JEHOVAS VITTNEN-JEHOVAH’S WITTNESSES

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c88a21e1490c663df2690bc6c74a0233.jpg

VI SKA TA UPP OM EN SEKT JEHOVAS VITTNEN SOM VÄXER IDAG. Men ingen känner till Jehovas vittnen, som kommer från andra länder och söker trygghet i sekten. Vi har sett att ökar idag när vi känner otrygghet i landet, att människor söker trygghet när vi har bråk och krig. Men vi fungerar så när vi blir orolig, då vill vi känna guds ord. Går och ber hos dem.

JEHOVAS VITTEN GÅR RUNT OCH BJUDER IN FOLK, SOM FÖRR I TIDEN. Men folk känner inte till hur fungerar sekten. Men allt ser så fint ut när ringer på dörren till människor, som behöver extra tröst idag, då kan kyrkor sekter öka, genom att be en stund när landet håller på att falla sönder i tusen bitar.

Vi har fått problem med coronavirus, men även bråk och krig som jorden fyller med idag. Men folk flyr och söker tak överhuvudet när krig och bråk ökar i länderna kommer från annan kultur. MEN BER TILL GUD, som flesta gör när har krig och bråk. Men för att lugna sig en stund.

Men då kan sekter öka, då växer sekter när söker friheten en stund från stress och konflikter i vardagen. VÄRLDEN ÄR SÅ MÖRK IDAG. SOM ÖNSKAR EN BÄTTRE VÄRLD. Men folk gör så genom att lugna sig.

Men så finns det sekter, som ökar enorm idag när vi har bråk och krig. Men söker tröst en stund, men börja gå bibelstudier efter haft besök av Jehovas vittnen. Men är inte fel att lugna sig när vi har en jord som är svart. Men pratar mycket om djävulen och demoner ,som skrämmer dig. Kan bli rädd i onödan. MEN ÄR TREVLIG OCH KUL ATT UMGÅS MED, SÅ LÄNGE DU ÄR MED.

Men vi vill varna för Jehovas vittnen, genom att kan bli fast längre tid eller hela livet. MEN FÖRLORAR VÄNNER NÄR DU GÅR UR JEHOVAS VITTTN. Ni kan vara nyfiken och träffa vänner ,som är kul att umgås med. Men allt är så fint, när ringer på dörren.

DU BJUDER IN DEM OCH SÖKER TRÖST NÄR DU HAR PROBLEM med saker och ting. Men börjar gå på möten hos Jehovas vitten. Men får gemenskap när du börjar hos dem. Men träffar vänner och hittar gemensamma intressen. Men går på möten och lyssnar på dem. Du är fast med dem, men kul att umgås blir bra vänner med dem.

Hälsar på hemma hos dig. Men allt är kul hos dem nya fina vänner, som ber till GUD och har samma tro som dig. MEN HAR HITTAT VÄNNER.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpg

MEN ALLT FUNGERAR BRA ,TILLS DU EN DAG VILL LÄMNA JEHOVAS VITTNEN KÄNNS FEL FÖR DIG. Men upptäcker en dag att du vill lämna sekten eller vänner ,som har problem och stänger av dig.

Men kan hända du gör fel i Jehovas Vittnens ögon. STÄNGER UTE DIG STÄNGER AV VÄNSKAPEN. Men får söka nya vänner, som är inte enkelt att söka nya vänner. Men hejar inte ens på dig, så hård är Jehovas vittnen. Du är död för dem.

MEN KAN HAMNA UTANFÖR VÄNNER DU LÄRDE KÄNNA. Men hejar inte på dig om ni hamnar i problem. Kan vara familjen, som får problem, då kan du bli utesluten fast du lovar bättra dig. Men känner dig ensam. Var så glad att lära känna nya vänner.

Men kan hitta fel hos dig. Men du har vänner ,som stökar till för er barn kan göra saker ,som stökar till ännu mer för dig. Men vi kan bli utesluten från Jehovas vittnen om får reda på det. Men kan hitta vänner hos Jehovas vittnen och har kul ihop. HEJAR INTE PÅ DIG.

Men kan inte umgås om ni gör fel hos dem. Men stänger dig ute för livet hejar inte på dig. Men kan ha barn med i Jehovas vittnen, som stökar till, men kan bli utesluten genom att kräver att barnen gör rätt. JEHOVAS VITTNEN ÄR STENHÅRD.

Men får inte göra fel. Men hejar inte på dig, som har hittat vänner gillar. Men en dag ,då händer det något hejar inte på dig ,genom att ser ner på dig. Men gått emot guds ord ser demoner djävulen när följer dem går allt bra. MEN FÅR PROBLEM NÄR DU INTE SÅG I TID.

Om du ändrar om hittar andra kul saker, då kan du glömma bort Jehovas vitten, du har gått emot dem. Men får söka andra vänner, men församlingen hejar inte på dig. Men kan hamna blåsväder genom barnen gör fel. MEN DU KAN FÅ ENEROMA PROBLEM NÄR ALLT UPPDAGAS.

