POLISPROBLEM – POLICE PROBLEM

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a9b933dcc5cd0120add1639bba2d9052.jpg

DET HÄR HÄNDE FÖRRA ÅRET ,MEN VAR ÖSTERSUND SOM VAR GALEN DEN GÅNGEN. HAN FICK EN STROKE. Vi tror att man hör fel. Men sanningen karl som fick en stroke. Men kan inte tro det är sant.

Men tror tar ambulans när folk får en stroke. DET ÄR VANLIGT ATT FOLK SKICKAR ABULANS. Folk ringer efter hjälp när han ligger där. Men kommer ingen ambulans ens, en polis ska hjälpa han, som fick en stroke. Men han kände polisen hade hemska hårda händer. Men finns inte mjuka händer när folk får en stroke. GALEN ÄR POLISEN NÄR HAN VAR SJUK.

Folk tror man hör fel, men han fick problem med polisen, han kände var inte ens snäll, hårda händer när polisen hjälper folk till sjukhuset. Men han kände polisen var inte så snäll, hade hårda händer, säger han. Men tror han ska få rätt hjälp. Men hamnar lite fel i våra ögon. DET VAR SÅ GALEN OCH HÅRDA HÄNDER FRÅN POLISEN, MEN UTMÄRKER SIG HELA TIDEN. Men folk tror det är ett skämt att polisen är så hemsk när får en stroke. Men det är sant vi ljuger inte ens. Sanningen om polisen i Sverige. Men ingen ska bli sjuk idag när vi har galet land. Slår på sjuka människor.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är source.gif

MEN POLISEN SKÄMMER UT SIG MER OCH MER. Men folk är sjuk ,men blir utsatt för polisens händer.

Men är så sjuk och åker in, men polisen ska inte blanda sig i folk ,som får en stroke. POLISEN SKA INTE ENS VARA NÄR FOLK. Men får en stroke ,då ser folk vilken galen polis vi har.

Folk är sjuk men måste behandlas fint. MEN DET VAR DET VÄRSTA VI HÖRT.

Men kan inte ta hand om vanligt folk ,så slår polisen så fort de kan.

Men får en stroke, då blev man förvånad åker polisbil ,som ska åka ambulans. Men skickar ambulansen när folk är sjuk. Men brukar vara vanligt att skickar en ambulans. MEN VI FÖRSTÅR INTE, HUR POLISEN TÄNKER NÄR HAR MAGE ATT GÖRA SÅ. Men polisen ska inte ens röra folk, kan inte ens sköta om folk. Men killen var så stressad den gången. Men blev, så sjuk från problem han levde i. Han fick en stroke av stress. Men polisen skadar han ännu mer. Men det är Östersund. Vi har dålig vård, annars har inte det hänt ens.

Men tar polisen, som ingen fattar än idag när han fick en stroke. Men var inte ens snäll med han. Men kan inte sköta sig ens, när folk är så sjuk då skadar folk även då. Men vi får inte bli förvånad över Sverige ens. Men polisen ska lämna sitt jobb sök annat nu. SVERIGE IDAG. VÄRRE OCH VÄRRE VÅLD I SAMHÄLLET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d95d88ad5388398800459a7cb9245311.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.