GE HJÄLP NÄR DET BEHÖVS- GIVE HELP WHEN NEED

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ccf446ef50c07299b931e7f5ecae87d.gif

DAG KAN MÄNNISKOR HAMNA I PROBLEM NÄR LANDET SER UT SOM DET SER UT IDAG. Pengar arbetslöshet svårt att hitta arbete. Folk lärt sig ta sig fram på lånade pengar, som en del kan bli utsatt för. Vem ska vi skälla på när plånboken är tom???? Vem ska vi vara arg på när vi försöker rädda vårt liv, men måste låna igen och igen. Men ska överleva på lånade pengar?

NEJ SÅKLART. Men varför hamnar människor i den fällan låna pengar av den och den??? Vem ska vi vara arg på??? När människor måste ringa en person frågar om pengar, kan du låna ut till mig??? Kassan är tom har inte pengar till mat ens???

Men vad har du gjort med pengarna då när fick lite pengar av oss???? Du lånar då pengar av oss. Men är slut igen slut igen pengar går åt hela tiden. Jag måste betala det jag lånar till då. Jag måste betala den fakturan ,och då räcker inte pengarna till för dem. Pengar tar slut hela tiden, genom att måste ringa den personen låna pengar som hatar det. LÅNAR PENGAR.

Genom att kommer aldrig till ruta 1 ens. Men lånar igen och igen pengar tar slut hela tiden. Men måste låna pengar när pengarna är slut, ser kontot står noll på. Men måste ringa igen be om lån ,som måste lämna tillbaka pengar till dem. Men blir en rundgång låna lämna tillbaka. LÅNAR LÄMNAR TILLBAKA, MEN SKA VI LEVA SÅ???? Men vart är haken låna lämna tillbaka och pengar är slut hela tiden. Lånar igen och igen, men får aldrig pengar över till kul saker.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är afternoon-tea-deborah-macy.jpg

VI MÅSTE GÖRA KUL SAKER ,GENOM ATT HÖJA OSS SJÄLV SÄTTER VÄRDE PÅ SIG SJÄLV, genom att höja energin glädje ,som gör oss lycklig tar en fika med kompisen.

Men åt en lunch med min kompis, vi tog lite pengar till det, genom att visa glädje sitta tillsamman, och ta en fika eller lunch, som gör livet kul när vi kan ta en fika prata med kompisar, och ger glädje till oss själva genom att behålla sociala livet ,SOM ÄR VIKTIGT ATT BEHÅLLA SOCIALA LIVET, som lyfter glädjen mer än allt annat då. SÄTTER STORT VÄRDE PÅ OSS SJÄLVA.

DET ÄR VIKTIGT ATT GÖRA KUL SAKER ,ÄVEN OM DET KOSTAR PENGAR. Men folk blir glad när får ta en fika eller lunch ihop. Vi behöver sociala livet, som är viktigt att göra kul saker ihop. Vi känner oss glad att träffa människor ,som vi behöver göra kul saker.

Men finns en del människor som har svår leva idag när vi har arbetslöshet, SOM STIGER TILL MAX ARBETSLÖHET. Men vi tappar lusten går ner till arbetsförmedlingen igen finns inte arbete ens går hem. Men sitter med lånade pengar mer och mer genom att inte räcker till att leva socialt. Regeringen delar ut för lite pengar ,som får bidrag idag. Folk får lida av det genom att kostar att leva.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fashion-illustration-drawings.jpeg

MEN MÅSTE LYFTA MOBILEN OCH RINGER ETT SAMTAL, kan du låna pengar till mig, genom att ingenting räcker till mig. Jag måste betala hyran eller andra saker ,så jag kommer inte efter och hamnar hos inkasso kronofogden.

MEN VAD GÖR DU MED PENGARNA, du fick låna förra gången av oss?

Men måste betala hyran och andra saker. Men tog en fika med min vän, men vi åt och hade kul. Men nu har jag tomt på kontot igen. MÅSTE BETALA VIKTIGA RÄKNINGAR.

Men måste betala den fakturan, men ta den fakturan och betalar mobilen, som måste betala kan ringa då. MEN MÅSTE LÅNA IGEN AV ER. Men tar pengarna slut hela tiden. Men vad less jag blir på att låna och låna pengar av er. Har du inget eget liv ens utan pengar går ut ,har kul går till skit, du är ute och har kul.

Men måste låna igen och igen. Men när ska det ta slut låna och låna, du gör så hela tiden. Men lånar av oss, men vi vill att du tar tag i ditt liv när du lånar av oss hela tiden. Men måste bli en ändring på det. LÅNA LÄMNAR TILLBAKA. Men har tomt på kontot måste låna igen. Men när ska det ta slut låna lämna tillbaka då.

