SOMMAREN -THE SUMMER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hqdefault.jpg

NÄR SOMMAREN KOMMER, DÅ SKA VI TÄNKA EXTRA NOGA PÅ VEM VI HAR RUNT OSS. Vi får bilder att följa och skriva om det.

Vi ser havets vågor slår mot stranden. Hör vågor som slår mot stranden. Ser klippor runt stranden. Ser kille sätter sig i en båt. Båten ser ut som en roddbåt. Mörk himmel känns på natten, genom att himlen är mörk. Ser en kille som sätter sig i en roddbåt. Han gnuggar händerna och röker en cigaretter. Han snurrar en pinne mellan händerna. SER STRANDEN LÄNGRE BORT, KLIPPOR SPRINGER FLERA SVARTA MÄN HÅRET OCH KROPPEN ÄR SVART.

KILLEN BOR OCH LEVER SÅ. Han har skor kängor på sig, men sätter sig i båten och paddlar med en åra. Ser från båten hyreshus. Han bor så när han lever så. Han åker under bron. Killen har svarta ben och svart hår svart hud. Han har så bråttom skyndar sig. Han lägger en brun filt över sig. Bron är inte så hög när han lever där. Men är ute och åker båt med sina vänner. Bron är byggd med lägre brofäste när bygger bron, men är inte så hög. Som håller upp bron.

SER SVARTA BEN KILLEN SITTER OCH RÖKER HAR DEN FÄRGEN PÅ KROPPEN. När vi skriver ,så känns det som Öland ,Gotland, ser ut så där vi försöker beskriva då. Han har vänner runt sig. Ser hans vänner simmar längre bort. Killarna tittar mot bron. Men killarna kliver upp ur vattnet. Killarna sätter sig på stranden och tittar ut. Solen skiner så mycket, men gillar att sola när har värme och sommar. VINTERN ÄR FÖRBI ,DÅ BLIR DET BAD OCH SOL. BADAR OCH SIMMAR.

KILLEN ÄR SVART SÄGER TILL SIN KOMPIS, YES HÖR JAG. Men han pratar på sitt språk. Vi ser killen simmar ut mot havet. Han simmar därute, men får syn på en tjejer med ljust hår. Hon simmar därute samtidigt som han. Det är varmt och vill ut och bada då. Han gnuggar händerna när han ser tjejen. Han ser vacker tjej med ljust hår, ser ut som en ängel. Han tittar på henne länge är som en ängel. Hon är inte som dem svart hud utan vacker som en ängel.

SVARTA KILLEN BÖRJAR SIKTA IN SIG LJUSA TJEJEN. Han tittar på henne. Hon är så vacker. Han simmar ut mot henne där hon badar. Men försöker komma närmare. Tjejen har badräckt på sig. Men vacker med ljust hår. Han simmar mot henne är på väg mot tjejen med ljus hår. Han simmar runt tjejen. Han har svart hud. Hon blir rädd när hon ser svarta killen.

HON SPRINGER MOT STRANDEN. Hon satte på sig sin handduk, och plockar ihop sina saker.

Hon vill snabbt från svarta killen. Hon plockar ihop alla saker innan hon lämnar stranden. SPRANG FRÅN STRANDEN SKYDDA SIG FRÅN PROBLEM.

Men svarta killen viker sig dubbelt ser tjejen, som han fått öga på. Han sätter sig och röker ,och vill bara ha vackra tjejen med ljust hår. Hon är vit och ljust hår, som är inte som dem utan vacker tjej. HAN SIKTAR IN SIG PÅ TJEJEN MED LJUST HÅR.

SVARTA KILLEN SPRINGER TILLBAKA OCH KLIVER UPP UR VATTNET. Men sitter flera svara män och pratar med varandra och har kul. Bad och sol och vill ut och bada. Men killen tänker bara på ljusa tjejen när han sitter där. Men viker sig dubbelt känslor för han när han såg sån vacker tjej.

Han kan inte låta bli att tänka på henne. Han vill dra sina fingrar genom hennes ljusa hår. Han vill bara ta henne tills sig. Hon är så vacker med ljus hud med ljust hår. Han kan inte sluta tänka på henne. Men tjejen gillar inte samma som han. Hon blev rädd och sprang, så fort från killen. Han var svart hud svart hår, som skrämmer henne fast han vill bara ta henne tills sig. HAN PASSAR INTE IN FÖR HENNE DÄRFÖR BLEV HON RÄDD.

SVARTA MÄN SKYR INGA MEDEL NÄR HAR HITTAT SITT OFFER. Killen simmar igen. Han vill ha tjejen. Han såg tjejens ljusa hår, som han blev galen av åtrå. Han vill ha tjejen han blev mer frustrerad av det. Men för tjejen var han för svart hud kan inte vara med honom ens. Hon blev rädd när hon ser han i vattnet.

Han står mot en klippa och lutar sig och vilar en stund. Men simmar ut igen, genom att tjejen gav han energi att söka henne igen. Hon skrattar och badar med kompisar ,som han glömmer inte bort. HON FINNS HOS KILLEN NÄR HAN SÅG HENNE. Hon skrattar med sina kompisar och badar och leker när är sommar. Han ser flera tjejer som badar då. Men han siktar in sig på hennes kompis som är ljus. Han ser henne som en ängel. Men tjejerna är rädd för killarna, men försöker ta sig från dem.