4 reaktioner till “JEHOVAS VITTNEN-JEHOVAH’S WITTNESSES

 1. http://WWW.JW.ORG är våran(Jehovas Vittnens) hemsida. Vi är ingen sekt, vi har varit allmänt erkända som en religion i alla länder ett bra antal år nu..haha
  Det är världens mest översatta hemsida. På mer än 900 olika språk.
  Har man ingen bibel och man vill ha i en fysisk form och inte digital så får man det gratis..
  Allt är gratis inget kostar…INGET. Hela våran organisation går på anonyma frivilliga donationer. Ingen ombes att man ska donera om man inte vill!
  Sen har vi:
  Gratis bibelstudier med individer i person eller Zoom eller vad än som passar den intresserade.
  Videoklipp, filmer, artiklar, böcker, Bibeln(välj vilket språk som helst, gratis app som innehåller allt som hemsidan gör fast i telefoner för både android och IOS.
  Om man vill va med på ett Jehovas Vittnens möten så hjälper appen och hemsidan dig att hitta närmsta mötes lokal och tider.. vem som helst kan bara komma in. Ingen kostnad och man måste inte vara klädd i kostym och klänning(även fast vi vittnen har på oss det) och man kan gå när man vill och ingen tvingar någon till något!
  Välkommen!
  (Sen får nog denna sidan uppdatera sin information, mvh!)

  1. Men hittar en ljus väg när börjar lära mig om andra sidan ,då har gått ur Jehovas vittnen. Hittar skattkistan, men hittar ljus väg där var mer spänning än Jehovas vittnen sitter fast i mycket mörker skador från familjer som är sjuk från dem. Men har ingen fri vilja när är med där. Men Men Gud är stor energi ber till. Men samma med Jesus kommer från Light, hans plats, KALLAS LJUSET TILL JORDEN. Men lever på andra sidan planet. Han lever på andra sidan, men kallas för planet där han bor med flera där. JESUS har haft flera liv men bor med män. GUD är stor energi folk ber till att lugna sig, som han visar på sin tid. Men folk ber till Gud men han kan inte komma till människorna. Men energin kan komma till oss. Men vi ber för att lugna oss ,som Jesus på hans tid lärde oss att be lugnar oss.
   Jungfru Maria var på jorden födde Jesus. Men hon hade Josef en man. Men födde Jesus, som har en pappa Josef men hade sex på den tiden. Men var en mörk tid när Jesus födes jungfru Maria och Josef. Men kvinnor och män gifter sig. Men Jesus fick gifta sig med kvinna som föräldrar såg ut till han. Men hade sex och fick barn. Jesus har aldrig gillat sin fru men föräldrar som valde till han. Men var så på den tiden. Men Kyrkan har skrivit fel genom att män och kvinnor gifter sig och fick barn. Men det är vanligt att valde fru och män till sina barn, som en del länder har idag. Men folk kan be till Jesus och jungfru maria. Men ber till energi hinner inte med när alla ber till Jesus och Jungfru maria, men ENERGIN KAN LUGNA SIG MED. Men kan inte komma till dem som ber till kolla, så många som ber till Jesus och Jungfru Maria. Men energin lugnar när ber till dem. Men Jesus visar på den tiden när han bad till GUD. VAR STOR ENERGI SOM LUGNAR MÄNNISKORNA.

   Birgitta Andlig Inspiration

 2. Sen har ni fått fel på uteslutnings ämnet, och varför det finns och vad tanken med begränsad kontakt är. Alla ignorerar inte dig. Beror på om du är döpt och att man återupprepade gånger gör saker som tydligt sägs inte accepteras, UTAN ÅNGER.. och det är svårt att bli utesluten om man bara gör misstag. Bara allvarliga saker som om och om och om görs som man blir utesluten. Men man får fortfarande komma på möten och så vidare! det är den viktiga delen. Om du inte ångrar sånna beteenden så kan du inte bära Jehovas namn eftersom du inte följer dem saker som Jehova i Bibeln tydligt säger är fel.
  Och minskad kontakt är svårt för båda sidor, men det är för att skydda sin tro. För att man blir som man umgås.
  Man man kan alltid komma tillbaka till öppna armar om man uttrycker en önskan att leva enligt Guds normer och visar det!
  Det konceptet är inte nytt och enbart något Vittnen har.

  Exempelvis..Alla sporter har regler, bryter man dem regelbundet utan ånger är man inte med i laget.

  1. Jag var med för många år sedan. När jag var ung ,då ringde Jehovas vittnen på min dörr. Jag bodde i Göteborg. Men var med längre tid ,men såg mycket fel gjorde mot sina barn. Men har barn var rädd om mina barn.Men kände fattas saker när var med då.

   Men var inte nöjd tills hittar min väg där ljuset dök upp hos mig. Men hittar svar på saker och ting och möta på ärkeänglar ,men har hört kallas för ARCH WINGS ÄRKE VINGAR. Som är mäktig och stor 5 meter lång. Men även mötte på Great Master ,som är en del i mitt arbete. Skyddsänglar och guider. Men lärde mig andra sidan som lever så nära oss. Men även lärde mig till Medium. Men lärde mig om 22 vackra varelser ARCH WINGS, som lever på andra sidan som äger härlig energi kärlek och glädje ger mig. Men är vacker att se med sina vackra stora vita vingar. Men har fått gåvan att se känna andevärlden och BIG HEAVEN dök upp hos mig. Kommer från Light. Men hittar sanningen hur allt är då. Men tar bort rädslor vi tar upp mörka världen pratar om.

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.