POLISPROBLEM -POLICE PROBLEM

VI SER EN KILLE SOM SATT UNDER EN BRO. Han han vilar men sitter mot en stenvägg.

Polisen frågar om killen har pass??? Han visar upp ett pass ,som är svensk registrerat. Killen har mörk hud. Men polisen måste fråga han, har mörka färger ser inte svensk ut. Han visar mörka händer. Men polisen jagar människor, som ser inte svensk ut. Killen gömmer sig, sitter lutar sig mot en vägg, men polisen ser fel. Han visar vart han bor. Han satt ute och rökte cigarett. HAN VAR MÖRK SOM STÖR POLISEN.

VI SER EN KILLE SOM BÄR HANDBOJOR. Men lagt händerna bak på ryggen. Han har mörkt hår och har mörka jeans och svarta skor. Men stoppar in huvudet på killen i bilen. Men han sitter där. Men åker iväg med han. Han satt under en bro och och vilar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpg

SVERIGE IDAG SOM HAR BLIND POLIS, som ser fel när killen hade svensk pass, men han bor i landet.

Men ändå kan POLISEN KLANTA SIG. Men poliser idag är inte normal ens.

Men vi får inte vara färgad ,då kan hamna vart som helst. Han visar där han bor vita hyreshus. HÅRDA HÄNDER ,OCH ÄSLKAR ATT MISSHANDLA FOLK. MEN KILLEN KLARAR SIG FRÅN POLISEN HÄNDER. Men fel ändå när polisen gör som de gör idag. Men hela landet måste rensa ut poliser, som kan prata normalt. DET VAR ETT SKÄMT NÄR VI SER DET.

Men går igenom hans pass. Men måste folk gå med pass idag. Han ser inte svensk ut. Men svenska polisen är inte ens snäll vänlig mot folk. Kan prata med han utan att sätta på hemska saker på han. Men Sverige gör så, genom att har inte lärt sig respektera folk. MEN FÅR TA IN POLSER, SOM ÄR NORMAL PRATA MED VARANDRA FRÅGA VARANDRA. Men problemland för killen att vistas här fast han har svensk pass. Men ändå kan ha mage och stoppa han kolla upp han. Men tar han. Men är fel i landet nu.

Lämnar av killen, men hittar inget fel ,men han var mörk och svart hud. Men tror inte det är sant ens. Men fick upp det men kan det vara sant. Men tror att landet var bättre ta hand om folk. Men vi vet hur det är, men är hemsk idag. MÅSTE BLI EN STOR ÄNDRING ,FOLK KAN KNAPPT LEVA MED GALNINGAR.

POLISEN STÅR FÖR VÅLDET I SVERIGE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.