SVERIGE SWEDEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f4589bcc12064c7a19a8d15ba248aed0.png

VI FÖLJER BILDER. Ser någon klättrar upp  för en vägg. Han försöker ta sig in någonstans. Men han har svårt att göra det. Men han sätter sig utanför huset. Killen har problem.

Men är varmt ute och solen skiner. Men har mörkt hår och svart hud. Han har mörka kläder på sig. Han röker en cigarett. Hans land har puttat han till annat land när skjuter vilt har krig. Men killen har ingenstans att bo fast han bor i Sverige. HAN FICK DÅLIG HJÄLP AV SVERIGE SATT INTE SÄKERT ENS.

Killen har problem med allt, men ingen har lust att hjälpa han. Killen har problem med mycket alkohol. Nu hade han tänkt ändra om sitt liv. Men Sverige har svårt att hjälpa han. Men har en annan syn på det. HAN HAR HAMNAT LITE FEL I SAMHÄLLET. Men har ingen kunskap om landet.

Han hade tänkt lämna tjejen för längesen. Men hänger ihop med henne. Men hon skickar ut killen blir less på han. Han dricker för mycket och hon orkar inte med han. Han har hamnat fel och dricker mer och mer. MEN ÄR LÄTT ATT HAMNA FEL ,NÄR BJUDER RUNT ALKHOLEN SOM STÅR PÅ BORDET.

Men Sverige är dålig att hjälpa killen. Han har alkohol problem, som blev värre när han kommer hit. Men lätt att dricka och har kul i landet. MEN SVERIGE ÄR KÄND PARTYN FESTANDE FOLK DRICKER FÖR MYCKET Men lätt att hamna fel när blir van svenska vanan, då kan folk hamna i problem.

Sverige är inget bra land att leva i, har så mycket problem hela landet. Har knapert med pengar, som har knapert med allt ,som en del kan stöta på när ser mot Sverige. Men Sverige kan folk uppleva rikt land när ser allt, som bygger hela tiden. Folk får lättsamt liv. Sverige är drömmar för en del människor ,ser allt som finns i landet. Allt är så enkelt där. MEN PROBLEM FOLK.

Bygger fina lägenheter hus. Men bilden ser så fin ut när tittar mot Sverige. Men landet kan ge problem till människor som flyttar hit. Idag kan folk få problem, genom att landet har svårt att skydda människor. LANDET ÄR INTE PERFKT NÄR DET GÄLLER FESTANDE.

VI LÄGGER UT OM SVERIGE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.