SVARTA KILLEN TITTAR MOT LJUSA TJEJEN SOM ÄR HANS STORA INTRESSE. HON HAR LJUST HÅR SOM HAN ÄLSKAR Han vill ha henne enda han tänker på. Han ser bara den ljusa tjejen framför sig. Han vill ha henne hon är inte som dem. Vacker hud vit hud. Han vill bara träffa henne ta på henne.

Hon har vackert ljus skinn. Han vill träffa henna bara henne vill han ha. HAN SER BARA HENNE DÅ.

SVARTA KILLEN SPRINGER EFTER LJUSA TJEJEN. MEN ÄR SOM GULD FÖR HAN. Killen börjar jaga henne mer och mer. Killen måste ha henne och driver på han. Tjejen blir utsatt för han.

SVARTA KILLEN LÅSER TJEJENS BEN. Han står mitt emot tjejen. Han lägger sina händer över hennes axlar. Han tittar på tjejen rakt in i hennes ögon. Men står mitt emot varandra och tittar på henne. Hon ser hans ögon mot sig. Han lägger händerna mot muren. Men ena handen på andra sidan och den andra handen på andra sidan. Men står och tittar på henne. Killen vill bara ha henne då. Hon är ung och vacker med ljust hår. Vit hud som han älskar. Hon är ung och smal och vacker tjej han vill ha.

Killen går runt henne och tittar på henne. Han sätter sitt ben mot tjejens underliv. Han vänder på henne. Killen drar i snoppen. Han drar och drar i sin snopp. Tjejen försöker ta sig undan han. Hon blev rädd. Hon spottar på svarta killen. Han är så vidrig för henne. Killen försöker vända tjejen. HAN MÅSTE HA SEX. Killen tittar runt sig. Hon är slagen i ansiktet hon är blåslagen av han. Han vänder på henne. Hon ligger på magen. Hon kan inte röra sig ens när han vill ha kul. Hon är halvdöd.

Hon vet inte så mycket vad som händer då. När han våldtar henne då blir hon utsatt för våldtäkt. Hon är slagen i ansiktet. Killen kommer från en plats i Afrika där han är van sex bakifrån. Han kan inte så mycket om sex. Han lämnar tjejen och går iväg.

HON KLIVER UPP EFTER ETT TAG MED SKADAT ANSIKTE, men har skadad sitt liv efter våldtäkten, som händer hela tiden män som kan ingenting om kärlek. Men tar in svarta män, som kan ingenting om kärlek, men sex vill ha som i hemlandet. Men har inte kommit så långt i sin utveckling när har sex. Kan ingenting om kärlek utan kan skada tjejer kvinnor när kommer hit. Men lever i ett land ,som har inte kommit så långt som vi har kommit. Men kommer svarta som är inte som oss. Men det finns svarta, som är som oss såklart. Men nu har det landat svarta med sämre utveckling. VI VARNAR FÖR SOMMAREN.

Hon känner sig aldrig trygg mer efter den hemska våldtäkten som hon blev utsatt för då. Hon är så skadad efter den gången. Hon blev slagen och misshandlad från svart kille, som kan ingenting om oss ens. HON ÄR SJUK EFTER DEN VÅLDTÄKTEN SLÅR OCH MISSHANDLAR TJEJERNA.

IBLAND ÄR KILLARNA FLERA NÄR TAR TJEJER KVINNOR BARN. Men vi lägger ut om varning för sommaren, så länge regeringen inte gjort rätt från början. Skicka hem killar på en gång. Men vi varnar för sommaren. MÅSTE LÄGGA UT EN LAGBOK NÄR VI HAR PROBLEM MÄN.

Men enkla regler när skadar kvinnor, tjejer barn. Men åker ut på en gång, genom att få lugnt från våldtäkter gruppvåldtäkter. Men ingen kille provar ens att jaga svenska tjejer kvinnor om visste åker ut. Men ingen kan göra det enkelt, och vi kan leva med fred från våldtäkter gruppvåldtäkter. EN ENKELBILJETT NÄR HAR SKADAT TJEJER KVINNOR OCH BARN FÅR ALDRIG ÅTERVÄNDA.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.png

MEN MÅSTE LÄGGA UT EN LAGBOK GENOM ATT SKYDDA OSS ANNARS ÅKER KILLARNA UT PÅ EN GÅNG. Måste lägga ut en bok när männen dyker upp i Sverige ,genom att ingen vill åka ut som har tagit sig så långt hit. Men regeringen måste göra det enkelt för oss, genom att skydda tjejer, kvinnor och barn nu.

Men ingen går säker idag när tar in män, som kör med våldtäkter och gruppvåldtäkter. Men blir skadad hela livet. Men kan ni vara, så snäll och skydda svenska folket nu. När männen kommer hit, då blir det cirkus kan inte låta bli oss. Men då måste ni tänka flera gånger innan ni släpper männen över gränsen. VI SKYDDAR BARNEN GENOM ATT FÖRÄLDRAR FÅR VARA RÄDD VARJE DAG ATT DET SKA HÄNDA DEM.

MEN VI MÅSTE HÅLLA KOLL PÅ TJEJERNA KVINNOR BARN IDAG.

NÄR SOMMAREN KOMMER, DÅ GÄLLER DET ATT SKYDDA TJEJER KVINNOR BARNEN GENOM ATT HAR ETT HELT LIV FRAMFÖR SIG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.