SJÄLVFÖRTROENDE – SELF -CONFIDENCE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ce9e177af94b54a85df9b4fd688e8324.jpg

VI FÖDS MED ETT SJÄLVFÖRTROENDE NÄR VI LANDAR PÅ JORDEN. Men vad händer efter vägen när vi föds med ett bra självförtroende. Vi kan snava på föräldrar, som sänker oss i botten ,fast vi föds med bra självförtroende att ta oss genom livet, som vi ska klara av såklart.

VI FÖDS MED ETT BRA SJÄLVFÖRTROENDE, men föräldrar puttar oss i livet att klara av livet såklart. Men hjälper oss att lysa bland andra människor, så vi kan klara av livet. Vi växer genom livet med bra självförtroende, att klara av livet. Men föräldrar hjälper dem genom svårigheter, som bygger bättre väg i livet.

SJÄLVFÖRTROENDE VÄXAR GENOM ATT MÄNNISKOR HJÄLPER OSS LYSA BLAND DEM, genom att människor hjälper oss lysa bland mängden av människor, vi blir älskad och omtyckt som är bästa medicin genom uppmärksamhet ,attention som är grunden att lyckas i livet. ATTENTION, UPPMÄRKSAMHET.

MEN FINNS FAMILJER SOM LYCKAS SÄMRE, som bara pratar skit om varandra. Men kallar föräldrar för fula ord, kan kalla dem för allt en del barn, även när växer upp.

Men vem tappar självförtroende uppmärksamhet, attention? FÖRÄLDRARA SOM FÖDDE DEM SOM GAV DEM ALLT. När växer upp kan barnen bli hemska mot sina föräldrar ,kallar dem för allt fula ord ,som sänker föräldrar i botten.

Kan bli så dåligt behandlad av barnen, genom att kan vara så blind när kallar dem för allt hittar på. DEN SÄMRE FAMILJELYCKAN. Men kan förstöra hela livet för dem när börjar hitta på egna saker, som kan hänga ut dem i allt ,som sänker dem rakt i botten. Men tappar självförtroende när barn sätter igång.

Men barn kan vara så grymma, men tänker inte på vad kallar mamma eller pappa då. Men tänker inte att skadar dem, som föds och gett en väg i livet. MEN GETT DEM UPPMÄRKSAMHET ATTENTION UNDER LIVET DÅ.

MEN SÅ VÄXER BARNEN UPP kallar varandra för fula ord, som lärde inte barnen kalla dem för så fula ord.

Men barn kan vara grym mot dem idag, som har född dem och tagit hand om dem. KAN STÄLLA TILL PROBLEM EFTER PROBLEM IDAG.

Men så ser framtiden ut ett fruktansvärt sätt för föräldrar. SOM FÅR SKADAT LIV GENOM ATT LÄR DEM INTE DET.

Men får kontakt med världen utanför världen, som sänker dem till botten, genom att kan inte prata vackra ord om sina nära och kära ens, utan bara kastar ur sig det ena än det andra då. SÅ BLEV VÄRLDEN FÖR DEM, SOM FÖDDE DEM TILL VÄRLDEN.

Men världen faller för dem, som födde barnen till världen. MEN TAPPAR ALLT ,SOM GAV INTE DEN VÄRLDEN TILL BARNEN utan vill barnen väl. Men barnen gör inte som dem utan kan stöka till för människor, SOM HÅLLER PÅ ATT BYGGA UPP SITT SJÄLVFÖRTROENDET. Som jobbar dag och natt med sitt självförtroende.

Men har folk rätt att sänka dem i botten???? NEJ SÅKLART INGEN HAR RÄTT TILL DET. Men det händer idag att folk far illa av alla teve program, som spottas ut idag. Men någon får betala notan när kastar ur sig om folk, som född dem till världen vårdat dem tagit hand om dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2jb1usi1.gif

Men så växer barnen upp, men blir inte som dem kan stöka till allt för dem. Men fortsätter jobba med sitt självförtroende ,så kan klara av livet. MEN NÅGON DRAR UNDAN MATTAN PÅ DEM ,SOM JOBBAR MED SITT SJÄLVFÖRTROENDE någon drar undan självförtroendet, som ingen tänker på den som får lida idag. Men drar undan sakta självförtroende.

MEN SÅ GRYM ÄR VÄRLDEN IDAG, men är inte som förr världen. När teven kom till världen, då kan folk följa program och gillar dem. Men vem får lida av det, som blev indragen i det. Föräldrar som född dem till världen och vill dem väl. KAN STÖKA TILL EFTER LIVET FÖR DEM, men så får barn som gör inte som dem utan barn som hänger ut allt om familjen, som skadar den som födde barnen till världen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2250337446_e741d2fbc0_o-2.jpg

MEN ÄR DET RÄTT ATT GÖRA SÅ, NEJ SÅKLART. Men händer genom teven media, som sänker folk till botten idag. Men vi lär barnen vara normal sluta kasta skit på föräldrar, som födde dem till världen. Men det finns familjer idag, som far illa när gör så mycket fel mot familjen, som födde dem till världen. Men gör fel hela tiden mot dem.

Men måste bli en ändring, men låt familjen leva. MEN SLUTA SÄNK SJÄLVFÖRTROENDET PÅ DEM. Men vi vill att folk ska leva med bra självförtroende och uppmärksamhet och attention, som skapar bättre självförtroende när får lysa bland familjen. KAN LYSA BLAND DEM PRATA FINT OM DEM. VACKRA ORD. Men får vara med, och inte bli utsatt som familjen blir. Ska folk prata om dem, så visa vackra ord om dem. Men låt folk leva, men teven kan stöka till, som säger JA till allt idag. Folk är nyfiken tittar på program som går idag. Men tänkt på dem som drabbas nu.

MÅSTE BLI ÄNDRING NU. GE FAMILJEN LIKA VÄRDA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.