KAT- DROGER KAT DRUGSMART

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 113460.jpg

VI HAR ETT SAMHÄLLE MED DROGER. KAT DRUGSMART. Men jorden verkar inte ändra om sig utan värre och värre droger hittar folk på idag. Men när ska folk öppna ögonen idag att det är bara för stunden

TAR KAT DRUGSMART. Men lämnar ut mycket till ungdomar idag, som får testa allt idag, men även Kat – drugsmart ,så det missar inte kul saker. Kat – drugsmart har funnet länge i Sverige men även i andra länder. Men folk hittar internet YES NU TAR HEM KAT DRUGSMART, som tror det blir bra att ta kat drugsmart.

KAT DRUGSMART ÄR ETT MEDEL SOM KAN HÖJA ETT TAG, MEN ÄR KVAR PÅ RUTA 1 IGEN. Men för stunden höjer glädjen hos folk som testar farliga droger.

Men människor som tillverkar kat drugsmart, kan inte se faran i samhället, genom att blandar i så mycket farliga medel i kat drugsmart. SOM SKADAR SIN HÄLSA I LÄNGDEN. GENOM ATT KROPPEN SLÅS UT TILLSLUT. Framtiden ser mörk ut som fortsätter ta kat- drugsmart.

Men folk tar ändå fast hälsan i längden förvärrar för folk, som tar kat- drugsmart. MEN UNGDOMAR ÅKER KANA NÄR INGEN FÖRBJUDER KAT DRUGSMART. Men får inte sälja droger, men folk hittar nätverk droger kokain ,som har vari i farten och är även livsfarligt, att ta den drogen som innehåller hemska saker. Nu kan alla se hur kokain tillverkas idag, så ni kan förstå det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lc3b6s-kokainvc3a4xt-103684601.jpg

KOKAIN ÄR BLAND DEN FARLIGASTE DROG. Men innehåller farliga ämnen BENSIN, CEMENT, KAUSTIKSODAS OCH ACETON som blandar i farliga ämnen.

Men en del länder tar inte kaustiksoda. Men alla kan se hur folk sett ut ,som tar kokain. Kaustiksoda är frätande att använda. Men en del länder tar kaustiksodan när gör kokain. MEN HAR KOMMIT FRAM SETT KOKAIN.

Men kat drugsmart är lika farligt som kokain. Men hälsan försämras hos ungdomar när börjar för tidigt att testa droger SOM LIGGER I TOPP IDAG. Men hittar vänner, men testar den drogen och den drogen. Men världen ser ut så idag.

Men kokain är värre, genom att blandar i farliga ämnen, som vi har på yttre saker ,då är kokain livsfarligt genom blandar i farliga saker, som vi inte ens kan ta i kroppen. Men då är kokain farligt. Men bladet kan lägga mot kinden är bättre än blandningen kör SOM TAR DÖD PÅ FOLK IDAG. Men får problem med näsan som tar från farliga ställen, använder inte samma som andra ställen tillverkar kokain, som ingen ens ska titta mot.

MEN KAT DRUGSMART STÄLLER TILL PROBLEM OM FORTSÄTTER TA KAT DRUGSMART INNEHÅLLER FARLIG BLANDNING. Men ingen ser när folk rör ihop kokar ihop droger, utan folk litar på att allt är okej, som litar på folk som tillverkar kokain. Men innehåller så farliga ämnen, som gör folk sjuk för länge använder kokain. Men då var kokain på tapeten amfetamin, men då köper folk det fast har sett sjuka tar amfetamin längre tid.

MEN ÄR FARLIGT SOM ANDRA DROGER, kat drugsmart är värre än många andra droger, genom att höjer en stund sen åker ner igen. BLIR BEROENDE AV KAT.

Men måste ta igen och igen, men blir beroende som kokain som ingen tänker på. TAR OCH BLIR SJUK DÖR.

FOLK FÅR LIDA NÄR FORTSÄTTER lidande måste förbjuda sluta med kat drugsmart. Men tillverkar hela tiden kat drugsmart.

DET HÄR INNEHÅLLER KAT- DRUGSMART ,SOM TAR DEN SKITEN SKADAR SIN HÄLSA NÄR ANVÄNDER FÖR LÄNGE KAT. Bladen tuggas under lång tid och innehåller amfetaminliknande substanser, även om de inte är lika starka som amfetamin. Av kat upplever man ett milt rus, men man kan också drabbas av fysiska och psykiska skador.

När kat tas upp av kroppen tar det tid för katinonet och katinet att nå det centrala nervsystemet. Efter ca en timmes tuggning kommer ruset. Ruset pågår i flera timmar och når sin topp efter ca 1,5-3,5 timmar.

Vanliga effekter är nedsatt sömnbehov, minskad hunger och ett visst mått av eufori (lyckokänslor). De positiva känslorna följs av nedstämdhet, irritation, oro och svårigheter att sova. Mer omfattande och långvarig användning av kat kan leda till psykos eller depression.

Till de kroppsliga skadorna hör tandskador, problem med magen, avmagring, magkatarr, förstoppning, högt blodtryck och hjärt- och kärlproblem. Man kan också drabbas av sociala och ekonomiska konsekvenser både för individen och för hela familjen. Missbruk av Kat riskerar som annat missbruk att leda till problem med relationer exempelvis inom familjen

MEN VILKEN VACKER VÄRLD BARNEN FÖDS TILL DROGER ATT SKADA KROPPEN MED. Men kommer från amfetamin skadar kroppen. Men kat lika farlig, som andra droger ,men skadar kroppen enormt idag. Men vilken hemsk värld vi föds till bara droger ,som folk kan inte leva än ta droger.

MEN SYND OM FÖRÄLDRAR ,SOM HAR DEN VÄRLDEN JAGA BARNEN DÅ, som har den hemska världen utanför dörren. Men vi måste ta upp om Kat- drugsmart, genom att vi har ungdomar som växer upp. Men till och med familjen kan acceptera droger, genom att själv visar vägen till stora problem, som amfetamin som kat-drugsmart kommer ifrån.

Men kan inte folk leva utan ta droger? MEN VÄRLDEN ÄR GRYM FÖR BARNEN ATT VÄXA UPP NÄR FÖRÄLDRAR GÖR SOM DE GÖR. Ibland måste man vara vaken på allt när vi har en värld av droger. Men vi lägger ut om hemska droger, som folk tar så lätt. Men tänker inte ett dugg på sin hälsa, kan till och med fastna i skiten ,som folk tar och knaprar så lätt. Kan tugga på kat drugsmart.

Men världen är hemsk idag när ingen kan leva utan droger. MEN MÅSTE BLI ETT STOPP PÅ DROGER. NU TOG VI UPP OM FARLIG DROG KAT- DRUGSMART.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.