BARNEN- CHILDREN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a7717b554e87fb73be65be79df7a2ad5.jpg

VI HAR BLIVIT CHOCKAD NÄR MAN HÖR BARNEN BLIR TESTAD FÖRST INNAN ANDRA TAR SPRUTAN. Men galna föräldrar, som tillåter förstöra barnens liv. Men vi förstår inte hur föräldrar tänker ens ,när tillåter ta sprutan innan andra får ta sprutan.

Men testar barnen, som kan även bli sjuk av sprutan. Men hur säker är föräldrar, att barnen får problem i framtiden, genom att barn ska undvika sprutor, så mycket de kan. DET HANDLAR OM FRISKA BARN SOM DE UTSÄTTER NU. Men var för äldre människor och underliggande sjukdomar ,som skulle ge sprutan till. Men skulle få först sprutan ,men nu ska friska barn utsätta sig för andra ska ta sprutan och är frisk som testar.

MEN BLIR RÄDD NÄR VI SER FÖRÄLDRAR GÖR SÅ MOT SINA BARN, vad tänker föräldrar med. Men vi vet att äldre gamla ligger dåligt till. Men nu får barn ta innan andra ,men vilken galen värld vi lever i. Men förr, då var vi emot testa på djuren. Men nu testar på barnen.

Men vilken galen värd vi lever i. MEN VI TYCKER SYND OM BARNEN, som har föräldrar som tillåter testa sprutan innan är säker, att händer ingenting med barnen.

Men testar på dem först innan andra barn ska ta sprutan mot coronavirus. SVERIGE ÄR GALEN, BARNEN.

MEN VAD TÄNKER FOLK MED SOM ERBJUDER DET. Innan är säker att det händer ingenting med barnen.

Men ingen kan vara säker när tar sprutan ens. Men barn ska undvika sprutan när är inte ens sjuk. Men pratar om sjuka barn som klarar sig dåligt i samhället. Men även äldre blev drabbad när regeringen stoppar inte i tid ens. MEN VAD TÄNKER FÖRÄLRAR MED NÄR GODKÄNNER SPUTAN INNNA ÄR SÄKER.

Vi fick en chock när man hör barn ska ta sprutan innan är säker ens. Men vi tänker, vad tänker föräldrar med när gör så fula saker mot sina egna barn. Men är inte ens rädd om sina barn. MEN FOLK ÄR ÄVEN RÄDD ATT SPRUTAN SKA INNEHÅLLA FARLIGA ÄMEN. Men föräldrar tillåter barnen ta spruta innan är säker, att det händer ingenting med sina barn. Men vilken galen värld vi lever innan är säker att får problem för framtiden.

MEN MÅSTE SÄGA NEJ PÅ EN GÅNG. Men har gett små barn som ska växa och klara av sitt liv. Det var det värsta vi hört, som varnar säger till nära och kära om den. Men här ger sprutan till barn ,som har hela livet framför sig. Men alla minns vad, som hände med sprutan svininfluensa sprutan. Men det kommer efteråt. Men blev sjuk en del av sprutan.

Men ger först till barn, då blev vi chockad barnen. Men vad gör ni om barnen blir sjuk efter inte är säker på sprutan?????Vi ser Sverige har problem idag. MEN SPRUTAN ÄR INTE BRA ENS. Vi kan förstå barn som är sjuk och dålig hälsa underliggande sjukdomar. Men vi förstår att ni vill hjälpa barnen. Men förstår äldre fick problem idag. Vill skydda sig slippa bli sjuk eller dör. MEN FRISKA BARN.

MÅSTE TA HAND OM BARNEN HAR ETT HELT LIV.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.