GLAD PÅSK – HAPPY EASTER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pc3a5sk-birgitta-andlig-inspiration1.png

IDAG ÄR INTE SVERIGE SOM FÖRUT GENOM ATT LANDET HAR STÖTT PÅ PROBLEM ATT FIRA SOM DE VILL. Men det finns folk som struntar i firande och gör på sitt sätt. Åker till fjällen när vi ska ta det lugnt idag, genom att landet fick problem med värsta virus coronavirus. Men Sverige har döpt om coronavirus till sitt. Men vi döper inte om utan kallas för coronavirus.

Men folk åker som förut när vi ska hålla avstånd, tills allt lägger sig. Men ökar på problem när vi ska minska spridningen, men ökar på och längre får vi sitta inne eller hålla avstånd ,så länge folk gör fel. Men fira påsk ska alla göra även om vi har coronavirus ,så ska vi ändå fira på vårt sätt. NÄR VI MÅSTE ÄNDRA OM SVERIGE.

Påsken kommer ändå fast vi har problem att göra som vi vill fira med barnen barnbarnen, som jag hade önskat. Men får se framtiden ann när man har ett land i kaus. TRIST ATT FOLK INTE KAN SKÖTA SIG.

MEN JORDEN HAR ALDRIG VARIT SÅ MÖRK SOM NU. Vi ser att vi måste ändra om till det bättre idag. Men då måste alla vara med och hjälpa varandra. Men vi måste ändå fira påsken ,som kommer varje år. Men även dra in på alkohol, som kan flöda hejvilt hos folk. Men flödar droger och alkoholen som firar med då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är angel-of-grace-heaven-and-earth.jpg

Men fira ska vi ändå göra. Men tänk på barnen påsk med påskkärring, som hör till. LEK TILLSMMANS MED BARNEN ,SOM ÄR BARNENS HELG ATT TÄNKA PÅ.

MEN ALKOHOL HÖR INTE TILL till låt barnen få fira sin påsk i år. Men dra ner på allt, så familjen kan leva utan att hamna i konflikter och bråk, som blir när ni dricker för mycket. Men finns så mycket skadade familjer när alkohol får leda dem. I ÅR TITTAR NI MOT ALKHOLFRITT ,så barnen får leva idag.

DRICK ALKHOLFRITT I ÅR genom att glädja barnen, genom att många barn far illa idag när storhelgen kommer, då kan många barn bli skadad efter storhelgen. Men låt barnen minnas påsken med glädje och kärlek nu. GE BARNEN GLÄDJE I ÅR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.