. Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes the help of BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.