TÄNDER – TEETH

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 772722.jpg

VI SKA TA UPP OM TÄNDER SOM SAMHÄLLET ÄR URDÅLIG ATT HJÄLPA TILL. Vi ser tänderna blir sned, men mittentanden ändrar om. Men var rak från början, men blir sned istället för raka tänder. Men får en annan form på tänderna istället för raka tänder. Men tanden blev sned istället för rak.

MEN VI FÅR URDÅLIG HJÄLP MED TÄNDERNA, men förr kunde gå till tandläkaren varje år eller två gånger om år. Men folk kunde ta en tid hos tandläkarna, men även som skadar tänderna som var hemsk på den tiden.

MEN FICK HJÄLP PÅ DEN TIDEN Men satt i väntrummet och väntar på sin tid. Men vi fick hjälp med hemska tandläkare, som borrar i tandköttet eller annat tok.

Men vi fick hjälp på den tiden med tänderna. Men folk satt i tandläkarstolen och fixar sina tänder. MEN DÅ FICK VI HJÄLP FRÅN FRUKTANSVÄRD TANDLÄKARE ,SOM FÖRSTÖR TÄNDERNA. Men fanns pengar till allt ingen hamnar som folk idag. Men fick pina hos tandläkaren. Men hade ingen lust att gå till den tandläkaren. Men lyder och går dit. Men fanns pengar, som finns inte idag.

Men vad har hänt idag, till och med unga människor får problem med tänderna. Men har med dåligt hjälp från regeringen, som lovar stort att fixa den största biten. TÄNDER MÅSTE ALLA HA GENOM ATT KROPPEN TILLHÖR TÄNDERNA.

MEN HAR LAGT FRAM OM DET. Men regeringen har sett folk måste gå till tandläkaren innan tar en operation. Eller hittar inte felet men ser, att tänder som spökar ,som felet kommer ifrån. Men 1 tand kan spöka, men får inte bukt med den. Men måste kolla upp det, genom att kroppen har signaler när får problem. Men upptäckt det, att tänderna hänger ihop med kroppen.

MEN REGERINGEN HAR HJÄLPT FOLK MED TÄNDERNA Men har fixat den värsta biten tänderna, kan bara sätta sig i stolen. Men vem sitter där, och lägger knappt 1 krona???? 50:- betalar den gången. INVANDRING ,SOM FLYR HIT FÅR DET. Men får vi betala 50 :-???

Vi har folk med dålig ekonom, och kan inte ens sköta om tänderna. Folk har arbete ,men betalar så dålig lön på en del ställen. Men får betala 50:- när ska till tandläkaren. MEN LIKA FÖR ALLA DÅ. NEJ SÅKLART SVENSKAR.

Folk som flyr hit får hjälp med allt idag. Men hittar Sverige som delar ut all hjälp till dem. Men vart hamnar vi????? Vi har unga människor, som kan knappt gå till tandläkaren. Men har arbete, men pengarna räcker inte till då. Men det är något fel i samhället, unga får lida när hjälper andra sätta sig i stolen. ALLA MÄNNISKOR SKA SÄTTA SIG STOLEN UNGA SOM GAMLA ,ÄVEN VI SKA LEVA. Vi kan betala så lite för hjälpen. Men då måste alla få hjälp nu ,genom att landet har gått för långt idag.

MEN REGERINGEN HAR HJÄLPT FOLK MED TÄNDERNA.

Men folk kan få problem med tänderna när får dåligt hjälp från samhället.

Men åker ihop tänderna, men ändrar form. Har ändrat ställning framtanden, tanden ställer sig där. Men äter mat men äter på sidan. Men tanden är sned. Tänder kan göra så. Ser en annan tand längre bak. Har även problem med den tanden. REGERINGEN MÅSTE ÄNDRA OM ,SÅ ALLA FÅR HJÄLP MED TÄNDERNA. SKA TILLHÖRA VÅRDEN.

ALLA HAR RÄTT TILL HJÄLP TANDLÄKARE .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.