UNDERKLÄDER – UNDERWEAR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är born-fc3b6dd-birgitta-andlig-inspiration.png

VI FICK SÅ KONSTIG BILD INNAN MAN VET VAD DET VAR. SER SVART LÄDER ,SOM GÅR RUNT HALVA KROPPEN, som går runt halsen. Smal läder band går runt halsen. Ser ut som en ögla rund ring. Knäpper ihop runt halsen. Öppen bak i ryggen trekant avlång trekant. Ser svart som rinner smal rand. Ser svart kommer fram rosa ser kvinnokropp underlivet. Ser bara ben underlivet på kvinna. Ser läder svart läder. Sätter svart läder runt kroppen. Ser underlivet, svarta skor med klack. Ser en ring i metall. Ser fina strumpor strumporna är svart kraftig strumpa. Röd tyg med spets upptill. Underkläder för kvinnor.

BODY FÖR KINNOR Ser metallring som lindar snören mellan ringen. Ser stjärten kvinnan. Hon har stringtrosa. Body är gjort av siden. Spets runt kanten knyter bak, svarta snören knyter ihop baktill på den. Svarta sidenband som knyter med svarta band. Svarta strumpbyxor body. Måste se hur body är gjort. Det är kvinnliga kläder som kvinnor köper idag.

Men kan förstör underlivet GENOM ATT SRING ÄR INTE SÅ BRA UNDERKLÄDER. Men har kommit mycket body idag. Tjejer kvinnor kan göra sig vacker när vill känna sig extra vacker i fina underkläder. Men är inte så bra att bära dem för mycket ,genom att underlivet stjärten får problem när vi använder för mycket underkläder ,som ser ut så. Det är fina vackra underkläder ,som kvinnor köpa på olika ställen, men för att göra sig vacker. Men finns kvinnor som älskar gå i body som vuxet enormt idag kan köpa på internet finns sidor som säljer body till speciella tillfällen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är df5ab5f8cb9af87b07b5c409f984c25f.jpg

Men kvinnor älskar att använda fina underkläder, SOM ÄR SYDD FEL. Men är känt att string trosor kan skada underlivet när använder för mycket. Men kom en tid bara stringtrosor. Men bygger på idag med body, som har fullt på internet kan köpa body. Affärer tar hem såklart genom att hänga med modet idag.

DET ÄR ETT STORT MODE, SOM VÄXER IDAG BARA BODY STRING, som fyller på fyller sidor på internet. När kvinnor tjejer använder för länge string body, VAD HÄNDER DÅ? Ser röd smal rand, men huden skadas en längre tid. Men även stjärten får en smäll. Blir röd bak när går för länge med string body. Folk vill använda string body ,som är inte bra att använda för mycket av, genom att skadar underlivet stjärten, blir röd när går för länge med body string ,som kan dra åt för hårt när sätter på body.

KVINNOR TJEJER FÅR TÄNKA TILL INNAN KÖPER BODY STRING. Modet växer idag göra sig vacker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.