DATOR – COMPUTER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är famous-paintings-keyboard-stickers-keyshots-fb__700-png.jpg

VI FICK BILDER såg satte fast skärmen på datorn, satt fast konstigt knepig bild. Det är bärbar dator det handlar om. Men finns många stativ till bärbar datorn. Folk satt och skrev, men hade stativ som såg ut så. Kan sätta stativ på väggen eller köper stativ, som fungerar bra för folk. Det finns massa stativ för bärbar datorn. Men folk gillar ergonomisk bra att sitta jobba med datorn.

Det har kommit mycket till bärbar datorn, genom att folk köper mer bärbar dator. Yngre äldre gillar bärbar dator, lätt att ta med sig än stationär datorn som tar tid att sätta upp när man flyttar ,då måste ha plats för stationär datorn. Men det finns så mycket bra saker till folk ,som vill köpa bärbar datorn. MEN DET FINNS ALLTID PROBLEM NÄR INGEN SER FRAMTIDEN. HUR DATORER FUNGERAR FÖR FOLK. Vi har internetvärlden, som går på hela tiden. Men folk kan vara blind, som bygger datorer när hittar på bra saker för folk.

Men i längden vad är bäst stationär dator eller bärbar dator?

Det är en smaksak, men i längden vad blir bäst för folk ,som älskar sitta jobba med vid datorn? Men folk som är van stationär datorn ,som köpte första datorn känner mer för den datorn. FOLK GILLAR ATT SITTA BRA VID DATORN. Men även kan skärma av sig när sitter vid datorn och skriver. Men måste hitta plats till stationär datorn.

Men folk kan flytta lätt med bärbar dator. Men stationär dator måste hitta en plats i ditt hem. Men hittar bra plats i hemmet ,FÖR DIN STATIONÄR DATOR, SOM ÄR BÄTTRE SÄTTET ATT SITTA VID DATORN. Men folk köper bärbar dator som är bra på sitt sätt. Men i längden blir det nacken som tar styrk när sitter fel.

A portrait of a beautiful woman with a laptop while lying on the sofa

Men köper lite skärm 13 tum, som är vanligt att köper lätt att bära med sig. Men kan även köpa mindre skärm 12 tum. Men lätt att bära med sig väger inte mycket ,som bärbar dator som fanns på den tiden. När kommer stora skärmar till bärbar datorn KUNDE SE BRA, TUNG ATT TA MED SIG, som var bättre än 13 skärm.

Men finns mindre skärmar sitter vid datorn, som blir fel i längden. Surfplattor är kul att testa för folk, som är van dator ,men är inte samma sätt som bärbar datorn. Kan skriva fel surfplattan men samma mobilen. VI GILLAR INTE DET.

Men bästa upplevelser är stationär dator med bra skärm såklart. Men sitter bra när vi jobbar vid datorn. Men folk har problem att gilla allt när datorn dyker upp små skärmar och stora skärmar, SOM ÖKAR GLÄDJEN FÖR FOLK SOM GILLAR ATT SITTA VID DATORN, väljer först stationär datorn. Men är van sättet att sitta skriva från den.

Men tar hjälp av bärbar dator kan dela upp arbete när är ute och åker, då kan folk lätt ta med bärbar datorn, som lätt att packa ner när åker iväg till olika ställen. Men stationär datorn får stanna hemma ,och tar den när kommer hem. Men bästa livet är att tänka på när bygger bärbar datorn ATT TÄNKA PÅ STORLEKEN PÅ SKÄRMEN SOM EN DEL GLÖMMER BORT. Vi kan bli trött i ögonen när köper för liten skärm.

Men fanns stora skärmar som var mycket bättre än nu. Men vägde mycket mer än idag, lätt att packa ner när ska iväg. Men i längden är det inte bra att sitta så. MEN BÄSTA SÄTTET ATT SPARA HÄLSAN STATIONÄR DATOR hitta en plats i ditt hem, som blir bättre i längden. Men finns datorer som gör dagarna bättre när vi jobbar med datorn.

MEN SKOLORNA KÖPER IN SURFPLATTAN GENON ATT SPARA PENGAR. Men i längden blir det inte ens bra för barnen att sitta med surfplattan genom att skärmen är 10 tum. Men vanlig stationär dator kan du köpa stora skärmar. 29, 30 tum och mer. Folk kopplar ihop teven med datorn. Men får en annan upplevelse sparar hälsan och ögon, nacken, som kan ta stryk när sitter och hänger vid bärbar dator för länge.

Men har sett att blir inte så bra för folk som köper bärbar datorn. Men även fel för barnen, som får sitta och hänga vid bärbar datorn surfplattan, som är bra på saker att söka saker och ting. Men sitta med surfplattan längre tid när går i skolan, läser allt på den ,då blir det sämre för barnen än att läsa vanliga böcker ,som förr i tiden. SURFPLATTAN KAN VI TA TILL ANDRA SAKER, SURFPLATTAN ÄR FÖR LITEN ATT SITTA MED FÖR LÄNGE.

Men mycket skolarbete läggs på internet sparar papper. Men i längden vem får lida då??? DET ÄR BARNEN SOM FÅR LIDA NÄR HAR SÅ KONSTIG UNDERVISNING. Men barnen måste be lärarna dra ut papper, så kan göra uppgifter ,men finns barn som tycker det är jobbigt att sitta med surfplatta som är liten text 10 tum kan en del vara ,som är den större surfplattan.

Men kan använda surfplattan leta saker eller andra kul saker. Men sitta jobba med surfplattan är inte bra ens. Men bäst för eleverna får använda stora skärmar stationär dator, genom att spara barnen från problem. Men finns skärmar som har stor storlek att sitta vid. Men även vila från datorn OCH TAR VANLIGA PAPPER SOM FÖRR I TIDEN GENOM ATT SKYDDA BARNEN.

Läsa böcker på internet ,som är inte bästa i längden BÄTTRE LÄSA VANLIGA HÄRLIGA BÖCKER ,som finns så mycket på marknaden idag.

Men vill spara på papper. MEN KAN SPARA PÅ ANNAT SÄTT än förstöra skolan idag. MEN LÅT BÖCKERNA LEVA KVAR NU, istället för internet som är så tråkigt att läsa böcker där. Men kan läsa viktiga saker vi måste använda oss av internet.

MEN BÖCKER SKA LEVA KVAR GENOM ATT VI BEHÖVER DEM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.