DET TAR SLUT OM VI HJÄLPER TILL. Men måste låna ,då kan inte ens lämna tillbaka pengarna, genom att lånar för att täcka upp sitt liv. Men lånar pengar till att betala sina räkningar. Men måste låta bli att lämna tillbaka pengar, tills du kommer på ruta 1. Men lånar och lämnar tillbaka blir en rundgång, låna lämna tillbaka, då fungerar livet dåligt för människor ,som hamnar i den karusellen LÅNA LÄMNA TILLBAKA.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6ca1e51f1894a0276b7840b620289735.jpg

VAD SKA FOLK GÖRA DÅ? Låt låna pengar när har kris i kassan. Men lämnar tillbaka, då måste låna igen. Men kommer inte kapp ens när börjar den karusellen.

LÅNA LÄMNA TILLBAKA, som folk blir sjuk av, en del hatar att låna pengar, men måste fråga om lån när ska täcka upp räkningar ,som ska in då.

Men måste betala sina räkningar, som folk måste förstå, OCH DÅ ÄR DET BÄTTRE ATT LÅTA MÄNNISKOR KOMMA IN PÅ RUTA 1, och då hjälper vi folk till ett bättre liv. Men låna pengar ,då får ett problemliv när hamnar i kläm att låna lämna tillbaka, då blir det fel kan inte ens lämna tillbaka fattas pengar sen. Men vad ska folk göra då?

HJÄLP MÄNNISKOR KOMMA IN PÅ RUTA 1. LÅT BEHÅLLA PENGARNA OCH SLUTA RUNDGÅNGEN. Måste få hjälp när hamnar i skuldkarusellen låna lämna tillbaka, men fattas pengar varje gång. Men ringer igen, kan jag få låna pengar fattas till hyran eller andra saker räcker inte till hyran är hög. Men kan låna igen men den här gången ska vi hjälpa dig att leva bättre liv. När vi har arbetslös, då måste folk ta bidrag får från dem.

Men regeringen lägger inte ut ,så bra arbeten idag. Men fattas pengar att överleva på små bidrag, och folk får rundgång låna och lämna tillbaka, som blir när lånar pengar som blir stressad av det. MEN BÄTTRE GE EN CHANS TILL BÄTTRE LIV, istället för att låna lämna tillbaka ,då ska hjälpa dem, genom att slippa rundgång låna lämna tillbaka ,som blir när måste låna av folk.

Ibland måste vi hjälpa människor komma in på ruta 1 slipper problem. Men det bli rundgång låna lämna tillbaka, då ska ni hjälpa folk rätt såklart. Men kan komma tillbaka börja om sitt liv genom hjälp när har kris ,då är det mycket bättre ge hjälp när barnen har problem. BÄTTRE ATT HJÄLPA BARNEN ,ISTÄLLET FÖR ATT STÖKA TILLL FÖR DEM.

VI HAR EN REGERING TÄNK PÅ DET.

Ibland kan föräldrar bli sur på barnen låna pengar. Men vi måste hjälpa till när vi har regering, som lägger ut så lite arbeten. Men får lite pengar från arbetsförmedlingen, men måste låna av föräldrar kan bli utsatt för det. Men vi ser det är bättre hjälpa till när vi har regering, som ger dåligt bidrag, låta leva och ha kul även om det fattas pengar. MÅSTE HJÄLPA TILL.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7f9c04ee3e80ec0686ce67343970e5cc.jpg

Men låt barnen komma på ruta 1 ,genom att sluta låna lämna tillbaka, SOM BLIR FEL RUNDGÅNG. Har ni pengar, så kan ni hjälpa till, så kan leva genom att slippa lämna tillbaka, HAR INTE ENS RÅD ATT LÄMNA TILLBAKA, då ska ni hjälpa dem leva och sluta lämna tillbaka, tills kommer in på rätt väg.

MEN VI SETT ATT FOLK MÅSTE GÖRA SÅ GENOM ATT ANNARS HAMNAR FEL, mår dåligt att låna varje gång fattas pengar. Men måste ringa samtal till sina föräldrar, kan ni låna ut pengar? JA DU FÅR LÅNA, men vi gör lite annat nu, du får komma in på rätt väg idag.

Men du slipper lämna tillbaka rundgång får pengar, istället för att låna lämna tillbaka, då får du aldrig bra ens ,du måste lämna tillbaka pengar när du har inte råd ens. Men blir fel låt komma tillbaka på ruta1, sluta låna pengar som blir en rundgång. Men vi hjälper dig tillbaka ruta 1. MEN ÄR DET BÄSTA AV ALLT MÅSTE BÖRJA OM HELA TIDEN. DU FÅR PENGAR AV OSS.

FOLK BLIR SJUK NÄR EKONOMIN ÄR I BACKEN. Men bättre glädja dem istället för att är sur på dem.

Lånar lämnar tillbaka blir ett jobbigt liv ,men kan må så dåligt när har problem pengar, och mår sämre och sämre. Nu har vi mycket arbetslöshet. MEN HJÄLP DEM RÄTT KAN INTE RÅ FÖR NÄR VI HAR REGERING ,SOM DELAR UT LITE ARBETE. Men åker på bidrag och nu får folk lägga ner, istället för att skydda företag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.