HUS – HOUS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 729229-1.png

VI FÅR BILDER PÅ GAMMALT HUS , gamla tak som folk måste ta hand om. Ser en list runt taket. Men bakom taket ser först foder som skyddar. Men var tomt med skydd men är gamla hus. Men får mycket jobb med taket. Ser gamla tak från annan tid. Sprickor i taket. Ljusgrått tak. Ser ut som foder, men har försvunnit mycket från den tiden. Folk sköter inte om huset på rätt sätt eller dålig kunskap om huset. Såg inte till isoleringsmaterial.

Var dåligt isolering mot vind och regn och snö. DET FANNS NÄSTAN INGEN ISOLERING.

Kan bli lite kyligt där, har dåliga hus med dålig renovering. Vi ser huset ser slitet ut. Det fanns nästan ingen isolering när man tittar mot taket. Men ser huset, ser sliten ut ,genom att färgen är borta på en del ställen. Men sköter om huset dåligt. Vi ser träplankor är svart som måste bytas ut. HUSET SÅG HEMSK UT MEN MÅSTE HELRENOVERING.

Folk går och tittar på huset ,genom att huset är till salu. Folk går och tittar på huset. Men räknar vad kostar att renovera. DET BLIR FEL NÄR SKA LÄGGA SÅ MYCKET PENGAR PÅ ETT SÅ GAMMALT HUS. Men ser hemsk ut, huset som folk tittar på. Tar fram pärmar kollar på ritningen. Men tittar mot banken. Men kliar sig i huvet, var mycket att renovera och kostar pengar att fixa huset tipptopp. MEN FOLK HAR REDAN SLITIT UT HUSET. Som folk ska betala för.

Men folk sätter sig ner och tänker igenom kostnader. Men huset kommer bli dyrt att renovera. Ser sliten ut färgen har skalats av. Men vet inte om ska ta huset ens. Men blir dyrt att renovera. Ser har barn. Familj som vill ge familjen ett perfekt boende. Men vi ser gammal bil på gården. Huset är gammalt och dyrt att renovera. MEN MÅSTE BETLA FÖR SLITET HUS. MEN VAD FEL DET BLIR I SAMHÄLLET.

Men har stor tomt, mycket bra att bo för barnfamiljen. Men kostnaden för dem är inte så kul alla gånger när vill sätta bo. Men stöter på gamla hus med renovering, som har inte gjort så mycket åt det. MEN FEL ATT TA SÅ MYCKET PENGAR FÖR SÅ GAMMALT HUS. Folk har inte gjort så mycket där. Men det blir fel mot barnfamiljen betala så mycket bara för att bo bra, då måste hända saker i samhället.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 334428.jpg

Men säljer så dyra hus ,som är så sliten som måste gå igenom från topp till tå. MEN BLIR FEL ATT ENS KÖPA SÅ DYRA HUS SOM MÅSTE RENOVERA ALLT. Men när ska folk vakna upp.

Men köp inte så hemska hus, som är inte renoverat hus. Måste bli ändring på det, genom att det är så fel att lägga så mycket pengar på ett gammalt hus, när ingen gjort något åt det. MEN BÄTTRE LETA HUS SOM SER BÄTTRE UT, eller en del bygger nytt ,som bli billigare än renovera så gamla hus. Men världen är upp ner idag. Slitna hus som folk lägger pengar på.

MÅSTE BLI EN ÄNDRING I SAMHÄLLET GENOM ATT FOLK SKA KUNNA LEVA OCH BO IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.