FOLK TRÄNAR – PEOPLE TRAIN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 634377-bigthumbnail.jpg

VI FÅR BILDER. Ser arm som ser fruktansvärt ut, som blodådran sväller. Men blir blå armen och tjock såg hemsk ut. Men ser blodådra sväller och sväller och tjockare blev ådran. Men vänstra armen som har problem med. Men blir värre och värre och går mot handleden. Men ser hemsk ut, men ådran sväller mer och mer mot handleden.

Men sväller mer och mer ner mot handleden. MEN HANDLEDEN BLIR VÄRRE OCH VÄRRE.

ARMEN BLEV VÄRRE OCH VÄRR. Men började spricka rinner ut blod mer och mer från armen, handleden spricker, men rinner ut blod från armen ,genom att blodådran som sprack.

MEN SPRACK ALLT SÅG HEMSK UT. Men forsar blod från armen. Men armen sväller blodådran sväller, men forsar blod från armen såg död ut.

VARFÖR SER VI DET? Armen fick problem, blodådran går runt nacken. Men vrider på nacken. Men tränar armarna står trycker armarna mot en vägg. Men trycker mot väggen genom att träna. Men kan träna, men överanstränger sig för mycket är aldrig bra att göra då.

Folk tränar muskler måste vara inne idag. Ser en arm ,som tränar så hårt ,men muskler blir större och större muskler. Men har starkt skelett, men gillar att träna. Men har stora muskler men tränar så idag. MEN HAR BLIVIT INNE ATT TRÄNA IDAG.

Men förr, då var det män som höll på träna. Men nu har tjejerna nästan tagit över männen, måste vara fin och inne. Men vi lever den världen idag, och kvinnor hänger på varandra, tränar som männen gör. Men en del kvinnor tränar så blir som männen bara muskler ,SOM ÄR INTE ENS VACKERT NÄR KVINNOR FÖRSTÖR KROPPEN SÅ. Men vi har den världen idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 634377-bigthumbnail.jpg

MEN FORTSÄTTER ATT TRÄNA, men går och tränar. Men lyfter vikter, och står och lyfter stången, och lägger på tunga vikter.

Men står bredbent och håller upp stången. Men håller stången över huvudet, och så långt kan sträcka sig.

Men står med breda ben och håller upp stången. Men håller ner armarna. Men stora muskler, men fortsätter träna. Men en dag får problem med armen blir blå. HAN FICK PROBLEM EFTER TIDEN MED TRÄNINGEN.

Men håller på träna hela tiden, har det som en sport idag. Han står breda ben och tränar och lyfter hela tiden. Armen muskler börjar bli konstig. När folk lyfter ser muskeln svälld ut, har överansträngd armarna. Men viker armen ser musklerna sväller. HAN HÅLLER PÅ MED TRÄNING SOM ÄR INTE SÅ BRA.

MEN ARMEN BLIR SVART OCH SLAPP. Men kan hålla på testa farliga saker ,som är tyngre än klarar av drar lyfter. Men kroppen är inte gjort för allt. Vi ska överleva när vi lever på jorden. Men testar och testar värre och värre saker idag. Männen kan testa mer än kvinnorna klarar av. Måste spränga sina gränser idag. Men det är ingen vanlig träning kroppen ska hålla ihop ett helt liv.

VI SER STORA MOTORER TRAKTOR KAN DRA, MEN DRAR EFTER SIG STORA FORDON. Men testar allt idag. Men kan dra så stora tunga motorer efter sig. Men kan även tävla i det. Men ingen ska ta efter dem, även om ni vill testa så låt bli det. Men har kommit mycket saker idag, som männen vill testa som andra gör. Drar tunga saker, som ingen ens är byggd för.

FÅR PROBLEM EN DAG MÄNNEN SOM SYSSLAR MED TUNGA LYFT, SOM ÄR INTE GJORT FÖR DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 899965.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.